Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

Koy farkı sat hocam

Yok o zaman da namıssız diyolar . Ben en iyisi hediye ediym eşe dosta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz önce telekoma dilekçe veya mail atın sonra Tüketici Hakem Heyetine başvurun. İsterseniz direkt olarak tüketici hakem heyetine dilekçe verin zaten normal bir dilekçe yapıyorsunuz sonuna ektredir faturadır onları ekliyorsunuz gereğini yapıyorlar. Hiç bir ücret talebinde de bulunmuyorlar. süre biraz uzuyor 1-2 ay içinde cevap geliyor genellikle ancak önemli olan paranın miktarı değil bence peşini bırakmamamız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

Koy farkı sat hocam

Yok o zaman da namıssız diyolar . Ben en iyisi hediye ediym eşe dosta

e o zaman akrabalar hastane arayacak. en iyisi gabara kargo çıkar hocam, elleri kırılsın bize silah doğrultamasınlar

• Hepinize geçmiş olsun inşallah bu sene içerisinde gelir ürünleriniz. Ve inşallah sıkıntı çıkmaz, ve sıkıntı çıkarsa da inşallah aradığınızda açarlar ve karşınızda muhattab olursunuz. Ve yine inşallah bu son alışverişiniz olur da bir daha d&r online dan alışveriş yapmak zorunda kalmazsınız. Kısacası gelir inşallah. Allahın belası firma. 4 kez alışverip yaptım 4 üde iptal, sebebi ise ürünü 15 gün geçtikten sonra dahi göndermediler. Hem de hiç birini.
  • 2 tane almıştık o da gelmicek galiba, neyse sağlık olsun. Bari para iadesini uğraştırmadan yapsalar
  • Bende sipariş hazırlanıyor diyor hala neye göre iptal ediyorlar acaba
  • Öğlen sipariş kalkmış görünüyordu ama şimdi geri gelmiş, hazırlanıyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13.magician

Hocam isterseniz önce telekoma dilekçe veya mail atın sonra Tüketici Hakem Heyetine başvurun. İsterseniz direkt olarak tüketici hakem heyetine dilekçe verin zaten normal bir dilekçe yapıyorsunuz sonuna ektredir faturadır onları ekliyorsunuz gereğini yapıyorlar. Hiç bir ücret talebinde de bulunmuyorlar. süre biraz uzuyor 1-2 ay içinde cevap geliyor genellikle ancak önemli olan paranın miktarı değil bence peşini bırakmamamız.

Hocam ziraat bankasının uygulamasından yaptım ödemeyii miktarda önemli öğrenci adamız sonuçta 140 tl az değil telekoma kaç defa mail dileçke gönderdim belli değil zaten müşteri hizmetlerini aramayı söylemiyorum bile elimde fatura dökümü felan var
  • Site kanser
  • Mouse'i gorup esgecip kitap aldim, tesekkurler firsati bildiren arkadasa.
  • ne fırsatmış ya bende görünce bi tane sipariş verdim ama yorumlardan yola çıkarsak siparişler iptal olacak gibi
  • Aynı gün aldığım diğer kitap ve kırtasiye malzemeleri geldi, ama bu hala hazırlanıyor.

Göndermeleri gerek, mause için kota ve kullanıcı başına alım sınırı getirselerdi böyle sorun olmazdı. Uzatacak gibi gelmesi, 5. Günde göndermelerde arara sorarım.

• Her gün saat 17.45’e kadar verdiğiniz siparişler; 1-5 iş günü ve her halükarda 30 günlük yasal süresi içerisinde, kargo şirketine teslim edilir.
  • Ulan ne zaman sıcak fırsatlara girmiyorum kesin ihtiyacım olan bişeyi stokluyor millet mouse alacaktım n11'den baktım geçen pahalı geldi bugün girdim bu konuyu gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Mouse'i gorup esgecip kitap aldim, tesekkurler firsati bildiren arkadasa.

Biz mause kullanmasını ogrenecegiz siz yapmasını

• 1 tane aldık onu da iptal ettiler

• Dandik bir mouse zaten gelmemesi sağlığınız açısından daha hayırlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Dandik bir mouse zaten gelmemesi sağlığınız açısından daha hayırlı.

Logitech gibi bir markaya dandik demek Biraz çelişkili olmuş açıkçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Çelişkili mi olmuş? Neyle çelişmişim?

• "..nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 18.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir. "

Siparişimi iptal etmişler....
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.