Şimdi Ara

D Smart BLU artık Android cihazlarda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir hafta önce sıfır General Mobile Discovery satın aldım. Evimde D-Smart Mega Paket HD+ kullanıyorum. Yani D-Smart Blu'yu da tüm kanallar açık olarak kullanabiliyorum. Neyse uygulamayı General Mobile Discovery telefonuma yükledim, kullanıcı adımı ve şifremi girdim. D-Smart Blu android uygulaması şu şekilde bir uyarı verdi: "Yayın haklarından dolayı Google'a kayıtsız yazılımlı cihazlarda içerik izlenememektedir." Enteresan, gmail hesabım cihazıma kayıtlı ve Google Play cihazımı General Mobile Discovery adıyla (Device ID olarak) tanıyor ve Google Play'dan istediğim her uygulamayı hiçbir kısıtlama olmadan indirebiliyorum, hatta cihazımla Google'a ait her türlü uygulamayı da sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. İki farklı Root Checker programı ile telefonumu kontrol ettim ve her ikisi de telefonumun kesinlikle rootsuz olduğunu söylüyor ki zaten ben de biliyorum rootsuz olduğunu ama yine de hani fabrika çıkışı öyle olur falan diye bir kontrol edeyim demiştim. Google Play Store'daki yorumları okuyunca benim durumumda birçok kişinin olduğunu anladım. D-Smart'ta çalıştığınıza göre belki ilgili kişilerle görüşür ve bizim cihazlarda bu hatayı vermesinin tam olarak sebebini öğrenir ve bize kısacık bile olsa bir bilgi aktarabilirsiniz. Hatanın sebebini ya da kaynağını bilsek, biz de ona göre bir çözüm yolu üretiriz. Ne bileyim, Device ID ya da fingerprint değiştiririz, ya da başka bir marka stabil bir stock ROM yükleriz ya da her neyse işte.

• GM discovery root lu, oyuzden izleyemiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki GM Discovery sıfır aldık ama rootlu diyorsunuz ???
    Bu root olayını atlatabileceğimiz bir yöntem varmıdır , yoksa Google'a cihazı bildirmemiz bir fayda sağlar mı ??

Bu uygulamayı telefonumda nasıl çalıştırabilirim , yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlardan destek bekliyoruz .

Saygılar
  • hocam mega paket kullanıyorum,blu ya kayıt oldum blu için ek ücret ödemem gerekiyor mu? iptal edemiyoruz sanırım.net te olumsuzyorumları okdum korktum şimdi bide ios jb li olduğu için izleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne işe yarıyorki? Ona göre ****.

• bozgoc B kullanıcısına yanıt
    Dostum yapılan açıklama şu şekilde fakat GM Discovery cihazı sıfır olsa dahi böyle bir sorun mevcut ama nedenini henüz anlamlandıramadım:

Yayın haklarından dolayı Root yapılmış cihazlarda izlenememektedir.

Root Yetkisi adroid cihazında admin yetkisine sahip ve tüm herşeye müdahale edilebileceği anlamına gelir. Diğer bir sebep ise google sertifikalı cihaz olmamasıdır.

Bu iki durumdan birisi mevcut ise sistemi koruma sebebiyle giriş yapılmasına izin verilmemektedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam BLU Mega pakette ücretli mi tam olarak net bilmiyorum, yanlış bilgilendirmeyeyim net öğrenince dönerim. Fakat Mega HD+ kullanıyorum ve ekstra ücret ödemeden tüm BLU hizmetinden ücretsiz yararlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Hocam BLU Mega pakette ücretli mi tam olarak net bilmiyorum, yanlış bilgilendirmeyeyim net öğrenince dönerim. Fakat Mega HD+ kullanıyorum ve ekstra ücret ödemeden tüm BLU hizmetinden ücretsiz yararlanıyorum.

Peki ben kullandığım mevcut paketimi nerden görebilirim? sitede üyeliğim var ama paket bilgilerim yok . müşteri hiz. ni mi aramam lazım illa ? mega paket kullanıyorum ama hd mi yoksa hd+ mı onu bilmiyorum

edit: tmm buldum hocam mega hd imiş hd+ değil, tşkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 11 Ocak 2014; 12:10:56 >

• Tamamdır hocam Zaten aradaki en belirgin tek fark kayıt özelliği HD ile HD+ arasındaki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.