Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim siparişimde iptal olmuş sebepte belirtmemişler
  • D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut

• Bana da az önce iptal mesajı geldi. Yanlışlık olmuş özür dileriz tarzında bir mesaj ile iptal etselerdi çok şık olurdu ama "talebiniz üzerine" şeklinde mesaj atmaları yakışıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Ocak 2017; 18:52:41 >
  • benim siparişide iptal etmişler...neyse en azından buradan alışveriş yapılmayacağını öğrenmiş oldum,benden uzak olsunlar...inşallah paramı iade eder beceriksizler...
  • Dayanın şikayet vara. En azından performansları düşsün.

• herkes şikayet var a yazsın görsünler sessiz kalmayın lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya talebiniz üzerine iptal maili geldi banada. bu bize hakarettir. Özür dilemeyecek kadar kibirli bir firma. Daha da alış verişim olmaz.

• ertanboyer kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R Web Mağazasıwww.dr.com.trden verdiğiniz W1********** nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 21.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.

Ürün Adı Adet
    Logitech M185 2.4Ghz Kablosuz Optik Tarama 1
  • Banada iptal maili geldi,thh ye basvuracagim,özür maili bir atılmamış bu insanları keriz yerine koymak demektir.

• Şikayet var sayfasına yapıştırdım hemen şikayeti.Sizde öyle yaparsanız sanırım sonuç elde edebiliriz.
  • Ayrıca siparisin birinin iadesi yapılmamış kartıma.

• Şikayetvar'a yazdım ben de. Sadece mouse değil, bir adet plak siparişimi de yine kafalarına göre iptal etmişler. Plak siparişini vereli 9 gün olmuştu. Ne lanet firmaymış bu böyle...
  • Siparişleri alırken alıyorlar daha sonra 4 5 gün bekletip, ben talep etmediğim halde talebiniz üzerine siparişiniz iptal edilmiştir diyip iptal ediyorlar. Madem tedarik edemeyeceksiniz, stok girmeyin, müşteriye satmayın boşuna bizi bekletmeyin. Onu da geçtim madem iptal ediceksiniz, satmayı beceremediniz, düzgün bir mail ile durumu açıklayın ve öyle iptal edin müşteriyi keriz yerine koymayı bırakın! şeklinde şikayetvar a yazdım bende.
  • param 2-3 gündür iade olmadı. 5 günde beklettiler iptal ettiler. parası iade olan var mı
  • Gönderdikleri mail çok amatörce. Tedarik sorunu de başka birşey de, talebiniz üzerine iptal edilmiştir nedir ya?
  • D&R Web Mağazasıwww.dr.com.trden verdiğiniz W162----- nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 21.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.

Ürün Adı Adet
    Logitech M185 2.4Ghz Kablosuz Optik Tarama 1

bu ne la ilk defa online sitesinden bir şey alayım dedim, mağazasına bir girmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Siparişimi keyfinize göre iptal ediyorsunuz birde hiç etik olmadığı halde "talebiniz üzerine " yazıyorsunuz. Ticaret anlayışından tamamen yoksun bir politikanız var tüketici hakem heyetine gidip hakkımı arayacağım tüm yetkili kurumlara şikayetimi ileteceğim çevremdeki tüm tanıdık tanımadık insanlara bu olaydan bahsederek firmanız hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapacağım kötü referans olarak tabiki
    hem e posta ile hemde şikayetvar.com a yazdım herkes yazsın bu rezillik yayılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 21 Ocak 2017; 21:53:27 >
  • nereden bulaştık bu adi firmaya d&r midir de re midir ne haltsa yardırın şikayetleri bunun için tüketici hakları hakem heyetine gidiliyor mu acaba
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.