Bildirim
D&R'den Rp Almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok kardeşim hiçbir sorunla karşılaşmazsın. Dört kere ben aldım. Gönül rahatlığıyla alabilirsin -
D&R böbrekmi olcak güvenilirdir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir dk mağazalarında var mı yoksa sadece net üstünden mi alınıyor mağazada geçerli indirim kuponum var kullanılır mı acaba ??
Mağazalarında mevcut idi en son. İnternet üstünden alınıyor mu bir bilgim yok. --- İndirim kuponunun da sözleşmelere uymayan bir şey yoksa, aykırı bir madde felan sorun olmayacaktır. -
internet sitesinden de alınıyor mağazalarından da . Ben aldım herhangi bir sorun çıkmadı -
ayrıntılı bilgi verebilicek varmı acaba kac rp satılıyor ? -
Magzadan alacam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guaddro
ayrıntılı bilgi verebilicek varmı acaba kac rp satılıyor ?
400 RP - 7 TL / 840 RP - 16 TL / 1780 RP - 31 TL / 3620 RP - 61 TL / olması gerekiyor.
D&R ye gittiğinizde kasadan bunlardan birini seçiyorsunuz onlarda size fiş veriyor ve fişin üstünde ise kod mevcut -
Ritonun mağazaysa göre pahalı sanki D&R fiyatlari -
Yani biraz daha Kâr payı olmasa girmezlerdi sanırım bu işe -
Veletler üzerinden para kazanmak...
Daha pahaliysa niye ordan aliyosunuz ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Chuck
Veletler üzerinden para kazanmak...
Pek anlaşılmadı biraz bağırsana ..! -
quote:
Orijinalden alıntı: StrongWind
Daha pahaliysa niye ordan aliyosunuz ki?
kredi kartı olmayan veledler için -
Paypal kapandi diye d&r dan cekmek istedim zaten magzada rp yokmus bende kafeden cektim :d
Ya ben rp yi aldım da kod tam olarak nerede onu bulamadım yardımcı olabilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X