|
Toplu taşımadaki kart karmaşasını bitiren Türkiye Kart bu yıl ülkenin yarısından fazlasını kapsayacak
-
-
Bir yandan "İyi olmuş, her başka şehre gittiğimizde yeni kart almak zorunda kalmayacağız" diyorum; öbür yandan da "Bir yolunu bulup bu işte de muhalif belediyelere kazık atacaklar" demeden edemiyorum.
-
sonunda ya tam kart basmak zorunda kaliyorduk diger sehirlerde, simdi surekli ogrenci basacagiz. -
yeni kimlikler kart olmayacak miydi? plan mi degistirdiler yine?
-
Aklın yolu bir hocam ben de aynı ikilemde kaldım.. Gerçi Türkiye'nin %50 si diyor belki muhalif il belediyeleri tercih etmezler.. Misal akbil çok daha faydalı migros, a101, bim, carrefoursa, şok gibi marketlerde alışveriş de yapabiliyorsunuz. Mualif 3 büyükşehir de akbil altyapısı üzerine uzlaşsa aslında çok iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 23 Ocak 2024; 14:26:24 > -
Fişleme kartı -
Belediyeyi dusunecegine kendini dusun. Milletin her hareketini kayit altina alacaklar. Big brother kartı geliyor
-
Ya arkadaş, yap Visa, Mastercard geçen bilet okuma aleti problem çözülsün. Bursa’da tüm taşıtlarda Visa, Mastercard falan geçer hale getirdiler mis gibi oldu.
Bunlarla uğraşacağınıza Apple Pay, Google Pay ile entegre sistem yapın da millet kart taşımasın. Apple Pay kapalı mesela fakat otobüs kartı olarak kullanılır herhalde?
-
yeni kart satıp para kazanmaları lazım.
-
Milletin her hareketini kayit altina alacaklar diye dusunen arkadaslar acaba ceplerindeki telefon uzerinden nelerin takipte oldugunu biliyorlar mi ? Tek sorun otobuse bastiginiz kart ise en buyuk derdiniz bu olsun. -
Çok haklısınız, bugüne kadar bizim ne yaptığımızı bilmiyorlardı. -
Onlara günde 2 defa %50 indirimli bilet imkanı olmalı lakin bu imkandan mesai giriş-çıkış saatleri dışında istifade edebilmeleri lazım. Çocuklar okula, gençler işe gidiyor. Ücretsiz seyahat sadece şehit yakınları, gaziler ve engelliler için geçerli olmalı. -
Yeni kimlikler aktif olarak sadece kimlik olarak kullanılıyor.
Aslında ehliyeti kimliğe işletebiliyorsunuz ama sadece kimlikle trafiğe çıkamıyorsunuz. Çünkü tüm trafik polislerinde onu okuyacak cihaz yok. -
Sanki insanlar ordan oraya şehir değiştiriyor her gün anlamsız bir uygulama. -
Güzel söylüyorsunuz da, emekli maaşlarıyla hangi birini yapsınlar. Belki saat uygulaması olabilir ama onun dışında bu maaşlarla yaşamlarını sürdürebilmeleri bile zor. -
Belki 10 senedir aynı muhabbet. Kimliklerde ilk değiştiğinde şöyle olacak böyle olacak demişlerdi birşey olmadı. Uygulama ilk çıktığında ehliyet, kimlik değiştirenlerin yenileme zamanı geldi.
-
önceki kartlar takipsizmiydi.. ben öğrenci kartı aldıktan sonra sürekli gelen belediye smsleri cabası.
-
yahu yaşlıların ne zorunluluğu var da otobüs kullanıyorlar? otursunlar oturdukları mahallede takılsınlar saçma sapan 2 3 durak binip geri inen bile var sırf keyfine biniyor muhabbet ediyorlar utanmazlar -
İyi bir gelisme ama her türlü ucu bize dokunuyor Total e bakarsak
Bir yandan "İyi olmuş, her başka şehre gittiğimizde yeni kart almak zorunda kalmayacağız" diyorum; öbür yandan da "Bir yolunu bulup bu işte de muhalif belediyelere kazık atacaklar" demeden edemiyorum. |
yeni kart satıp para kazanmaları lazım. |
Milletin her hareketini kayit altina alacaklar diye dusunen arkadaslar acaba ceplerindeki telefon uzerinden nelerin takipte oldugunu biliyorlar mi ? Tek sorun otobuse bastiginiz kart ise en buyuk derdiniz bu olsun.
|
yeni kimlikler kart olmayacak miydi? plan mi degistirdiler yine? |
Güzel söylüyorsunuz da, emekli maaşlarıyla hangi birini yapsınlar. Belki saat uygulaması olabilir ama onun dışında bu maaşlarla yaşamlarını sürdürebilmeleri bile zor.
|
yahu yaşlıların ne zorunluluğu var da otobüs kullanıyorlar? otursunlar oturdukları mahallede takılsınlar saçma sapan 2 3 durak binip geri inen bile var sırf keyfine biniyor muhabbet ediyorlar utanmazlar
|
Onlara günde 2 defa %50 indirimli bilet imkanı olmalı lakin bu imkandan mesai giriş-çıkış saatleri dışında istifade edebilmeleri lazım. Çocuklar okula, gençler işe gidiyor. Ücretsiz seyahat sadece şehit yakınları, gaziler ve engelliler için geçerli olmalı.
|
Konuşuyor işte ciddiye almayın şunu
|
Hocam zaten insan olsa böyle bir şey yazmaz, direk bloklayın, mideniz kalkmasın böyle mahlukatlar ile. |
Benzer içerikler
- mırıldanarak şarkı bulma
- ? anlamı
- netflix üyelik
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- samsung mesaj uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X