Şimdi Ara

D&R'dan PS4 Alanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar para iadesi almayanlar var ise firmayı sıkıştırsın, aynı günde iademi aldım zorda olsa. Hesapa tek ödeme olarak geçirildi, bilginize.
  • Benim siparişim henüz iptal olmadı bilginize.
  • Benim odeme daha gelmedi. Mail atmislar ama. Ne is?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana iptal maili gelmedi. Hala tedarik sürecinde. Dün akşam aradığımda iptalin söz konusu olmadığı 5 gün içinde ürünün gönderileceğini söylediler. Bugün yine aradığımda bir başka müşteri temsilcisiyle konuştum. Bana aynı şeyleri söyledi. Başka alanlarınkini iptal etmişiniz dedim. İptal listesinde sizinki yok dedi. Demekki ayırdıkları bir stok var ve o stok üstünü iptal ettiler.

İnsan düşünmüyor değil acaba oyalıyor olabilirler mi diye?

Durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 21 Ocak 2014; 15:38:02 >
  • Redwall36 kullanıcısına yanıt
    Dostum bana da mail geldi kontrol etmedim valla acaba benim de öylemi kıllandım şimdi. yarın bir bakayım ben
  • Bu D&R kadar terbiyesiz, bir firma gormedim kardesim.

4 gundur parami iade etmiyorlar, nakit aldim internet uzerinden.odedik diyip salliyorlar.

En sonunda dekont istedim, bana uyduruktan bir ekran goruntusu atmislar,dekontta degil.

Boyle bir firma hayatimda gormedim.

Hala param ortada yok..

Bir daha silgi almam......yapacaklari isin icine ...

Resmen GASPCILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 23 Ocak 2014; 17:35:06 >
  • Redwall36 kullanıcısına yanıt
    Sen en azından iptal olduğunu biliosun para derdine düştün. Ben durumumu bile bilmiyorum, hala tedarik sürecinde, aradığımda yollayacaz tedarik olunca diyorlar. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voodoodream

Sen en azından iptal olduğunu biliosun para derdine düştün. Ben durumumu bile bilmiyorum, hala tedarik sürecinde, aradığımda yollayacaz tedarik olunca diyorlar. :D

Hocam takip edemedim senin iş noldu? Gönderdiler mi?

• O ahlaksız sahtekar firmdan sevabımı bile almam
  • jermines kullanıcısına yanıt
    6 gün bekletip iptal ettiler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.