< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Toplu taşımadaki kart karmaşasını bitiren Türkiye Kart bu yıl ülkenin yarısından fazlasını kapsayacak (3. sayfa)
-
-
Bence tüm sanal ödeme yöntemleri iptal edilip nakit ödeme yöntemine geçilmeli minibüsler gibi. Her araçta para toplayıp makbuz kesen personel olmalı hem istihdama da katkısı olur. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fazla burnunu her şeye sokma işine bak güzel hizmet daha ne istiyorsun öyle bir yazmışsın sol belediyeler ter temiz yönetemedikleri belediyeler batakta haberin yok
Birçok defa çevirmeye denk geldim, hiç ehliyet isteyen olmadı, kimlikle hallettim. Hatta birtanesi kimlik bile istemedi, direkt tc den baktı, zaten fotoğraf çıkıyor ekrana. Oradan kontrol edip gönderdi.
-
Biraz şans sanırım. Ben 2 kere ehliyet verdim.
Ben burdan bakınca vatandaşa hizmet görmüyorum. Rant görüyorum. Torpille alınan Yeni memurlar, emekli vekilllere bürokratlara arpalık, yeni ihaleler en kötüsü tekelleşme.
Rekabet kurumu zaten cacık. Bol hıyarlı. Hani diceksinizki belediyeler zaten mahalle bakkalı olmuş yiyen yiyene. Yemeyeni dövüyorlar. Lan nerden tutsan ülkeni pislik akıo. Neyse .
Böle kafaya böle tarrak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 23 Ocak 2024; 21:10:15 > -
Karttan vurgun peşindeler ona uygun cihaz alt yapı of of gene yandaşın biri cebini dolduracak
Kimlik kartıyla bu iş yapılmaz mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belediyeler QR kodlu bir uygulama yaparsa sorun yok. İstanbula gelen her misafir QR ile işini hallediyor
-
Keşke bu uygulamanın insanlara hizmet için çıkarıldığına gönülden inanacak kadar saf ve temiz olsaydık. Malesef her işin içinde bir bit yeniği arar olduk.
Hüsnü zanla baktığım zaman bile işin içinde PTT dahlini görünce projeden soğumadan edemiyorum. Umarım işin içine hile hurda girmeden birçok gelişmiş ülkede bile olmayan e-devlet sistemi gibi verimli bir dijitalleşme adımı atılıyordur.
-
İzmir'de turnikelere QR kodu koymuşlar ama üzerindeki pleksi hem güneşten, hem de dış etkilerden dolayı tamamen çizildiği için uygulama kodu tanımadı ve tekrardan kart almak zorunda kaldım. Uygulamadan yüklediğim bakiyeyi de geri almak mümkün değil tabi.
-
Güzel uygulama geç bile kaldık. Ha bu işte kim kimi koparır,kim ne yapar ihalemi olur orasını bilemem lakin her şehir e ait kart çıkarmak kullan at almak çok saçma oluyordu. Umarım en kısa sürede %100 e ulaşırız
-
bence çok iyi birşey
-
Hocam zaten insan olsa böyle bir şey yazmaz, direk bloklayın, mideniz kalkmasın böyle mahlukatlar ile.
şehir değiştirdiğim yok, ama fikir güzel, kullanılır
-
TC kimlik kartlarına ehliyetlerin yüklenmesi işlemi bugün itibariyle başlamış bulunmaktadır. Bu kolaylıkla birlikte vatandaşlarımızın araç kullanırken yanlarında ehliyet taşıma zorunluluğu da ortadan kalkmış oluyor.
Hocam o memur ya işi bilmiyor yada yokuş yapıyor bilemedim. Ama birleştirmenin bir manası kalmıyor. Biz nereden bile biliriz elinde cihaz var yok, olurda denk gelir diye 1 kart fazla taşımanın anlamı yok. Benim cüzdan da 2 kart var, 1 i kimlik diğeri 1 kredi kartı. Arada toplu taşıma kartı oluyor, imkan olsa onuda uygulama yada kredi kartıyla yapacam.
-
Gün gelecek kendileri de aynı duruma düşecek. Sonra ben ettim siz etmeyin diyecek.
-
%50'den fazlası mı? Neden tüm Türkiye'yi kapsayan kart yapamamışlar? Yoksa adım adım geçerliliği artıp 81 ilde geçerli olacak şekilde tamamlayacaklar mı?
bu ülkede ülkesini sevmeyen ne kadar çok insan var. Ülkenin veya vatandaşın menfaatine bir şey yapılmaya görsün, hemen haberinin altına doluşup ülkeye ve onun için çalışan hükümete sövün. Harbiden siz eski Türkiye'ye darbelere, vesayete, eski ssk hastanelerine, lağım kokan sahillere layıksınız
-
Proje güzel gibi duruyor İnşallah pratikte de güzel ve verimli olur
üslup kötü de, beleş karta gerek yok.
öğrenci emekliden daha mı zengin?
65 yaş üstü emekliye indirim yaparsın olur biter. Beleş kart yanlış. Bir de gençler yer veriyor yaşlılara.
gerek yok
adam torun sevmeye sabahın köründe gidiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X