Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 şer 30ar almışsınız millet 1 tane almadan stoklar kurumuş link ölmüş birde tüketici mahkemesinden bahsediyorsunuz... Hadi ordan allasen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Oxy.gen-

nano alıcının unifying söylenmiş ama nette öyle bi bilgi bulamadım? F710 gamepad ile bu mauseyi tek alıcıyla kullanabilirmiyim?

Bu model de unifying yok hocam, M235 ve üzeri modeller de bulunuyor. Bu arada F710 unifying desteklemiyor bilginize.
  • En kötü e-ticaret sitesinin böyle bir durumla nasıl başa çıkacağını görelim bakalım.

Normalde olan: D&R 1 ay sonra ürünleri göndermeye başlar, 3 aya kadar da tüm ürünleri gönderir. Eğer göndermezlerse de 20 gün kadar sonra temin edilemedi deyip iptal etmeye başlarlar, iptal yapıldıktan 1 hafta kadar sonra da paralar iade edilmeye başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne abi. 23 tane aldım hemen kargoya verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

bu ne abi. 23 tane aldım hemen kargoya verdiler

Ooo biz çoktan kullanmaya başladık hocam size yeni mi kargo yaptılar.

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Bence durumu daha yeni farkettiler. Farkedince de hass... deyip o heyecanla sayfayı kaldırmış olabilirler

• Tüketici hakem heyetine gitmek için evrakları hazırlamaya başlayın arkadaşlar. Hatta dr mağdurlar konusu açayım birde oradan konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

gelmedi mucize, alan arkadaşalr ona göre düşünsün. hani fiyat okey olsa bile bu kadar çok stok yoktur d&r da :)

stoklarını saydın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirHan

20 şer 30ar almışsınız millet 1 tane almadan stoklar kurumuş link ölmüş birde tüketici mahkemesinden bahsediyorsunuz... Hadi ordan allasen!!!

uyanda balıga gidelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 17 Ocak 2017; 0:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Tüketici hakem heyetine gitmek için evrakları hazırlamaya başlayın arkadaşlar. Hatta dr mağdurlar konusu açayım birde oradan konuşuruz.

dilekçe örnekleri hazır mı?
  • Nerf su tabancası kampanyası vardı. Sipariş ettim ancak iptal ettiler. Mouse de dün sipariş ettim ancak güvenmiyorum iptal edecekler gibi geliyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

Bence durumu daha yeni farkettiler. Farkedince de hass... deyip o heyecanla sayfayı kaldırmış olabilirler

pacaları duduştu diyon
    Konunun açılış zamanına bakmadan atar dururlar şimdi. Ben alamadım inşallah sizede gelmezciler damlamaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Tüketici hakem heyetine gitmek için evrakları hazırlamaya başlayın arkadaşlar. Hatta dr mağdurlar konusu açayım birde oradan konuşuruz.

dilekçe örnekleri hazır mı?

ne o stokları saymamış mıydın sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

Banada öyle geldi sayfada resim filan yok.mause olduğu bile yazmiyordu. Tahminimce Herkesin siparişini iptal edecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 17 Ocak 2017; 0:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

Konunun açılış zamanına bakmadan atar dururlar şimdi. Ben alamadım inşallah sizede gelmezciler damlamaya başladı

ayrıca alanların n11 de g.g da mouseleri 35 tl den satışa koymuşlar haberinin konuya düşmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

Tam da mouse almak için foruma gelip de konuyu popülerde görünce heyecanlanmıştım ama site falan bile çökmüş .

Neyse alabilenler için hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
    Bu vahşi kapitalizm ile mücadele edip böyle ufak tefek de olsa kazançlı çıkanlar için ben ancak sevinç duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 17 Ocak 2017; 0:36:55 >

• Akşam 8 gibi ben de 2 tane aldım bakalım yollayacaklar mı sipariş hazırlanıyor diyor şu an
    siz denizde balık bile bırakmazsınız bu zihniyetle...
  • Bu çok alanların pişkinliği de beni öldürecek

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.