Şimdi Ara

D&R 4 TL'lik kitap kampanyası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D&R'da birbirinden değerli 100'lerce kitapta inanılmaz fırsat sizi bekliyor!!! diye bir mail geldi biraz önce bende paylaşmak istedim belki işe yarar bişeyler çıkar aradan.
    Gidip bi görelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaspery -- 31 Mayıs 2009; 16:41:00 >

• Çok iyi kitaplar var aralarında.
    Bende baktım.
  • İyi o zaman bir uğramak lazım.

• edit:korsan kitaplar bile 5 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 13 Haziran 2009; 0:19:19 >
  • Geçenlerde İzmir 7 Forum Bornova DNR dan bir iktap aldım üzerinde 7 Tl. etiketi vardı.
    Eve gittim,etiket hoşuma gitmedi (büyük kırmızı yıldız şeklinde ) çıkarayım kitabın orjinalliğini bozmasın dedim.Çıkardım,altta yine yıldız şeklinde kitabın kendi satış fiyatının etiketi vardı 4 TL
  • Bi uğrayım o zaman.
  • ben 10 tane çok iyi konulara sahip olduğunu düşündüğüm kitap aldım toplam 40 tl şaka gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    D&R 250/50 10 TL
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi kitaplar var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaspery

ben 10 tane çok iyi konulara sahip olduğunu düşündüğüm kitap aldım toplam 40 tl şaka gibi

ben önümüzdeki hafta kesin bi gideyim bir görüneyim.
  • bende 3 tane aldım ama dikkat ettim piyasada satılamayan kitaplar olsun klitap olsun da
  • sonuçta çok satanlar listesinde olan kitapları 4 tl'ye vermezler... ama kitap kitaptır ne kadar kötü olabilir ki?
    ayrıca benim anlamadığım sadece ''best seller'' adı altındaki kitaplar mı güzeldir? buna kesinlikle katılmıyorum...
    ben çok satan olmayan ama çok güzel onlarca kitap okudum, sizde okumuşsunuzdur...
  • bende yarın gidip bir bakayım

• kampanya hangi tarihler arasında??
  • en kısa zamanda d&r a gitmeli
  • Bayılıyorum D&R ın şu kampanyalarına eski filmlerle ilgili de 3 al 2 öde gibi kampanyaları vardı.
    Konu açılalı 13 gün olmuş. Umarım kampanya devam ediyordur.
  • kampanya devam ediyor
  • kampanya devam ediyo arkadaşlar.ben bugün istinye carrefour d&r dan 1 kitap aldım.yarında 1-2 kitap almayı düşünüyorum.çok sağlam kitaplar var.takip edenler bi uğramalı
  • Ben gördüm de dikkat etmedim. Hangi güzel kitaplar var. Polisiye- tarihi tarzı.

44. Çocuk

Ekinoks

Kanlı Masallar'ı gördüm.
  • Bugun yarın d&r'dayım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.