Çeşitli bankalar ile hatta ATS yönetimi ile telefonda görüşmeme rağmen bu hizmeti sağlayan banka veya kurumlar bilgisini alamadım. Kendilerinde olmadığını biliyorlar veya hiç bilgileri yok veya güncel durumu bilmediklerinden şifaen dahi olsa herhangi "vardı, olabilir" şeklinde dahi bilgiyi "insanları yanıltmamak" veya "yanlış bilgi vermek istememe" veya bilemediğim başka kaygılardan dolayı ısrarıma rağmen hiçbirşekilde yanıtlamıyorlar veya geri dönmüyorlar.
Ben bildiğimi yazayım sizlerden de bildiklerinizi rica edeyim.
Hayat Finans: mobil bankacılıkta var. ücretli. internet bankacılığını bilmiyorum.
*Dikkat alttaki kurumların bazıları durumlarını düzeltmiş/düzeltecek olabilir.
*Şimdi bu mesajımı bitirdikten sonra daha daha iyi farkediyorum ki ne yazık ki ülkemizde (başka ülkeleri bilmiyorum:) kampanya değerlendirmek çok zaman uğraş sabır isteyen bir iş.
Forumun bu bölümünü takip edenler içinde bu konularda ne derece deneyimliyim kestiremiyorum.
2-3 yıldır kampanyaları takip ediyorum.
Galiba tüm ön ödemeli kuruluşlar ve 30 civar bankanın 5 civarı dışında bir miktar da olsa deneyimim var.
Bazen bir kuruluşu kullanmaya "başlamak" dahi bazı kişiler için hiç kullanmasaydım daha iyi veya kampanyalarına değmez derecede sorunlu/yorucu vs olabilir.
Siz de alttaki yazıyı kopyalayıp kendi deneyimlerinizi yazabilirsiniz.
*Yanıtları çözümleri olmayabilenler: VodafonePay
*Yanıtları çözümleri çok geç olabilenler: Tüketici Hakem Heyetleri (6ay+), İBB Beyaz Masa, Akbank, Nkolay
*Müşteri hizmetlerine ulaşması sıkıntılı olabilenler: VodafonePay
*Müşteri hizmetleri işlem yapmayan kurumlar: VodafonePay
*Hesabı açılmamak üzere silebilenler: VodafonePay
*Diğer ön ödemelilere yükleme yaptırmayanlar: VodafonePay, Pokus, NkolaySanalKart, Ozan
*Kredikartı kabul etmeyenler: Tosla, Fastpay, Kassa, Nays
*Bankakartı kabul etmeyenler: Hopipay
*Ön ödemeli kart kabul etmeyenler: Tosla
*Tüketici hakem heyetsiz maddi hakkını vermeyebilenler: VodafonePay
*Geç yatırabilenler: Denizbank, İşbankası
*Kayıt açtırınca yatırabilenler: Denizbank, İşbankası
*Bankaya çağırabilenler: Vakıfbank, Ziraat bankası, İşbankası
*Sık sık hesap, işlem kitleyebilenler: İşbankası
*Ekli kart sayısı çok kısıtlı olanlar: Fastpay, Paycell, Masterpass, Kassa
*Menüsünde ekli kartlarınızı bulup seçmesi zor olanlar: Fastpay, Tosla, VodafonePay,
*İlk eklediğiniz 3-5 Kart dışında kart eklenmeyenler: İninal
*Uygulamalarına girişi çok sıkıntılı olabilenler: Pokus, Halkbank, Tosla, Paycell
*Ugulamları kullanması sıkıntılı olabilenler: Denizbank, Param, Halkbank
*Nfc sistemi sıkça sorunlular: Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank, İşbankası Maximum
*Temassız ödemeye sıkça kısıt koyanlar: Akbank
*Yazıcı ile belge bastırmanızı isteyenler: Oldubil, Param, İninal
Herkesten bu kapsama en yakın en az 1 tane bildiğini "ama şu kısıtı var yazmayayım" demeden yazmasını rica ediyorum.
Örneğin her ay olan ve iadesi %10 ları bulabilen İş/Garanti/Akbank market&mobil komboları biliyoruz.. bunlar dışında söyleyelim.
*Pep visa kartın Carrefour %5
*Moneypay dahil Param kartların Happy Center %4
*Moneypay dahil Param kartların Carrefour %3
Örneğin Pokus Carrefour %10 yazmadım çünkü birkaç aydır sürese bile aylık 30 lira kısıtlı.
Örneğin Albaraka karekod %10 yazmadım çünkü 50 parapuan kısıtlı ve sadece 1 aylık.
Örneğin İstanbulkart ilgili marketler %10 yazmadım çünkü 50 tl kısıtlı ve sadece 1 aylık.
Örneğin Papara Carrefour %5'i yazmadım çünkü aylık 25 tl kısıtlı.
1 mart itibariyle tosla hesabınıza tosla uygulamanıza eklediğiniz kart/kartlar ile para yüklemek 1999 liraya kadar ücretsiz 2000 ve üzeri %0,5 ücretli olmuş. ben az önce karşılaştım. 2bin100 falan yükleyecektim bi baktım 11 tl işlem ücreti yazıyor onaylama sayfasında, hemen canlı yardıma sordum. 1999 a kadar ücretsiz aylık bir limit değilmiş, her işlem başına bu tutarı geçmezsek ücretsiz olacakmış.
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.700 (Bu ay: 652)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar