Şimdi Ara

D-Smart aldık şimdide tek bir maç için para mı ödücez ban.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben d smart aldım fenerbahçe lille maçını euro futbol veriyo şimdi sadece o maçı izlemek için paket satın mi almamız gerekiyo bu ne şerefsizliktir ya halkı sömürmek resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel824 -- 12 Şubat 2010; 21:11:30 >

• İşin daha çile çıkaran kısmı beleş izlenicek diye sözleri vardı.
  • Aramıza hoşgeldin 200 Tl cik daha ödemen lazım geride kalan maçlar için
  • bu saatten sonra d smart alman hata bizde avr ama paketsi eski kullanıcıyız.

o parayı vereceğine digiturk ya da kablo tv alsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

bu saatten sonra d smart alman hata bizde avr ama paketsi eski kullanıcıyız.

o parayı vereceğine digiturk ya da kablo tv alsaydın keşke

arkadaşım 300tl verdik sorun bitti dedik alırken sormuşdum d smarta özel bi kaç tane kanal var onların dışında gerisi beleş dediler bi baktım hepsi şifreli sonra diğer gün giriş paketi hediyemiş o açıldı d yeşilçam dışında gereksiz diğer kanallar bi kazıkta bundan yedik şimdide 2 maç izlemek için 300tl daha mı ödücez resmen kan emiyolar oha

• yokmu arkadaşlar başka bi yöntem yada bbu avrupa maçları için en ucuz ğpaket ne kadardır ?
  • yokmu koskoca forumda bi allahın kulu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

İşin daha çile çıkaran kısmı beleş izlenicek diye sözleri vardı.

aynen bende kafayı yedim ..

sonra lig'i bunlar alcaktı ki yanına yaklaşamazlar ohoo

quote:

Orijinalden alıntı: yuksel824

yokmu arkadaşlar başka bi yöntem yada bbu avrupa maçları için en ucuz ğpaket ne kadardır ?

bazen başka kanallar veriyordu avrupa kanalları tnt mesela yada ne biliyim bulabilirsen netten izleyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 13 Şubat 2010; 0:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

İşin daha çile çıkaran kısmı beleş izlenicek diye sözleri vardı.

aynen bende kafayı yedim ..

sonra lig'i bunlar alcaktı ki yanına yaklaşamazlar ohoo

quote:

Orijinalden alıntı: yuksel824

yokmu arkadaşlar başka bi yöntem yada bbu avrupa maçları için en ucuz ğpaket ne kadardır ?

bazen başka kanallar veriyordu avrupa kanalları tnt mesela yada ne biliyim bulabilirsen netten izleyebilirsin..

tvden izlemek istiyorum... hangi paketi almam gerek bu iki kanalın açık olağı en ucuz paket hangisidir

• zaten dsmartın amacı lig maçlarını digiturkten almaktı ama beceremediler saftirikler bi özelliğide kalmadı işte
  • Babam ne zaman borçları öder,plazma almaya karar veririz,D-Smart'ı sattırıp bağımsız bir Next almayı planlıyorum.Allah izin verirse öyle yaparız.D-Smart çok kötü bir platform kesinlikle değil ancak maçları parayla izletiyor ya,Allah'ından bul D-Smart !
  • Justintv
  • D-Smart'ta güzel filmler dönüyormuş doğru mudur ? , bir de kabloludaki kanallar + bi kaç kanal daha varsa bence alınabilir yani
  •  D-Smart aldık şimdide tek bir maç için para mı ödücez ban.gif

D-Smart aldık şimdide tek bir maç için para mı ödücez ban.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 13 Şubat 2010; 1:58:11 >
  • D-smart bizdede var ... sırf Discovery kanalları için aldık... onlarda bedava zaten açık... extra para istemeleri bencede çok kötü bi durum.. çünkü ilk çıktığında herşey bedava dediler..
    zaten kapalı kanallarda işe yarayacak şeyler yok... Discovery için alırsanız alın , yoksa almayın
  • lille-Fenerbahçe maçı star tv de sanırım,reklamını görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

lille-Fenerbahçe maçı star tv de sanırım,reklamını görmüştüm

Doğru görmüşsün.Peki ya GS'nin maçı ? PARALI ! Euro Futbol 42'de !

Peki ya 1 hafta sonra FB - Lille maçı ? Euro Futbol 42'de.GS maçı gene açık.Böyle dönüşümlü olarak biri paralı,biri açık.Saçmalık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

lille-Fenerbahçe maçı star tv de sanırım,reklamını görmüştüm

Doğru görmüşsün.Peki ya GS'nin maçı ? PARALI ! Euro Futbol 42'de !

Peki ya 1 hafta sonra FB - Lille maçı ? Euro Futbol 42'de.GS maçı gene açık.Böyle dönüşümlü olarak biri paralı,biri açık.Saçmalık !

Evet hemde nasıl saçmalık

Fenerbahçeli olmama rağmen gs maçını izleyemediğim için bile çıldırıyorum ve diğer maçlar !

Arkadaşlar peki şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda

• STAR başta olmak üzere-Futbol Smart-nadiren CNN Türk
  • Hoşgeldin aramıza :)

Discovery,Travel,Animal kanallarını izlemen için hoş bi cihaz aldın :)

Bank Asya maçlarına da bakabilirsin açık olarak..

Kupa maçlarıda dönüşümlü arkadaşların dediği gibi..

Para ödemiceksiniz dediler cart dediler curt dediler 50 tane paket çıkardılar Aydın Doğan işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.