Şimdi Ara

D&R REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R den 21 de 3 tane STOKTA VAR gözüken kitap sipariş ettim. 2 si 23ünde geldi ama birisi nedense birden stokta kalmadı! Ve 2 haftadır bekliyorum siparişin gelmesini. Geçen hafta aradığımda bilmiyoruz dediler bu akşam yine arayacağım içimden çok pis sövüyorum şu anda rezalet bir firma. Parayı çekip vermediler hâla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksine bende d&r'i oneriyorum. Cok alisveris yaptim hic sorun yasamadim. Ama soyle de bisey var. D&r subesinden alisveris yapmaktansa sitesinden alisveris yapmanizi oneriyorum cunku bazen sitedeki indirimler subede olmuyor.

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Hocam denk geldi mi sıkıntı işte. Evet en azından güvenilir bir firma. Ama Benim yerime koyun kendinizi 2 Haftadır her allahın günü bekliyorum kitabı ama hala tedarik edemediler. Parayı almayı biliyorlar ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 6 Ekim 2016; 16:47:20 >
  • Hocam bu tarz problemler yaşamayacağınız şirket yok Türkiye'de, bazen kuytu köşede kalmış küçük sitelerde sorunsuz işleyebiliyor ama onların da satış rakamı düşük diye yapılan tek tük şikayetler de duyulmuyor bence. Veri tabanları düzgün işlemiyor hiçbirinin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.