Herkesten bu kapsama en yakın en az 1 tane bildiğini "ama şu kısıtı var yazmayayım" demeden yazmasını rica ediyorum. Örneğin her ay olan ve iadesi %10 ları bulabilen İş/Garanti/Akbank market&mobil komboları biliyoruz.. bunlar dışında söyleyelim. *Pep visa kartın Carrefour %5 *Moneypay dahil Param kartların Happy Center %4 *Moneypay dahil Param kartların Carrefour %3 Örneğin Pokus Carrefour %10 yazmadım çünkü birkaç aydır sürese bile aylık 30 lira kısıtlı. Örneğin Albaraka karekod %10 yazmadım çünkü 50 parapuan kısıtlı ve sadece 1 aylık. Örneğin İstanbulkart ilgili marketler %10 yazmadım çünkü 50 tl kısıtlı ve sadece 1 aylık. Örneğin Papara Carrefour %5'i yazmadım çünkü aylık 25 tl kısıtlı. |
Gerçek hayatta Süre/Sektör/Harcama/İade koşulu en kısıtsız Kampanyalar
-
-
güzel konu katılım yapalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%3-4-5 kampanyalar işinize yarıyor mu gerçekten? Min 500-600 liralık alışverişim olsa ön ödemeli kartla ödemem zaten. Bu yüzden cashback ler yüksek olmalı diye düşünüyorum.
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İadesi 10u bulan neler var ben bilmiyorum. İs bankasi %5 temassız var bildiğim kadarıyla. Baska?
mesajınız konu dışı ama yanıtlim; mesajda yazdığı gibi örneğin işbankası market ve mobil ödeme her ay olan ve birbiriyle kombolanan 2 kampanya hatta buna bazen bankamatik kart harcama/ bölgesel market / maxipara gibi kampanyalar eklenip 3 lü kombo oluyor. maximum mobilde kampanyalar bölümünü kontrol edin. bu ay marketin yarısında mobili bitirdiğinizde %5 karekod kampanyası var onla da kombolanır. eskiden oranlar daha yüksekken bu 3'lüler %25 leri bile buluyordu. şimdi market %10 mobille veya karekodla birleştir %15.
-
Hocam madem konuya degindiniz sunlari da yanitlar misiniz rica etsem
bu kare kodu yapan anlayan yok ki Atasuna gittim o daha Trye gelmedi diyor banka nasil kampanya yapiyorsa
Isbank mobil odeme ona keza olmadi cihaz kaynakli mi yoksa pos banka kaynakli mi bilmiyorum
Cihazim bu araca Lg G4 ve bataryasi Deji olarak yeniledim dejinin klavuzunda mobil ödemeler olmayabilir gibi bisey okudum sanki ondan kaynakli midir? Batarya ile mobil ne alaka?
Benim telefonum 2014 model s5 ve bataryası çıkabiliyor, ben de batarya değiştirecekken araştırdığımda nfc etiketi (parçası, artık ne deniyorsa) pilde yazdıkları için destek bilişimden orijinal batarya aldım kullanmaya devam ediyorum, 50-60 tl daha pahalıydı ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tosla restoran alışverişlerinin %5'i iade aylık toplam 15 TL
Tosla market alışverişi %10'u iade toplam 15 TL
Paycell şok marketten QR ile ödemede 150'ye 10 TL, 200'e 20 TL iade
Paycell Kart’tan her 75 TL ve üzeri Market harcamasına 15 TL, toplamda 60 TL Hediye!
-
Nfc için engel oluşturuyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Tosla %5 50tl ve uzeri degil miydi
Vardıysa bile kaldırmışlar, şimdi teyit ettim.
Zaten tosla sürekli kampanyalarıyla oynayıp duruyor, üstüne bir düşürüyor sürekli kampanya kazanımlarını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X