Kampanya, 15 Nisan – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya tarihleri arasında N Kolay sanal kart ile yapılacak her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplamda 75 TL iade kazanılacaktır. Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 75 TL iade kazanabilecektir. İadeler en geç 1 iş günü içinde harcamanın yapıldığı N Kolay sanal karta yansıtılacaktır. Cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri, kuyum harcamaları ve Passolig İşlemleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 9 Mayıs 2022; 17:43:48 > |
N Kolay sanal kart ile her 200 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL, toplamda 75 TL [09-31 mayıs 2022]
-
-
Trendyol iade kampanyası ile birleşirse çok iyi.
https://www.nkolay.com/kampanyalar/trendyolda-50-tl-indirim
Şimdi gördüm: Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 23 Nisan 2022; 22:19:45 > -
Dün trendyol alışverişinde her iki kampanyadan da faydalandım, birleşiyor..
-
Fatura ödemede geçerli değil diyor ama önceki kampanyada da geçerli değil yazıyordu web üzerinden ödemiştim iade gelmişti yine gelir mi acaba:) -
Takip. -
bana hepsiburadadan geçen ay iade vermediler kayıt açtırdım hala çözemediler ben bu bankanın herhangi bir ürününü kullanmamayı tercih ediyorum. İçinden para çekmete sıkıntı hiç bir şeye yüklenmiyor kart n kolay hesabına da atamıyosunuz diye biliyorum
-
İade vs geldiği yok 15inden beri, pas -
*bu sanal karta yüklediğiniz paranızı hesabınıza çekme veya karta/hesaba transfer etme özelliği yok.
*birçok popüler ön ödemeliye yükleme yapmak yasak. serbest olanlara da toplamda aylık 500 lira ile sınırlı.
*fiziksel ürün alıverişlerinizde harcayacaksınız ve diyelim bir gün kartı kapatmak istediniz içindeki bakiyeyi almanız bizim gibi enaz 2 hafta (hala gelmedi belki daha da uzayacak) sürebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reevesdonanim -- 24 Nisan 2022; 9:52:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: reevesdonanim*bu sanal karta yüklediğiniz paranızı hesabınıza çekme veya karta/hesaba transfer etme özelliği yok.
*birçok popüler ön ödemeliye yükleme yapmak yasak. serbest olanlara da toplamda aylık 500 lira ile sınırlı.
*fiziksel ürün alıverişlerinizde harcayacaksınız ve diyelim bir gün kartı kapatmak istediniz içindeki bakiyeyi almanız bizim gibi enaz 2 hafta (hala gelmedi belki daha da uzayacak) sürebilir.
Nkolay sanal kartdaki parayı paycelle çekmiştim sorun olmadı
-
olabilir, ne yazık ki ülkemizde çoğu durumda herşey olabiliyor, yasaklar kaldrılır açılır, sistem bi hızlıdır bi hiç çalışmaz, ben sadece yaşadığımı ve aldığım bigileri yazdım bir referans olsun nasıl bir mecra diye.
-
Evet, bugün yansıdı. -
2 saatte 15 TL cashback yatmış, bir de SMS ile bildirdiler, -
tyc olumlu mu ?
-
olumsuz
-
Önceki kampanyalarda ty cüzdan hep oluyordu
-
Tyc olumlu👍 -
Hocam iade ne kadar sürede geldi tyc ile yapınca. Diğer arkadaş olumsuz olduğunu söyledi
-
n k olay kelimelerini yasakliyor admin, niye diye sordum, kendisinin de bilgisi yok. -
inanmayın. -
zoruna gidiyor çünkü, kendi cebinden veriyor kampanya giderlerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Nisan 2022; 23:36:29 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
zoruna gidiyor çünkü, kendi cebinden veriyor kampanya giderlerini.
|
bana hepsiburadadan geçen ay iade vermediler kayıt açtırdım hala çözemediler ben bu bankanın herhangi bir ürününü kullanmamayı tercih ediyorum. İçinden para çekmete sıkıntı hiç bir şeye yüklenmiyor kart n kolay hesabına da atamıyosunuz diye biliyorum |
Benzer içerikler
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- enpara youtube premium
- midas kripto 200 tl
- ziraat bankası prestij kart
- qnb 25 bin ödül
- siber pazartesi
- letgo güvenli ödeme
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X