Şimdi Ara

D-Smart'a HD kanallar için geçilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde Digiturk HD kutum var, WD media playerı ile HD filmleride izliyorum tvden.
    Geçen gün gittiğim bir alışveriş merkezinde D-Smart stantı vardı, maxi paket 24 aylık taahütle aylık 39,90 ve uydu alıcı ücreti ödenmiyor.
    Bu pakete (TRTHD ve HDen'de dahil) 11 HD kanal, Avrupa ligi ve Şampiyomlar ligi maçlarıda dahil.
    Şimdi benim kafama takılan bikaç sorunun cevabını bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan rica ediyorum;
    1)D-Smart' güvenebilirmiyim?
    Taahüt ettikleri paketleri yada fiyatları değiştirip Europa ligi maçları ya da Şampiyonlar ligi maçlarını farklı bir paketle farklı ücretle satarlarmı?
    2)TRTHD ve HDen kanalları devam edecekmi?
    Şampiyona bitiminde TRTHD'de yine HD maç seyredebilecekmiyiz?
    3)Aynı şekilde HDen'de örneğin İspanya Ligi,İtalya Ligi maçlarını seyredebilecekmiyiz?
    4)Şampiyonlar ligi maçlarını da Hd olarak seyredebilecekmiyiz?
    Şunu da belirteyim; bu soruların hepsini müşteri temsilcisine sordum bütün cevaplar olumlu ama bende hala yeterli güven duygusu oluşmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behco -- 23 Haziran 2010; 12:53:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: behco

Evde Digiturk HD kutum var, WD media playerı ile HD filmleride izliyorum tvden.
    Geçen gün gittiğim bir alışveriş merkezinde D-Smart stantı vardı, maxi paket 24 aylık taahütle aylık 39,90 ve uydu alıcı ücreti ödenmiyor.
    Bu pakete (TRTHD ve HDen'de dahil) 11 HD kanal, Avrupa ligi ve Şampiyomlar ligi maçlarıda dahil.
    Şimdi benim kafama takılan bikaç sorunun cevabını bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan rica ediyorum;
    Taahüt ettikleri paketleri yada fiyatları değiştirip Europa ligi maçları ya da Şampiyonlar ligi maçlarını farklı bir paketle farklı ücretle satarlarmı?
    3)Aynı şekilde HDen'de örneğin İspanya Ligi,İtalya Ligi maçlarını seyredebilecekmiyiz?
    Şunu da belirteyim; bu soruların hepsini müşteri temsilcisine sordum bütün cevaplar olumlu ama bende hala yeterli güven duygusu oluşmuyor...

ben gecen sene dsmart abonesi olacaktim.
    spor paketi uydurmalari yuzunden vazgecmistim. paketlerin ve iceriklerinin artik oturdugunu dusunuyorum.
    bu sene uye oldum, simdiye kadar yayinlardan memnunum.

baglattigim gun sampiyonlar ligi finali vardi, hayran kaldim.
    HDen'de pacific dizisi en guzel goruntuyu veriyor. ligler baslayinca la liga, seria izleyecegiz.
    simdi dunya kupasini hd izliyorum. trt hd'de dunya kupasindan sonra bundesliga, formula 1, turkiye kupasi yayinlari olacagini tahmin ediyorum.

kisacasi dsmarta HDen, trt hd ve sampiyonlar ligi/uefa maclarini hd izlemek icin gecilir.
    geri kalan hd icerigi (film ve diziler dahil) su anda cok yeterli degil bence.
    mutlaka zaman icinde onlar da iyilesecektir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: paladin_v

quote:

Orijinalden alıntı: behco

Evde Digiturk HD kutum var, WD media playerı ile HD filmleride izliyorum tvden.

ben gecen sene dsmart abonesi olacaktim.
    spor paketi uydurmalari yuzunden vazgecmistim. paketlerin ve iceriklerinin artik oturdugunu dusunuyorum.
    bu sene uye oldum, simdiye kadar yayinlardan memnunum.

baglattigim gun sampiyonlar ligi finali vardi, hayran kaldim.
    HDen'de pacific dizisi en guzel goruntuyu veriyor. ligler baslayinca la liga, seria izleyecegiz.
    simdi dunya kupasini hd izliyorum. trt hd'de dunya kupasindan sonra bundesliga, formula 1, turkiye kupasi yayinlari olacagini tahmin ediyorum.

kisacasi dsmarta HDen, trt hd ve sampiyonlar ligi/uefa maclarini hd izlemek icin gecilir.
    geri kalan hd icerigi (film ve diziler dahil) su anda cok yeterli degil bence.
    mutlaka zaman icinde onlar da iyilesecektir diye tahmin ediyorum.

bende paladin_v arkadaş gibi geçen üye olacaktım aynı sıkıntı yüzünden olmadım.
    bu sene hd maxi paket aldım ve çok memnunum. özellikle trt hd harika
    hd en kaliteli ve diğer hd kanallarda artısı. Ayrıca bu kadar çok hd kanal bu paraya bence çok uygun.

• Bende üye olucam ama digiplus'taki gibi pvr özelliği olsun istiyorum pvr özellikli kutular ne zaman gelir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peja

Bende üye olucam ama digiplus'taki gibi pvr özelliği olsun istiyorum pvr özellikli kutular ne zaman gelir acaba?

PVR ozelligi var ama HD si yok sanirim

http://pvr.dsmart.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkaned

quote:

Bende üye olucam ama digiplus'taki gibi pvr özelliği olsun istiyorum pvr özellikli kutular ne zaman gelir acaba?

PVR ozelligi var ama HD si yok sanirim

http://pvr.dsmart.com.tr

Evet hd değil digi gibi hd pvr neden çıkarmıyor hala dsmart???
  • Bir sorum olacak;
    24 aay tahhüt verip HD Smart a üye olduğumuzda kutuya ayrıca para veriyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D smarta HD yayın izlimik için geçilir.
    Hele birde Full HD tv niz varsa onun nimetlerinden istifade etmek için geçmeniz gerek,
    Bende digi üyesiydim ve artık değilim. Avrupa maçları bizim dandik lig maçlarından daha kaliteli ve HD kalitesinde izliyorsun.
    Hemde 39,90 TL ye + 11 tane HD kanal var.

Daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Bir sorum olacak;
    24 aay tahhüt verip HD Smart a üye olduğumuzda kutuya ayrıca para veriyor muyuz?

Evet para vermiyorsunuz. 24 ay sonra isterseniz 170 TL'ye sizin olur o gün gelsin emin olun bedava olur 2 yıl sonra HD yayın yaygınlaşır ve zaten o kutuyu bedava vermek zorunda kalabilirler. Ben Alie Paketine üye oldum ayda 30 TL. Voleybol maçları için.

DS HD Belgesel kanalları TD HD Belgesel kanalları kadar iyi değil bana göre.
  • quote:

yakında çıkıyor
  • Aile + HD paket alınca,
    Uefa kupası ve Şampiyonlar ligi HD ya da SD olarak izlenebilecek mi,
    yoksa UEFA için ayrı bi paket mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar

Aile + HD paket alınca,
    Uefa kupası ve Şampiyonlar ligi HD ya da SD olarak izlenebilecek mi,
    yoksa UEFA için ayrı bi paket mi var?

Maksi paket ile oluyor ayda 40 TL yine aynı 24 ay güvence veriyorsunuz. HD diye biliyorum.
  • 39 tl ben lig tv üyeyim 11 hd kanal için 40 tl çok para
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.