Şimdi Ara

D segment araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insignia fren mesafesı rekortman bır aractır dizel motorda tsi ya göre avantajları daha fazla . İnsignia tercıh edılır. Passat artık eskort aracı oldu onune gelen alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

508 1.6 blue hdi tam otomatik eat6 allure en dolusundan.
    Aynen 508

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insiygniya alma krds basssat al vosvagen basssat opel agriza yabar krds veya reno al krds reno az yakar kards 1.5 disiay dayzil motor krds

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı w204 öneririm size.120 bin tl ye tramersiz 70-80 bin km de araç alabilirsiniz.Temiz bir w204 bulursanız da uzun süreli başınız ağrımadan binersiniz

• 3 yılı geçiyor 2011 insignia 1.6turbo cosmo paket sahibiyim burada çamur atan arkadaşlar daha önce koltuğuna bile oturmamışlardır diye düşünüyorum şu piyasada alınabilecek parasını hak eden en iyi araç olduğunu düşünüyorum ve yaklaşık 1000km dir lpg ile kullanıyorum çok şükür aracı aldığımdan bu zamana kadar normal bakım harici servis yüzü görmedim insignia alınacaksa kesinlikle cosmo paket ama sizin baktığınız makyajlı kasa onların donanım olarak isimlerini tam bilmiyorum ama afl far özelliği olmasına dikkat edin :) şunu da söylemek istiyorum millet piyasanın 3-5 daha ucuzu olsun diye km yüksek sorunlu arabayı alıyor sonra vay efendim araba sorunlu sanayiden dost edindik diye şikayette bulunuyorlar..
  • beytullahbkc B kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 güne kadar 2011 cdti insignia sahibiydim. Gerçekten taş gibi arabaydı çok şükür hiçbir kronik arıza sıkıntı vermedi. 3 yıl kullandık ve model yükseltmek için sattık.aklımı passat çeliyor acaba değişiklik mi yapsam diyorum. Passat ı da öven çok çevremde.1.4 tsi az yakıyor diyorlar. 100 km 6.5-7 lt imiş yakıt tüketimi.ama insignia bildiğim araç olduğu için tekrar insignia al geç diyor diğer yanım :)

• Hocam yakıt konusunda w204 bizi biraz üzer gibime geliyor.bulunduğum ilde (hatay) mercedes servisi de yok diye biliyorum.biraz masraflı olabilir bizim için.gerçekten çok hoş araç w204

• 1.6 cdti sport insignia aldım. Şahsen passat düşünmedim bile. 1.4 tsi’ın az yaktığı da bir hurafe.

• quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Herkes ikinci eli düşündüğü icin. Bende şu an d segment arac bakiyorum.. bence alınacak 2 arac var. Superb ve talisman
    Avensis?

• MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatik yeni kasa arac düşündüğüm icin avensis listemde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimi_raikonen

Ben de 3 güne kadar 2011 cdti insignia sahibiydim. Gerçekten taş gibi arabaydı çok şükür hiçbir kronik arıza sıkıntı vermedi. 3 yıl kullandık ve model yükseltmek için sattık.aklımı passat çeliyor acaba değişiklik mi yapsam diyorum. Passat ı da öven çok çevremde.1.4 tsi az yakıyor diyorlar. 100 km 6.5-7 lt imiş yakıt tüketimi.ama insignia bildiğim araç olduğu için tekrar insignia al geç diyor diğer yanım :)
    sizin bütçenize highline paket bulamazsınız gibi ben olsam tekrar insignia yada o paralara dolu bir araç bakardım tabi tercih meselesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Dizel otomatik yeni kasa arac düşündüğüm icin avensis listemde değil.
    Superb ve Talisman arasında Superb derim ben

• MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    Benimde gönlümde superb prestige yatıyor. Ama 1.6 dci 160bg lik talisman da çok cezbediyor beni

• termo35 T kullanıcısına yanıt
    Ben 1.6 cdti ile genel 7 lt tüketiyorum
    Çok kısa 1.4 tsı 160 lık tiguan kullanmıştım 10 lt lerde gezmişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.