Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz mezar bulsalar 10 - 15 tane alacak zihniyette insanlar var , bırak ihtiyacı olan alsın . Ne yapacan o kadar mouse u ?
  • Fırsatçı arkadaşlar 4 er 5 şer alamasaydı bizde alabilirdik belki ama çok geç sanırım.

Adam utanmadan buraya yazıyor 5 tane aldık yok 2 tane yedek aldık falan diye :D
  • Bir adet aldık, sipariş hazırlanıyor mesajı var.
    Bekliyoruz.
  • alan arkadaslara gecmis olsun. D&R bu sonucta. mouse'u gectim, paranızı geri iade alabilirseniz sanslı sayılırsınız.
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    Hocam unifying alıcısı tek değil mi? Ben başka klavyedekini başka klavyede kullanıyorum şu an. İkisini de algılıyor, unifying software ile içinde kayıtlı olanlara bakabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssapiens

alan arkadaslara gecmis olsun. D&R bu sonucta. mouse'u gectim, paranızı geri iade alabilirseniz sanslı sayılırsınız.

Abartmayın. En kötü bankanıza harcama itirazında bulunursunuz. Bunca kişinin bu yolla parasını geri alması d&r için en kötü senaryo. Bedava verse daha az zarar görür. Yarın muhtemelen iptal eder paraları iade ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Bu çok alanların pişkinliği de beni öldürecek

https://forum.donanimhaber.com/silin--120073750#120073750

Bu şekilde satacaktır adamlar. Sıcak fırsatlarda görüp aldıkları ürünü satmaları zor olmaz.
  • Arbalet kullanıcısına yanıt
    15e alıp 15e mi satmışlar.
    Şunu anlayamıyorsunuz. Çok alan olabilir satabilir. Engel olabilir misin? Gelip de yazmasın bu kadar aldım bilme ne diye havasını kime atıyor. Boş yere laf işitiyorlar. Sayenizde polemiğe dönüşüyor bıktık artık bu boş muhabbetten. Hala yazdığımı anlayamaman da şaşırtıcı. Yeni polemiğe çekmeye çalışıyorsun yemezler.
    Aferin sherlock. Tüh ya Deşifre oldum telefonların parasıyla tatil yapıyordum yarıda kesmek zorundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 17 Ocak 2017; 3:21:47 >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Telefonun sıcak fırsat konusunda ve ana konusunda satış mesajları yazdığınız için Sherlock benzetmesini hak edecek bir durum yok. Bir miktar hafıza yeterli oluyor.
    100 tane mouse alsaydınız keşke tatile devam ederdiniz.
    Kendi sözünüz en çok size yakışacak gibi.
    quote:

Bu çok alanların pişkinliği de beni öldürecek

2 kez edit yaptığınızı gördüm onun için şunuda ekleyeyim. Amacım polemik değildi. Sadece ayna tuttum ve hoşunuza gitmedi. Buraya şu kadar aldım yazmaları dikkatinizi çekmiş ama ilk cümlem zamanında fazladan aldığınız telefonu nerelere yazdığınızı açıklıyor zaten. Pek bir farkı yok. Sizinkinin satış amaçlı olması dışında.

Sonuç olarak fırsatı kaçırınca bu kadar almasaydın bende alabilirdim demeye gerek yok. Yakalayan istediği kadar alır.

• D&R online satış müdürüm kısmen tanidigim irtibata gecebilecegim bir kisi olasi bir sorunda iletisime gecip ssleri koyarim

• Keşke şu 5 tane, 10 tane, 20 tane aldım diyen tiplerin siparişleri iptal olup paraları da iade olmasa, ciddi diyorum gram üzülmem. Sanki Sülale paketi yapıyor, gereksiz laf kalabalığı yapan insanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 17 Ocak 2017; 4:36:28 >
  • Bana da lazımdı bir tane, kaçırdığıma üzüldüm M175 var elimde bir tane 5 senelik kaporta ses yapıyor artık
  • Ben dün 1 adet aldım. Keşke 10 adet alsaymışım. Akşam serviste mouse aldım şu fiyattı deyince bana niye almadıncılar 10'u geçti. Kar amacı gütmeden belki de gerçekten bu şekilde fazla ihtiyacı olan da vardır.
  • ürünün satışa kapanmasından çok sayfanın kapanması pek iyiye işaret değil :) kesin gelmeyecek gibi bakın, gelirse sürprüz olur :)
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    SS koymamı istermisin bir hesabımdan. Yerin dibine girmek istermisin.
  • fayda-i maksimize F kullanıcısına yanıt
    evet ciddiyim gerçekten.
  • Bir fırsatı daha, ihtiyacı olan olmayan, ürünü almak isteyen istemeyen, maddi durumu müsait olan olmayan demeden bitirmiş bulunmaktayız, her fırsatta oluğu gibi geniş vizyonumuz, radar kulaklarımız, site site gezen koca gözlerimiz ile kimselere bırakmadan toptan alım yapma ve yine kimselere yar etmeden ürünü anında eritme kararlılığınız bizleri gerçekten çok ama çok mutlu etmiştir.

Bu bağlamda tüm çalışma arkadaşlarımı başarılarından ötürü tebrik eder, Genel Başkanımız Fenasi Mezarcı'nın "Boş mezar bulsan gireceksin" sözlerini hatırlatır, yakalayacakları yeni beleş ve ucuz fırsatlarda üstün başarılar dilerim.

Beleşçiler ve Ölücüler Derneği
    Başkan Yardımcısı
    Sekabettin Kaçmazama

• stok var mı peki alsak gelir mi?
  • abdullah.gs A kullanıcısına yanıt
    sondan 1-2 sayfa da okumaya üşendin dimi :) hadi buna üşendin, bari ilk mesajdaki linke tıklasaydın
  • dh ölücüleri..

o siparişten hayır gelmez bence artık
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.