Şimdi Ara

D&R Monopoly Dünya Sehirleri+Risk Hediye Seti 59 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
15
Favori
35.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanında sipariş verdiğim diğer 2 ürün paketlenmiş ancak Monopoly hala hazırlanıyor şeklinde gözüküyor. İndirim epostasını göndermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bir up çekeyim %30 kodu kullanacak var mı? Monopoly Cheaters veya Yeni Piyon arasından hangisi alınabilir? (Aklımda cheaters var ama Türkiyede deneyimli bir kimsenin güzel incelemesi vs yok...)

Daha önce monopoly türkiye oynadım birkaç kez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 8 Aralık 2018; 0:52:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thhye nerden yazıyoruz

• Bana ne mail geldi ne telefon. Siparişte hala hazırlanıyor görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Bana ne mail geldi ne telefon. Siparişte hala hazırlanıyor görünüyor
    Az sabır telefon gelecek endişelenme. Az önce arandım belki işe yarar diye numarayı engelledim.

• 150 tamamlayıp bonusflaştan aldığım 20 bonus nolacak peki bunlar iptal olduğunda. Bonusta yalan olacak.

• Aradılar bu gün hasbrodan % 30 indirim kodu tanımlamışlar hesabıma şöyle güzel bir şikayet yazarım şikayevara belki olmayan itibarları zedelenir biraz vakti olan thh başvurabilir bence neticede 15 gündür bekletiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Asıl DR sıcak fırsat olarak bizi oltaladı anlaşılan

Adam başı 60 liradan 1000 kişiye satsa 60.000 o parayı aylık tanışma faiziyle bankaya yatırsa 30. Gün de ana parayı iade etse faizi kar olur Allah bereket versin
    Hocam bu 60 bin mevzusunda ciddi misin?

Yani böyle bi şey düşündün mü?

• koca firmasın uğraştığın şeylere bak. Madem yanlış fiyat girdin ceremesini de çekeceksin d@r!!! yoksa 3 kuruş zarar etmemeyim diye adını da itibarınıda yerlere serersin.
  • Benide aramışlar bu gün. Duymadım. İptal gözükmüyor. Mesaj filanda gelmedi.

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Daha işletecekler sanırım doyamadılar faize benimkini de iptal etmemişler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpony

koca firmasın uğraştığın şeylere bak. Madem yanlış fiyat girdin ceremesini de çekeceksin d@r!!! yoksa 3 kuruş zarar etmemeyim diye adını da itibarınıda yerlere serersin.
    Ortada yanlış fiyat girildiğine dair firma tarafından açıklama yok. Sadece tedarik edemediklerini belirtiyorlar. Tedarik edemiyorlarsa muadili ürün temin etmeleri gerekiyor. %30 indirim dalga geçer gibi bir oran. Tedarik edemiyorsa muadilini vermesi gerekiyor. THH yolu gözüküyor.
  • Bu %30 kupondan tek memnun olan benim sanırım
  • s0d kullanıcısına yanıt
    Bende memnun gibiyim hocam hangi monopoly tercih ettiniz aklımda cheaters edition var (başka bişey aldıysanız onuda yazarsanız değerlendireyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 9 Aralık 2018; 19:41:57 >
  • Iptal edildi dendi hazırlanıyor durumda diye tekrar sordum yine mail atıp iptal edildi dediler hala hazırlanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala hazırlanıyor bende.
  • Bugün mail attım (yalnız halen telefonları açmıyorum.) Nedir bir siparişi gondermediniz.

Gelen cevap; Sayın Müşterimiz,

Öncelikle yaşatmış olduğumuz bu olumsuz deneyimden dolayı firmamız adına özür dileriz. Müşteri memnuniyeti adına tarafınıza iletilen 1 ile 5 iş günü temin-tedarik süreci, W133...... numaralı siparişiniz için devam etmektedir. Bu süreç üretici ve tedarikçi firmalarımız tarafından yürütüldüğünden dolayı tarafınıza ürününüzün ne zaman temin edilebileceği hakkında net bilgi paylaşımında bulunamıyoruz. Ürününüzün-ürünlerinizin en kısa süre içerisinde kargo firmasına teslim edilebilmesi adına yetkili birimlerimize kaydınızı iletmiş bulunmaktayız. Tarafımıza bilgi aktarıldığı takdirde sizinle iletişime geçiyor olacağız.

Sevgiler ,

D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

Bence bunların birbirlerinden haberi yok.

• sincax S kullanıcısına yanıt
    e-mail ile cevap veren birimle çağrı merkezi telefonla görüşen birim ayrı departmanlar birbirlerinden haberi yok.. eminim sırtsırta çalışıyolar ama durum bu.. telefondan arayan iptal edilecek iadesiniz gerçekleştirilecektir demek için arıyor.. e-posta ile cevap verenler şablon halinde cevabı boşlukları doldurup gönderiyor.. sonuç olarak iade edileceğini düşünüyorum ben idefixten aldım.. ama d&r da bu olayı 4 kere yaşadım D&R internet sitesinden daha elime geçen bir kargo olmadı.. idefix ile ikisinin bağlantısı varmı bilmiyorum ama D&R dan farkı yokmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

e-mail ile cevap veren birimle çağrı merkezi telefonla görüşen birim ayrı departmanlar birbirlerinden haberi yok.. eminim sırtsırta çalışıyolar ama durum bu.. telefondan arayan iptal edilecek iadesiniz gerçekleştirilecektir demek için arıyor.. e-posta ile cevap verenler şablon halinde cevabı boşlukları doldurup gönderiyor.. sonuç olarak iade edileceğini düşünüyorum ben idefixten aldım.. ama d&r da bu olayı 4 kere yaşadım D&R internet sitesinden daha elime geçen bir kargo olmadı.. idefix ile ikisinin bağlantısı varmı bilmiyorum ama D&R dan farkı yokmuş..
    6 yıl önce d&r idefix i satın aldi. İnternette bu bilgi mevcut

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.