Şimdi Ara

D-SMART CİHAZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.bu akşam humax hdr-2002 s cihaz aldım bimeksten.her ne hikmetse cihaz bir türlü açılmadı.standby kırmızıdan sarıya döndü başka bir hareket yok.acaba neden kaynaklanır.

• Müşteri hizmetlerini arayıp aktivasyonunu yaptırdın mı? Cihazı açınca ekrana nasıl bir uyarı geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar humax 2002s cihazın yazılımının güncel olduğunu nasıl anlarım,menüdeki sistem bilgisi bölümünde hangi satırda ne yazmalı ki güncel yazılım olduğunu doğrulayabileyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayhiforme

arkadaşlar humax 2002s cihazın yazılımının güncel olduğunu nasıl anlarım,menüdeki sistem bilgisi bölümünde hangi satırda ne yazmalı ki güncel yazılım olduğunu doğrulayabileyim

sizin cihazınız 2008 üretimi sd cihaz mı?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

arkadaşlar humax 2002s cihazın yazılımının güncel olduğunu nasıl anlarım,menüdeki sistem bilgisi bölümünde hangi satırda ne yazmalı ki güncel yazılım olduğunu doğrulayabileyim

hayır 2012 hd cihaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

hayır 2012 hd cihaz

HD mi eğer HD ise ve garantisi devam ediyorsa servise verin donanımsal hata şansınız varsa değiştirebilirler..
  • donanımsal hata olduğunu sonucuna nasıl varacağım?? yazılımın güncellenmediği bilgisini doğrulayabilsem götüreceğim de... doğrulama yapmadan götürüp uğraşmak istemiyorum,cihazın sistem bilgisi menüsünde hangi satıra bakmam ve o satırda hangi bilgiyi görmem gerekiyor ??? bilen biri yardım etsin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMART TV için KLAVYE SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

donanımsal hata olduğunu sonucuna nasıl varacağım?? yazılımın güncellenmediği bilgisini doğrulayabilsem götüreceğim de... doğrulama yapmadan götürüp uğraşmak istemiyorum,cihazın sistem bilgisi menüsünde hangi satıra bakmam ve o satırda hangi bilgiyi görmem gerekiyor ??? bilen biri yardım etsin lütfen

cihazınız ekrana görüntü veriyor mu? eğer evetse menüye girin ayarlar içeriğinde teknik bilgileri veren bir bölüm vardı...Orada cihazınızın yazılım versiyonundan modül versiyonuna kadar bütün bilgiyi göreceksiniz
  • o bilgileri görüyorum ,orada yazması gereken bilgiyi soruyorum :( örneğin alıcı yazılım versiyonu satırında ne yazmalı ki ekim ayında çıkan güncellemenin cihazımda olduğunu anlayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahir1

arkadaşlar merhaba.bu akşam humax hdr-2002 s cihaz aldım bimeksten.her ne hikmetse cihaz bir türlü açılmadı.standby kırmızıdan sarıya döndü başka bir hareket yok.acaba neden kaynaklanır.

Fisi takip cikarin 30.kanalda bekleyin yazilimlik ise benzemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.