Şimdi Ara

D&R'dan PS4 Alanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezillik ya bari parayi hemen iade etsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bide pesin aldim. 3 gun icerisinde iade ederiz dedi. Oyunda almistim, onuda iptal edin, almiyorum dedim.

Bir daha D&R dan hic bir sey almam.

Bitik firma

• Rezillik,satamayacağın ürünün reklamını yapmayacaksın.3 gün beklettin.
  • Arkadaşlar D&R peşin ödeyecekmiş parayı banka taksitle dedi müşteri hizmetleri
  • Geçmiş olsun herkese.Bende geçen hafta kitap almıştım net üzerinden onu bile hala gönderemediler. 7 günü geçti D&R suxx
  • C.tesi Etiler D&R'da 1 tane kalmış, gittim aldım :)
  • Sayın Serdar K

D&R İnternet Mağazamızdan 18.01.2014 00:04:13 tarihinde verdiğiniz W0381***7 referans nolu siparişinize ait aşağıdaki ürün(ler) belirtilen açıklama(lar) nedeni ile iptal edildiğini üzülerek bildiririz. İptal bedeli toplamı olan 1399 TL hesabınıza 3 iş günü içerisinde iade edilecektir.

Ücreti İade Edilen Sipariş Detayları :
    Sony PS4 500GB / N/A 1 Adet 1399 TL Diğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrx -- 20 Ocak 2014; 12:21:21 >
  • hesabına para yatan varmı?

• Hala yatmadı para hesaba

• Arkadaşlar D&R'a kendi sitesi ve mail adresleri üzerinden şikayetimi ilettim. Ayrıca şikayet siteleri üzerinden durumu duyurmakta fayda görüyorum.
    Sonuçta bu firmalar büyük firmalarda olsa müşteri olarak bizim "bunu biz yanlışlıkla sattık" gibi ifadeleri kabullenmemizi istemeleri büyük saygısızlık.
    İadeler için 3 gün denilmekte; hem mağdur olup hemde firmanın 3 gün bizim paramızı işleterek para kazanıyorsa eğer bu doğru bişeymidir ? Bu yüzden durumu
    her platformda paylaşmakta fayda görüyorum.

şikayet metni
    "18.01.2014 00:51:36 tarihinde kredi kartımla satın almış olduğum ürünüm "sehven yayına açılan “Sony PS4 500GB”"
    gibi saçma bir sebeple bilgim dahilinde olmadan iptal edilmiştir. Bir ürünün yanlışlıkla satışa açılıp; üstüne ödeme alınması
    ve bunu basit bir hata gibi kabullenmemin beklenmesi ayrıca bir saygısızlıkltır.
    Mağduriyetimin giderilmesi için ya ürün temininin sözleşme vaktine uygun olarak yapılmasını yada bu yapılamayacak ise
    ürün bedelinin iptal günü içerisinde yani bugün bankama tek seferde iadesini acilen istemekteyim."

• Çok yakın arkadaşım'da d&r dan aldı ve o da şu an mağdur, sizler birlik olsanız gerekli mercilere şikayet etseniz ya da d&r ı telefonla sürekli rahatsız etseniz,

d&r adam gibi bir firmaysa bunu getirttirir bir yerden gerekirse kendi getirtir.. isterse amazondan alsın ama yeterki elinize versin..

bence bir düşünün. hepinize çok üzüldüm keşke elden birşey gelse.
  • Koskoca doğan holdingin düştüğü duruma bakın rezil herifler madem yeterli stok yok 5 saat boyunca neden açık kaldı milleti boş yere heveslendirdiler.

• Şikayet edebileceğiz her yere şikayet edin, hakkınızı arayın.

İnternet alışverişleriyle ilgili son dönemde çok güzel yasalar çıktı.

Mutlaka hesabı sorulur.

Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun arkadaşlar.. Bizde daha önce medimarkt mağduru olmuştuk.. Şikayetvar a yazıyı yazınca parayı peşin olarak tek seferde iade etmişlerdi..
  • yegenlerim gecmis olsun.
    Simdi tesadüfen mediamarktin sayfasina baktim ellerinde var.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-PlayStation-4-500-GB-Konsol,103452,465863,1078117.html?langId=-14

Haaa bende MediaMarkt magduruyum. Beles verseler dahi almam haysiyetsizlerden
  • Parami iade ettiler

• Birde dakkabaşı e-bülten gönderiyolar terbiyesizler

• Ben gittim bugun vatan bilgisayardan aldim.

D&R in onunden gecmem artik.

• Vay Arkadaş Bende Konuya Girip Stok Soracaktım Acaba Hayla Varmıdır Diye Milletin Siparişleri İptal Olmuş Kim Alıyor Abi Bu PS4 Alıyorlar Nereye Gidiyorlar Bu PS4Ler Herkez PS4 Cafe Açıyor Anlamadımki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 21 Ocak 2014; 4:50:37 >
  • Cumartesi günü cevahirdeki dnr'dan zenci bir kardeşimiz ps4 almıştı . Sevinçten 3.bacağının üstünde yürüyüş yapıyordu . Daha önceden isim falan yazdırma ihtimali ne olabilir ? Bence tartışılır ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.