Şimdi Ara

D-Smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ARKADAŞLAR. YAKLAŞIK 3 YILDIR D-SMART NET KULLANIYORUM. AÇIKÇASI PEK DE SIKINTI ÇIKARMADILAR, SADECE TELEFONDA MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞMEK İSTEYİNCE SIRA GELMEK BİLMİYO DİĞER MÜŞTERİLERDEN.
    BEN İNTERNET İÇİN 49 LİRA VERİYORUM. 50 GB ADİL KULLANIM KOTALI. 50 GB DİYOR AMA 100E KADAR HIZ DÜŞMÜYOR. GEÇEN ARADILAR. 11 DAHA VERİN DSMART MAXİ PAKET VERELİM DEDİLER. TAMAM DEDİM BEN DE. SERVİS ARADI, SORDUĞUMDA 20 LİRA VERECEKSİNİZ SÖZLEŞMEDE ÖYLE YAZIYOR DENDİ. DSMART MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE TEKRAR BAĞLANTI SAĞLADIK SONRA 11 LİRA DEYİP TEKRAR GÖNDERDİLER SERVİSİNİ. BEN TELEFONDA SORDUĞUMDA 2 YILLIK TAAHHÜT SIRASINDA HATTIMI VE DSMARTIMI DONDURABİLECEĞİM SÖYLENMİŞTİ. 3 AY YAZ TATİLİ olduĞUNDA KULLANMADIĞIM İÇİN DOĞAL OLARAK HATTIMI ASKIYA ALIYORUM. BU DA İŞİME GELDİ BENİM. AMA BUGÜN Bİ DAHA SORDUM. DSMART VE DSAMART NETTE DONDURMA DİYE BİŞEY YOK DEDİLER. BEN DE CAYMA HAKKIMI KULLANACAĞIM DEDİM VE İŞLEME ALDILAR. BENDEN HERHANGİ Bİ ÜCRET ALIRLAR MI, MESELA 40 LİRALIK KURULUM PARASI GİBİ. YOKSA DEVAM MI EDEYİM DSMART KULLANMAYAÇ AKŞAMA KADAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN PEK FAZLA TV İZLEMİYORUM ZATEN. İZLEYECEĞİM 2 HAFTADA 1 ŞAMPİYONLAR LİGİ VE UEFA KUPASI MAÇLARI. MANTIKLI OLAN HANGİSİ KARAR VEREMEDİM. BENİ DÜŞÜNDÜREN ŞEY 2 YIL TAAHHÜTLÜ OLMASI. BİR DE HD DEĞİL SD. MESELA CUMARTESİ GÜNKÜ MADRİD BARCELONA MAÇI NTVSPOR HD DE VERİLDİ İZLEYEMEDİM.

• dostum yazılılanları küçük harflerle yazmanda fayda var çift çanak varsa azerspace 46 doğuya çevittir ve biss şifreleme sistemli cihaz al ve babalar gibi İdman tv ve AzTv(azerbaycan dilinde) seyret içeriğine gelince voleyboldan basket maçlarına nba basket maçlarına F1 araba ve motogp motor yarışlarına ingiltere ligi ispanya ligi italya ligi uefa ve şampiyonlar ligi hepsi BELEŞ ben bu yüzden dsmartımı iptal ettim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smart modül aktivasyonu
    4 yıl önce açıldı
    D Smart HD Kalitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.