Şimdi Ara

Toplu taşımadaki kart karmaşasını bitiren Türkiye Kart bu yıl ülkenin yarısından fazlasını kapsayacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-2 saniye bekletiyor sadece. 10 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ben Antalyada ve İzmirde çok sorun yaşadım İnternet bağlantısı kötü olduğunda direkt Red

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu iş böyle çözülmez. Bu sefer muhalefet belediyeleri feryat edecek, paralar 1-2-3 ayda ödeniyor diye. Ptt paranın dibine vurur böyle durumda.

Oturup konuşacaklar, güvence verecekler. Her hafta paralar yatacak şeklinde. Belediyeler bakacak, kaç yüz bin kişi kullanmış, gelen para doğrumu diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  "Toplu taşımadaki kart karmaşasını bitiren Türkiye Kart bu yıl ülkenin yarısından fazlasını kapsayacak"

konu başlığı bu şekilde.

inceleyelim;

"toplu taşımadaki kart karmaşasını bitiren"

şair burada toplu taşımalarda kart karmaşası olduğunu ve bunu sonlandıran bir kart olduğundan bahsediyor,

"Türkiye kart bu yıl ülkenin yarısından fazlasını kapsayacak"

cümle gelecek zaman içeriyor. yani alışık olduğumuz -cek ve -cak.

bunun yerine

"Toplu taşımadaki kart karmaşasını bitiren Türkiye Kart bu yıl ülkenin yarısından fazlasını kapsıyor"

başlığı olan konuyu beklemek daha mantıklı.

yapılabilir bir eylem planı, ne kadar kullanışlı olup olmayacağını ise zaman içerisinde göreceğiz.

umarım söylenildiği gibi olur.

• Umarim bu gelismeyle beraber telefon uygulamasiyla nfc kullanarakta tum sehirlerimizde toplu tasima kullanabiliriz.

• desper.ibanez D kullanıcısına yanıt

Şimdi bir tanesini ensesinden tutup kaldırdım trende koltuktan.

Bu ileri değil gerizekalilar hiç yaşlanmaya aklarını sanıyorlar herhalde.

Böyle ergenler normal hayatta karşıma çıksın bir güzel pataklarim çünkü insanlıktan terbiye den aile eğitiminden nasiplerini almamışlar, ancak bundan anlıyorlar

• jubeii kullanıcısına yanıt

Üslup kötü de . Üslup iyi olsa güzel olurdu.

• ismailciloglu kullanıcısına yanıt

Ne diyelim abicim başka? Varsa bu izmirin ve izmir belediyesinin sorunu. Saydığım yerlerde tıkır tıkır çalışıyor. Kenrkartta sorun varsa İzmir BB ye yazın çözsünler buraya yazıp çemkirmenin alemi yok. Ben çalışan örnekleri yazdım onlarda bir sorun yok.

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Antalyada ilgili birime yazdım çözümsüz çemkirme yok sorunu anlatıyorum

• istanbulkart gibi para yükledikçe para puan kazanabilecek miyiz? sonra o karta yüklediğimiz paraları atm den çekebilecek miyiz?

• Bu kartı kullanmayacağım. Sebebi açık. Belediyede tutulup işletilecek olan parayı iktidarın elinde tutmak istemiyorum. Bunu akıl edemeyen ılık muhalifler "yav abi iyiye iyi diyecen" yazabilirler.

• Tüm illeri kapsayan ortak bir kart olmalı. %50, %80 değil tamamını yapmak lazım.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    iyi bana denk gelmemişsin yaşın kaç bilmiyorum ama 20 yaşında birinin ağzını yüzünü kırması incitirdi herhalde seni.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    kafayı yediniz iyice her alanda böyle şeyleri kurup kurup zaten türkiyede zor olan yaşamı kendiniz için daha da zorlaştırıp kuruntular için geberip gideceksiniz salın o kısmı da muhalif partiler (umurlarındaysa) düşünsünler.

çok faydalı bir uygulama her yer için ayrı kart çıkartmayacağım için çok mutluyum bir an önce uygulanmaya başlanır umarım.

• Neden her guncellemede imha et yeni kart al yapiyoruz ki. Halihazirda dolasimdaki kartlara tani bu sistemi. Yık para, yap para. Ne gerek var abi birdaha masrafa. Geciste 2 sn yeni yazilimini yukle gec.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2024 hala kart cart curt.

ingilteredeyim 2 yıldır her yere telefon basıp geçiyorum, hatta bazen telefonu çıkarmak zor geliyor akıllı saat basıyorum

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Kaynak ?

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Rte

• desper.ibanez D kullanıcısına yanıt
    Gençlerden farklı tek özelliği dünyaya bir kaç yıl daha erken gelmek olan ve kendisine saygı duyulmasını bekleyipte kendisinden başka kimseye saygı duymayan yaşlılara hangi gerekçeyle saygı duyayacakmışız? Ayrıca bu dünyada hastalığı, rahatsızlığı olan sadece yaşlılar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF75FD7DB -- 26 Ocak 2024; 15:8:1 >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Aynen yaparsın amca ya elin şeyini görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanırmış

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.