Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thh'ye dilekçe felan versek alamazmıyız ürünü Gelen iptal mailinde talebiniz üzerine iptal edilmiştir yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Email gönderdiler

sizin hazırlanıyormu yazıyor. müşteri temsilcisi sallıyo bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Email gönderdiler

sizin hazırlanıyormu yazıyor. müşteri temsilcisi sallıyo bence.

Sipariş hazırlanıyor yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben devlet olsam şikayetvar gibibi site yapardım resmi kimin ne prıblemi varsada takip ederdim. ona görede uymuyan firmalaarada puan verirdim ve cezaaa. bu ne ya 3 kuruşluk mal olabilirsırf ihtiyacım var diye 5 gün bekledim kafalarına göre bide iisteğiniz üstüne iptal edildi yazıyor. sanki tecavüze ugranmış kenara fırlatır gibi müşteriyi aşşağılayıcı.
  • hepsini bir kerekte değilde farklı günlerde iptal ediyorlar uyanıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lot

hepsini bir kerekte değilde farklı günlerde iptal ediyorlar uyanıklar

Aynen oyle. Bana da bugün mail atıp, "Talebim" üzerine siparişi iptal etmişler.

• Yuzsuzlugun boylesini de hic gormedim. Terbiyesizler kendi yalanlarina bizi alet ediyorlar. Gondermiyorsaniz adam gibi ozur dileyin, tedarik edemiyoruz deyin. Simdi hemen sikayet var a yaziyorum. Bu uckagitcilik en azindan bir yerlerde kayitlara gecsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality

quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality

Bir çok yerde D&R batmış, OHAL kalkınca iflas gösterecekmiş yazıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. İnternetin yalancısıyım.

Altunizade merkezlerini kapatmislar nereye tasindi bunlsr bi fikrin varmı?

Altunizade nere? Türkiye de mi?

Cahil herif altunizade uskudara bagli bir bolge ana ofisleri oradaydi kapatmislar orasini baska bir yere tasinmislar heralde.

• Ulan adamlar resmen müşterileri patates yerine koyuyorlar.Yanlışlık olmuş olabilir,tedarik edemiyor olabilirsiniz ama talebiniz üzerine siparişiniz iptal edilmiştir demek ne demek yahu.Resmen yüzsüzlüğün daniskası,bu işle uğraşacak varsa sırf bu yüzsüzlük yüzünden bende katılmak isterim.
  • halen Siparişiniz Hazırlanıyor yazıyor,inatla bekliyorum,bakalım bize ne zaman sıra gelecek iptal için...
  • Benimki de az önce iptal oldu. Talep etmişim.

• d&r kitap alıyorum sadece wp kampanyası olduğu dönemde gidip hediye kart alıyorum sonra online kitap alıyorum en az %25 indirim oluyor.. bukoli ile teslimat çıktı, evimin üst sokağında kırtasiye var cumartersi dahil açık işime geldi artık oraya bukoli ile yollatıp istediğim zaman alıyorum. yurt içi kargodan kurtuldum ilelebet..
  • Ben talebim uzerine iptal ettirdim bana mail atmadilar sikayetciyim. Paramida geri vermemisler

• ne fakirmişsiniz mouse için birbirinizi yiyeceksiniz. Bir sürü kişinin mouse ihtiyacı varmış burda ama alamıyormuş olaya bak. Bu arada siparişler tabii ki iptal olacak Web sitesindeki bir yanlışlık yüzünden neredeyse 1000 tane zararına mouse mı satacaklar size. 3 kişi 5 kişi 1 er tane alır, müşteri memnuniyeti kapsamında zararına olsa da gönderirler. Ama 100-200 kişi her biri 3 er 5 er hatta 10 ar tane alırsanız tabii göndermezler/ gönderemezler. Hem üründen zarar et, bir de üstüne zararına satışını bedava kargoyla yap. Kombo zarar girsin şirkete. 1 er tane alanlar al satçıların kurbanı oldular yine.

• Hocam nicin bu konuyu actiniz :D

• Arkadaşlar hem talep ediyorsunuz iptal edin diye hem çamur atıyorsunuz firmaya çok ayıp çooook

Şaka bi yana amazon.de üzerinden bir sürü arkadaş bu tarz bi olay yaşadık. Allah belanızı versin diyin geçin :D

Ölücülüğe devam...

• 2 siparişim vardı. Birini iptal ettim. 2-3 gündür param yatmadı . Diğer sipariste talebim üzerine iptal edilmişmiş.Bunlarin kurumsallığı bu işte . Bu saatten sonra kolay kolay Doğan holding sitelerinden bişey almam

• D&R'den bir şey alınmaz.31 Aralıkta sipariş verdim hala göndermediler.Sadece ben değil bir çok kişi aynı sorunu yaşamış.Şikayetvar.com'a,twitter'a yazabileceğim her yerden yazdım. Siparişimi de iptal etmediler.Fatura kesildi iptal edemiyoruz diye bir şeyler zırvalardılar.Siparişiniz hazır en kısa zamanda gönderilecektir diyorlar.
  • congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    Bunları masum gösteriyorsun da o zaman niye sınırsız stok açıyorlar ? İptal edilen siparişlerin tutarı neden hemen yatmıyor ?

• onurguner kullanıcısına yanıt
    Zaten Bakanlığa bağlı BİMER var yaz istediğini ona göre yaptırım uygularlar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.