1 mart itibariyle tosla hesabınıza tosla uygulamanıza eklediğiniz kart/kartlar ile para yüklemek 1999 liraya kadar ücretsiz 2000 ve üzeri %0,5 ücretli olmuş. ben az önce karşılaştım. 2bin100 falan yükleyecektim bi baktım 11 tl işlem ücreti yazıyor onaylama sayfasında, hemen canlı yardıma sordum. 1999 a kadar ücretsiz aylık bir limit değilmiş, her işlem başına bu tutarı geçmezsek ücretsiz olacakmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reevesdonanim -- 6 Mart 2022; 1:6:55 > |
Dikkat Toslaya uygulamadaki kartlarınız ile para yüklemek ücretli oldu.
-
-
Hocam ucretsız olacak tutar da bence yeterlı olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlem sayısı limiti yoksa biraz uğraşır 1999TL yükleye yükleye işimizi hallederiz. Zaten kolay kolay kimse o paraları yüklemiyor bu kartlara.
-
Toslanın pek avantajı kalmadı şok ve carrefour 10% cashback dışında
-
Carrefour tosbacki kalktı yanlış bilmiyorsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef
bilgilendirme için teşekkürler işlem başına olması çok iyi toslaya şuana kadar 1000 tl den fazla yükleme yapmadım. ön ödemeli karta da zaten yüklemeye lüzum yok.
-
Getir ve banabi iadesi de bitmiş vatandaş lehine her şeyi azaltıyorlar.
1999 a kadar ücretsiz, sonrasında yine 1999 yükleme yine ücretsiz. 50 bin TL ye kadar bu şekilde yükleyebilirsiniz. Tosla kaliteli bir uygulama. Arkasında Akbank var. Bazı uygulamalar gibi 1000 lira yüklemeden sonra ücret almıyor.
Toslanin tek avantajı her ay arkadasini getir 10 tl kazan x3 le bir kahve parasi ücretsiz çıkması yoksa kullanılacak bir avantajı yok kartı bile lüzumsuz
Saçma sapan sıcak fırsat konuları zaman kaybı ..acil dislike butonu :'(
Akbanktan toslaya 1700 tl para gönderdim. 1 aydır uğraşıyorum. Para tosla havuzda bekletiliyor. Ne geri gönderiyorlar, ne de Tosla hesaba geçiriyorlar. Toslanın MH telefona bile bakmıyor. Yazışmada matbu cevaplar veriliyor. Arkasında Akbank var ama sözde. Akbank şubesi para bizden çıkmış bizi ilgilndirmez diyor.Araştırdm elektronik para kuruluşları tcmb' ye bağlı ama tcmb veya bddk' ya şikayet edilemiyor. Şikayetvar' ı tınmıyorlar zaten.THH ile uğraşacağız bakalım.
Ne zaman bu tarz kartlara üyelik için baksam sanki belli bir müşteri alımından sonra ya kampanyaları bozuyor ya da işlem kısıtlamaları geliyor. Bilmiyorum yanılıyor muyum?
İyi de Aralık ayından beri bu durumun olacağı belli idi ve Tosla forum konusunu takip eden görmüştür Aralık ayından beri sadece 2000 üzerine komisyon alınacağını 2000 altı yüklemede komisyon alınmayacağını söylemişlerdi yeni mi farkına vardınız? Kaldı ki aslında geçen ay başlayacaktı ama geçen ay komisyon vb olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ocak ayında işlem limitlerinin değiştiğini sms ile bildirmişlerdi, şuan işlem yapmayan hesaptan pasiflik diye para kesiyor tıpkı paycell gibi, arkadaş uzun zamandır giirmediği içi sms le giriş yaparsan 20 lira hediye diye mesaj gelmişti, girince uzun zaman önce yüklediği paradan Şubat ayında para kesmişler
Welcome to Turkish Airlines!
Ocak değil Aralık ayında geldi mesajquote:
Orijinalden alıntı: ahmetzkOcak ayında işlem limitlerinin değiştiğini sms ile bildirmişlerdi, şuan işlem yapmayan hesaptan pasiflik diye para kesiyor tıpkı paycell gibi, arkadaş uzun zamandır giirmediği içi sms le giriş yaparsan 20 lira hediye diye mesaj gelmişti, girince uzun zaman önce yüklediği paradan Şubat ayında para kesmişler
Aylıkmı 2bin Günlük mü
Geçen ay ücretli olacak diye yüklemeyi 2000 TL. ye ulaştırmadım. Ne zaman ki mecburiyetten toplam tutar 2000 TL. yi geçti o zaman tek seferde 2000 ve üzerinin ücretli olduğunu anladım.
Diğer uygulamalar yüksek limitli işlemleri ve işlem sayılarına şüpheli muamelesi yapıp bloke koyarken, toslada şimdiye kadar böyle bir şey yaşamadım. Toslayı kullanmaya devam. Faydası olmayan kullanmasın haklıdır.
-
Akbank ATM’lerinden yüklemede limit aynı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam ucretsız olacak tutar da bence yeterlı olur.
|
Benzer içerikler
- letgo ürününüz satın alınmıştır
- sobada yanan en iyi kömür
- trendyol parapuan nedir
- chippin güvenilir mi
- ferrucci saat iyi mi
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X