Şimdi Ara

D&R Monopoly Dünya Sehirleri+Risk Hediye Seti 59 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
15
Favori
35.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi müşteri hizmetleri arayıp tedarik edilemediğini belirtti. Muadil ürün temin edebilir miyiz diye sordum olumsuz yanıt verdiler. Sadece %30 indirim kuponu tanımlayacaklarmış. Maalesef tedarik edemediklerini belirttikleri için thh'den de olumlu sonuç çıkacağını düşünmüyorum.
  • mynak19 kullanıcısına yanıt
    Hangi numaradan aradılar hocam.
  • Az önce bana da Siparişin iptal olduğu maili geldi
    Onun yerine Hasbro ürünlerinde geçerli % 30 indirim kodu iletmişler. Geçmiş olsun
  • mynak19 kullanıcısına yanıt
    Kaç tl üstüne %30 indirim kuponu verilecekmiş?

Benimki halen hazırlanyor acaba ne zaman iptal edecek parayı hızlıca geri alalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Hangi numaradan aradılar hocam.
    0850 2663737'den aradılar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Benimki halen hazırlanyor acaba ne zaman iptal edecek parayı hızlıca geri alalım...
    Onu belirtmediler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Belirli bir fiyat kısıtı yok ancak hangi ürünlerde geçerli olduğunu paylaşmışlar.
    Paylaştıkları ürünler içinde yer alan monopoly mesela 200 TL civarı. Onu % 30 indirimli alsam ne olacak..
    Hem stok yönetimlerini doğru yapmıyorlar, hem kafalarına göre iptal yapıyorlar hem de güya % 30 indirim çeki veriyoruz deyip milleti enayi yerine koyuyorlar. İdefix ve D R benim için bitmiştir.
  • idefix 08502660606 dan aradı tedarik edemiyoruz diye. hasbro ürünlerinde geçerli %30 indirim kodu verelim dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kod kabul edilirse thh den olumsuz çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kredi kartını bile ödedik bana 4 tane muadil urun yollasınlar ben gidiyom thh ye.1 ay parayı işlettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R Monopoly Dünya Sehirleri+Risk Hediye Seti 59 TL

Nihayet iptal maili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 7 Aralık 2018; 13:37:39 >
  • utanmadan bir de size özel diyorlar kod için
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Benim sipariş iptal olmadı ama kodu kullanabiliyorım. Demekki herkes iptal sayılır belki 3-5 stok vardır diye düşünmüştüm...

• THH falan geçin o işleri bir umutla satın aldık absürt derecede ucuz olduğunu bile bile. Alırsan kimsenin umudu yoktu zaten. Hasbro ürünlerinde %30 indirim kötü değil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de online olarak tüketici hakem heyetine verdim . Şimdi onlar düşünsün.
  • 2 gün önce aramıştım, acil olarak tedarik durumunu bana haber vermeleri için not ettirmiştim, hala bekliyorum bi haber en azından iptal haberini. Banada iptal haberi geldiği an Paylaşacağım. Sonuç ne olursa olsun tüketici haklarına da şikayet edeceğim.

Edit: iptal telefonu geldi😬🤬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtkaan -- 7 Aralık 2018; 15:25:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da az once iptal maili geldi ama siparişlere baktığımda hazırlanıyor görünüyor hala.

• oncelikle hasbro30 herkesin hesabinda kullaniyor saniyorum yani bizim siparisle alakasi yok diye dusunuyorum siparisim iptal edilmedi ve kodu kullanabilyorum. hasbro50 denedim olmuyor

urunun fiyatina gelince. madem urunun fiyati yanlisti 2 haftadir neden oyaladilar hatta gecen hafta aradigimda neden tedarik asamasinda dediler. sizi bilmem ama ben thh'ye gidecegim. herkese verdikleri hasbro kodunu da kendileri kullansin. risk de monopoly de satista birlestirip gondersinler umrumda degil.
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Ben denedim hocam , oyunu almadığım hesabımda kod aktifleşmedi bizim hesaplara özel verilmiş...

Thh olumlu karar verebilir, benim çekincem muhtemelen itiraz edilir ve tüketici mahkemesinde firmanın stok durumu nezdinde sorumluluğu olduğu ürünün stok durumunun olmadığından (aslında ürün yok zaten) müspet zararın (sözleşmenin gereği gibi ifa edilememesi) giderilmesine hükmetmesi...

Beklediğimiz muadil ürün olayı ayıplı satışlarda tüketicinin ayıpsız benzeri ile değişim istediği zaman ürünün cinsinde bir tür satışının kalmaması (arabanın 2014 modeli artık satılmıyorsa) muadil sayılacak ürünün verilerek zararın karşılanmasıdır. Ama burda ayıplı bir satış yok çünkü mal daha teslim bile edilmedi.

Zararın tazmini kararı verilirse değmeyecek bir durum tabi daha mevzuatta araştırma yapmadım. Geçmişteki bilgilerime dayanarak yazıyorum...

• Aynı bildirim bana da yapıldı. Yüzde 30'luk kodu verdiler.

THH'ye şikayet edip şansımı deneyebilirim ama sanmıyorum olumlu sonuç çıkacağını.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.