Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuraya yazdım, her ne kadar inanmasam da, "en kısa sürede sevk edilecek" diye mesaj yazdı.https://twitter.com/DR_SiziDinliyor Henüz iptal mesajı almamış olanlar bu hesaba mesaj atsın.

Aynı gün sipariş verdiğim kitaplarsa perşembe geldi. Fare de büyük ihtimal iptal sırasını bekliyor.

Tabii hepsini birden aynı anda iptal etmemeleri ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Ocak 2017; 14:11:4 >
  • Benimde iptal herkesin iptal olur kimseye göndermezler.
  • İsteğiniz üzere iptal yazmışlar birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibarı ile benimde iptal oldu.

• bana da aynı hikayeyi okumuşlar, talebim üzerine iptal olmuş ürün. siparişte 2 kitap vardı, onları ise göndermişler..
    neyse, yatırsınlar şu mouse parasını da, sonra uğramayız bir daha..
  • Ulan alti üstü bir tane fare siparişi verdik. Altindan kalkamayacaksan neden boyle bir kampanya yaparsin ki.

• Lanet olsun. Birde talebiniz üzerine diyorlar.
  • İptal olması sorun değil de "Talebiniz Üzere" demek gibi bir gevşeklik nedir...
  • Musteri hizmetlerini aradim 7 dk sonra cikti kadin bagirdim cagirdim dedim stokta yoksa niye veriyorsunuz tedarik edemedigin sizn yerinize iptal ediyorlar dedim ben siparisi iptal ettim param yatmadi dedi 3-7 is gunu icerisinde yatacak ulan arayin cokertme yapacaz dd&r sitesindeki m hizmetleri nunarasi cop bu numaradan arayin 02124780777

• Benimde iptal oldu.parada pazartesi yatar herhalde.parayı ilettiler sağolsın

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Paran kac gun sonra yatti hocam

• Salaklik bende. En son su tabancalarını da iptal yaptılar.

Bedava olsa daha uğramam. Üyelik silme varsa silecegim. Bit yavrulari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hala hazırlanıyor, iptal edecekler mi acaba.
  • 16sında verdiğim siparişim hala hazırlanıyor.umarım gelir hala umudum var
  • Benimde iptal olur. Şimdi iade işlemini bekleyeceğiz.

• Benim sipariş de iptal olmuş. En azından arayıp iptal edebilir miyiz diye sorsalar tamam diyeceğim de talebiniz üzerine iptal edilmiştir diye yazmaları yüzsüzlük. Daha önce de yaptılar bunu, bu sefer peşini bırakmayacağım.
  • Benm de iptal...

Artık d&r'dan ne mağaza ne de onlinedan alışveriş yapmayacam... ( gerçi daha önce de demiştim ama bu sefer kesin )

• An itibariyle mail geldi. İptal

• mouse ihtiyacım vardı, gelseydi güzel olacaktı biraz bakındım şimdilik şu baya uygun gibi geldi kardeşimde var güzel bir mouse ihtiyacı olanlara öneririm. kıçı kırık m100ün bile fiyatı 30 olmuş artık paranın değeri kalmadı.

http://www.hepsiburada.com/a4-tech-xl-750bh-bronz-lazer-oyuncu-mouse-p-BS1372?magaza=Sarfnet
  • İptal olmuş GG.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.