*Dikkat alttaki kurumların bazıları durumlarını düzeltmiş/düzeltecek olabilir.
*Şimdi bu mesajımı bitirdikten sonra daha daha iyi farkediyorum ki ne yazık ki ülkemizde (başka ülkeleri bilmiyorum:) kampanya değerlendirmek çok zaman uğraş sabır isteyen bir iş.
Forumun bu bölümünü takip edenler içinde bu konularda ne derece deneyimliyim kestiremiyorum.
2-3 yıldır kampanyaları takip ediyorum.
Galiba tüm ön ödemeli kuruluşlar ve 30 civar bankanın 5 civarı dışında bir miktar da olsa deneyimim var.
Bazen bir kuruluşu kullanmaya "başlamak" dahi bazı kişiler için hiç kullanmasaydım daha iyi veya kampanyalarına değmez derecede sorunlu/yorucu vs olabilir.
Siz de alttaki yazıyı kopyalayıp kendi deneyimlerinizi yazabilirsiniz.
*Yanıtları çözümleri olmayabilenler: VodafonePay
*Yanıtları çözümleri çok geç olabilenler: Tüketici Hakem Heyetleri (6ay+), İBB Beyaz Masa, Akbank, Nkolay
*Müşteri hizmetlerine ulaşması sıkıntılı olabilenler: VodafonePay
*Müşteri hizmetleri işlem yapmayan kurumlar: VodafonePay
*Hesabı açılmamak üzere silebilenler: VodafonePay
*Diğer ön ödemelilere yükleme yaptırmayanlar: VodafonePay, Pokus, NkolaySanalKart, Ozan
*Kredikartı kabul etmeyenler: Tosla, Fastpay, Kassa, Nays
*Bankakartı kabul etmeyenler: Hopipay
*Ön ödemeli kart kabul etmeyenler: Tosla
*Tüketici hakem heyetsiz maddi hakkını vermeyebilenler: VodafonePay
*Geç yatırabilenler: Denizbank, İşbankası
*Kayıt açtırınca yatırabilenler: Denizbank, İşbankası
*Bankaya çağırabilenler: Vakıfbank, Ziraat bankası, İşbankası
*Sık sık hesap, işlem kitleyebilenler: İşbankası
*Ekli kart sayısı çok kısıtlı olanlar: Fastpay, Paycell, Masterpass, Kassa
*Menüsünde ekli kartlarınızı bulup seçmesi zor olanlar: Fastpay, Tosla, VodafonePay,
*İlk eklediğiniz 3-5 Kart dışında kart eklenmeyenler: İninal
*Uygulamalarına girişi çok sıkıntılı olabilenler: Pokus, Halkbank, Tosla, Paycell
*Ugulamları kullanması sıkıntılı olabilenler: Denizbank, Param, Halkbank
*Nfc sistemi sıkça sorunlular: Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank, İşbankası Maximum
*Temassız ödemeye sıkça kısıt koyanlar: Akbank
*Yazıcı ile belge bastırmanızı isteyenler: Oldubil, Param, İninal
Herkesten bu kapsama en yakın en az 1 tane bildiğini "ama şu kısıtı var yazmayayım" demeden yazmasını rica ediyorum.
Örneğin her ay olan ve iadesi %10 ları bulabilen İş/Garanti/Akbank market&mobil komboları biliyoruz.. bunlar dışında söyleyelim.
*Pep visa kartın Carrefour %5
*Moneypay dahil Param kartların Happy Center %4
*Moneypay dahil Param kartların Carrefour %3
Örneğin Pokus Carrefour %10 yazmadım çünkü birkaç aydır sürese bile aylık 30 lira kısıtlı.
Örneğin Albaraka karekod %10 yazmadım çünkü 50 parapuan kısıtlı ve sadece 1 aylık.
Örneğin İstanbulkart ilgili marketler %10 yazmadım çünkü 50 tl kısıtlı ve sadece 1 aylık.
Örneğin Papara Carrefour %5'i yazmadım çünkü aylık 25 tl kısıtlı.
1 mart itibariyle tosla hesabınıza tosla uygulamanıza eklediğiniz kart/kartlar ile para yüklemek 1999 liraya kadar ücretsiz 2000 ve üzeri %0,5 ücretli olmuş. ben az önce karşılaştım. 2bin100 falan yükleyecektim bi baktım 11 tl işlem ücreti yazıyor onaylama sayfasında, hemen canlı yardıma sordum. 1999 a kadar ücretsiz aylık bir limit değilmiş, her işlem başına bu tutarı geçmezsek ücretsiz olacakmış.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.503 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar