Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnmkinide iptal etmisler gondermicekler sanirim kimseye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 adet sipariş geçmiştim iptal olmuş üşenmem sikayetvar facebook twitter instagram her yerden yazicam d & r sen ne rezil bir firmasin

• Ben alacağım bir kitap, bir oda kokusu ile beraber sipariş geçtim. Diğer 2 ürünü kargoya vermişler ama mouse için hala hazırlanıyor ibaresi var. Ya beraber sipariş verdim diye iptal edemiyorlar, belli bir süre sonra iptal edelim mi diye soracaklar ya da tek sipariş verenleri bir süre sonra yollayacaklar.
  • Benimki hala hazirlaniyor.Bir tane sipariş etmistim ihtiyacim oraninda.Gelir umarim.Gelmezse de önce bu urunu toplu alanlara, sonra da d&r ye selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende az önce kontrol ettim ihtiyaç olduğu için 1 adet almıştım hazırlanıyor ibaresi mevcuttu. Bakalım artık :)
  • d&rnin ceosu ile görüşmeliyiz
  • Hata vardır kabul ederim ancak ... bir özür dileme erdemliğini bile gösteremeyen, yalan beyanla siparişi iptal eden bir firma. Yazıkkk...Yazdım kendileri nerede kaldı misyonunuz, vizyonunuz... Anlarlarsa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 21 Ocak 2017; 9:52:26 >
  • Ya ben artık mouse unda değilim yalan yanlış bi ibare ile iptal ettin madem para mı da iade etseler diyorum. Parası yatan oldu mu peki?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Bende iptal ettim henuz yatmadi param

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Dün iptal etmişler, karta iade oldu. Banka yapı kredi.

• Israrla hazırlanıyor yazıyor

• Arkadaşlar gene aynı şeyi yaptılar aldılar bir müddet sıcak parayı çevirdiler sonra da iptal ettiler bu kadar basit.

• Ben de 13 tane sipariş etmiştim kargoya verilmiş şimdi

Şaka tabii, o kadar çoklu sipariş verenlerin iptal edilecektir diye tahmin ediyorum.. bense 1 tane bile sipariş vermedim. Saygılar 😎

• 1 adet sipariş vermiştim şimdi "İptal Edildi" olmuş.
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Hocam tam sovmeye basliyordu :DDD

• talebim üzerine iptal etmişim
  • Bunlar acaba paraları alıp banko bi maça basıp geri mi veriyorlar ?

• bende iptal talebinde bulundum ama hala hazırlanıyor gözüküyor.
  • bende iptal ettim parada onlara kaldı sanırım mail felanda atmadılar :D neyse artık mılletten gaza gelıp bende sallamıstım tutmadı :D
  • sözde benim talebim üzerine siparişim iptal edilmiş. Ne şerefsiz bir firmaymış. 5 gün sonra kafalarına göre iptal ediyorlar. Kitap alışverişi falan yapanlar diyordu 1 ayda geliyor siparişim diye. Benimde ilk siparişimdi . Bundan sonra mağazasından da bir şey almayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.