Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 tane alanları gonderseler bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Sadece d r i suclayamiyorum nedense görmüyor musun 30 tane aldım iptal edildi yazmış eleman :) ben 1 er olmak üzere 2 tane aldım hazırlık aşamasında ama yüksek ihtimal hepsi iptal olacak dileyen thh ye gidebilir her türlü kazanır ticari alımlar hariç

• 2 adet aldım halen hazırlanıyor olarak görünüyor bakalım ne olacak
  • 2,5 sene önce 25 liraya m325 almıştım :D scroolü sağa sola yaslayarak sayfalarda ileri geri gitme özelliği çok işime yarıyor :D şimdi 90 liraymış en düşük amma uçmuş fiyatlar yuh.

aldığım modelide çok nadir bulunanı

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 18 Ocak 2017; 15:53:14 >
  • herkese 1 adet gönderseler bari
  • Bu sayfaya bakınca bir sıcak fırsatı bu foruma yazmak istemiyorum.

• RNNN kullanıcısına yanıt
    aç topluluğu diyorsan ne işin var burda defol git.sanamı sorcam ben dinimi imanımı.adı üstünde burası sıcak fırsatlar burda ayıp yok insanlar ucuz bişeyler alabilmek için paylaşımda bulunuyorlar.
  • 1 adet almıştım. Hala hazırlanıyor yazıyor
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    sesini kes işine bak demek öylesinki söylediklerim seni rahatsız etmiş...ben ihtiyacı olupta bir tane alanlar için konuşmuyorum ihtiyacı olmadığı halde fazladan alıp 3-5 gün sonra burada üzerine kar koyup satacaklara lafım.
  • Arkadaslar siparisim istegin uzerine iptal edilmis ama ben oyle bir istekte bulunmadim kendi kafalarina gore iptal etmisler ne yapacagim simdi akil verin

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

sesini kes işine bak demek öylesinki söylediklerim seni rahatsız etmiş...ben ihtiyacı olupta bir tane alanlar için konuşmuyorum ihtiyacı olmadığı halde fazladan alıp 3-5 gün sonra burada üzerine kar koyup satacaklara lafım.

öncelikle sen sesini kes. bende 1 adet aldığımı belirteyim.beni rahatsız eden genelleme yapıpta aç topluluğu demen.ihtiyacı olanlara lafın yoksa cümleni adam gibi yaz.
  • Yav bos yapip tantana etmeyin be gardasim. Ekmeginizi kovalayin. Bos verin. 3-5 tane alip, burda veya sahibinden de kar koyup satanlar olursa da o da onlarin karaktersizligi olsun.
  • Beyler müşteri hizmetlerini aradım şimdi. Siparişim hakkımda bilgi almak istediğimi söyledim, sistemde iyileştirme çalışmaları yapılıyor sipariş detaylarınızı görüntüleyemiyorum dedi. Ben de bunun üzerine, eminim bilginiz vardır dünkü logitech m185 mouselar hakkında, en azından gönderilecek mi gönderilmeyecek mi bir bilgi verin dedim. Siparişiniz 1-5 iş günü içinde gönderilir şeklinde uyduruktan bi cevap verdi, teşekkür ettim kapattım.

Nedense pek gönderilecekmiş gibi hissetmedim. Çok umutlanmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfawise -- 18 Ocak 2017; 17:25:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu net bilmediğinden hatta belki de hiç bilmediğinden ötürü klasik bir cevap vermiştir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

konuyu net bilmediğinden hatta belki de hiç bilmediğinden ötürü klasik bir cevap vermiştir bence

Ben de öyle zannediyorum.
  • kullanmayı düşünenler el kemik yapısını düzeltmek için de hastane sıcak fırsatı bakmaya başlasa iyi olur şimdiden. bu kadar el sancısı çektiren bi mouse daha görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

kullanmayı düşünenler el kemik yapısını düzeltmek için de hastane sıcak fırsatı bakmaya başlasa iyi olur şimdiden. bu kadar el sancısı çektiren bi mouse daha görmedim

Vay arkadaş hastanelikte olduk

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Koy farkı sat hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.