Telefonu pasaporta baska ulkeden kaydettirme
Beyler iyi forumlar. Soyle bir durumum var; A kisisi X ulkesinden iphone alip Turkiye'de B kisisine teslim edecek. B kisisi de pasaportuna kaydettirmek istiyor ama pasaport kayitta ulkeye giris cikisa bakiliyor. B kisisi ise son 1 sene icinde Y ulkesine girip cikmis. Bunu Y ulkesinden aldim deyip kaydettirmesi mumkun mudur?
Alakali soru; telefonu pasaporta kaydederken fatura vs bakiliyor mu?
Tesekkurler..
"Askerlik ilişiği yoktur" tarihi sonrası tecil
Merhabalar. Yurt dışında yaşıyorum ve çalışma iznim sebebiyle askerliği ertelemek istiyorum. Şu anda edevlette "27 Temmuz'a kadar ilişiği yoktur" yazıyor. Fakat konsoloslukta 27 Temmuz öncesine randevu yok. Temmuz'da Türkiye'ye gideceğim ama çalışma izni sebepli tecil anladığım kadarıyla sadece bu ülkede konsoloslukta yapılıyor. Yurt dışı çalışma izni sebebiyle Türkiye'de tecil mümkün müdür?
Aklıma dönüşte randevu almak geldi ve şimdiden Eylül ortasına tecil için randevu aldım buradan. Fakat bu tarihin 27 Temmuz'dan sonra olması sorun yaratır mı? Hem tarih geç kalmış oluyor hem de havaalanında başıma bi iş gelir mi diye endişeye düştüm.
Edevlette erteleme başvurusunu denedim, 27 Temmuzdan önce yapamazsınız diyor. O zaman bu tarihin bir süre aşılması sorun olmaz diye düşünüyorum.
Şimdiden sağ olun cevaplar için..
e-Devlet üzerinden "Askerlik Erteleme Başvurusu"
İyi forumlar. e-Devlet üzerinden açılmış bu sistemi kullanmaya çalışıyorum. Şu anda devam eden ve geçmişteki tüm eğitim bilgilerimi karşıma çıkarıyor ve tek tek onaylamamı istiyor. Bütün bilgiler (okul, bölüm, program, mezuniyet tarihi ve not ortalaması) doğru olmasına rağmen aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Yurt dışında olduğum için de askerlik şubeye gidemiyorum. Bu sistemde benzer sorun yaşayıp çözmüş biri var mıdır? veya yurt dışında doktora yapan (beraberinde full time çalışıyor görünüyorum üniversitede) biri olarak ertelemeyi nasıl yapabilirim öneriniz var mıdır? Şimdiden eyvallah.
"Öğrenim Bilgilerinizde Hatalı bilgi bulunduğundan işleminizi gerçekleştiremezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir."
Evlilik sonrası değişmesi gereken belgeler
|
Konser biletini başkasına satma
|
Notebook teknik servis şikayeti
|
PSN için UK veya TR
|
Hediyelik tiyatro kitabı arıyorum
|
Öfke kontrolü için kitap arıyorum
|
İnternetten ücretsiz R öğrenme programı/sitesi arıyorum.
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 239
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.374 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kitap