Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım 1 taneden fazla isteyen görmemiş vahşilerin hepsininki iptal olur gelen de hemen bozulur.İndirim varsa ihtiyacın olan kadarını al.Bu kadar da vahşilik olmaz.
  • D & R bir müşteri daha kaybetti.

Ürün tedarik edilemeyebilir, teknik bir arıza olabilir, ama "talebiniz üzerine iptal edilmiştir" ibaresi amiyane tabir ile tam bir çakallık olmuş.

Böyle hataları satış departmanı yapıyor, ceremesini müşteri hizmetleri çalışanı çekiyor. yazık çocuklara çok kızmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kisinin bile kargoya verilse iptal etmeyecektim ama pek umudum kalmadi. Arayip iptal edeyim en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım

Umarım 1 taneden fazla isteyen görmemiş vahşilerin hepsininki iptal olur gelen de hemen bozulur.İndirim varsa ihtiyacın olan kadarını al.Bu kadar da vahşilik olmaz.

Güzel beddua hiç almadım ama gormemislik güzel birşey değil

• İki kitapla birlikte bir tane de bu mouse dan almıştım. Kitaplar bugün elime ulaştı; ancak mouse u bugün iptal etmişler. Nasıl bir hizmet anlayışları var anlamadım. Bir daha da alışveriş yapmam buradan.

• Benim de iptal edildi. Kimseye göndermeyecekler herhalde.

• Benim siparişide iptal etmişler bide talebiniz üzerine iptal edilmiştir yazmışlar bidaha dr dan alışveriş yapmam daimi müşterilerini kaybettiler.

• Amatör firma ya. Kampanya falan değil normal alışverişlerimde de web sitesinde hep sorun yaşayan biriydim ve alışverişi bırakmıştım. Bu rezillik de üstüne süs oldu. Şikayetvar a yazdım. Nasılsa onlar da biliyor tüketici haklarımızı kullanmayacağımızı, internet sitesinde yazan fiyatın ne olursa olsun geçerli olması gerektiğinin peşinden koşmayacağımızı.
  • İsteginiz uzerine iptal edilmistir bari yazmayin sahtekarlar.

Stok yok, o fiyata satamayiz filan de kabulum.

En sevimsiz sirket su ulkedeki.

• arkadslar talebiniz uzerine iptal edildi ne demek biri su magazayi arasin konussun o kadar kitap aliyorm nasil bir cirkinliktir..var mi arayan soran mustwri hizmetlerini

• Talep üzerine yazmasının sebebi şu, olur d şikayet edersen biz değil müşteri iptal etti diye savunma yapacaklar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thh'ye dosya masrafı için dilekçe verecektim, yanına d&r'ı da ekliyorum.

Karar gelince de ticaret bakanlığına şikayette bulunacağım. Takipte kalın

• iptal edildi
  • cagdeg kullanıcısına yanıt
    Başka bir siteden:

quote:

aynı mail bana da geldi. Sonra tabi sinirlenip müşteri hizmetlerini aradım. Benim böyle bir talebim olmadığı halde sipariş iptal edilmiş dedim. İptalin geri alınmasını istedim. Temsilci de sipariş numarası ile baktığında ürün stokta olmadığı için sistem iptal etmiş dedi.
  • bir tek ben mi gerçekten kendi isteğimle iptal ettirdim şimdi.
  • Rezillik . Talebim üzerine iptalmı edilmiş . Adam gibi çıkıp stok kalmadı özür dileriz bile demiyorlar. Böyle saçma sapan bir yalan atıyorlar . Hediye çeki falan öyle bir şeyde yok.
    Aralarında geçen sohbeti tahmin ediyorum:
    Çalışan: Müdürüm , elimizde stok kalmamış , özür dileyip iptal mı etsek ?
    Müdür : Yaaaa banane banane özür falan dilemem , önce o dilesin .
    Çalışan : Müdür bey iyimisiniz?
    Müdür : Hıh , önce onlar iptal etsinler bekleyelim
    5 gün sonra
    Çalışan : Müdürüm hala iptal etmediler .
    Müdür : Ya offf, neyse sanki onlar iptal etmiş gibi mesaj yazın onlara , çok zekiyim , nihahaha .
  • Böyle bi rezillik en dandik n11 saticisinda anca yaşanır

• cagdeg kullanıcısına yanıt
    Aradim sordum tedarik edilemediginden dolayi talebiniz uzerine iptal ettiklerini soylediler muahaha bizle başak geciyorlar

• YA CIKAN REKLAMLARA BAK :))) YARAMA TUZ BASIYOR

• Bir benim ki iptal olmadı heralde? Arayıp paramızı alalım bari THH'ye kadar uğraştırmasalar.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.