Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: igdirnet

Arkadaslar n11'den bir yıl önce aldığım dfix ön ödemeli cam modülün süresi bugün itibariyle doldu. Kapatmak için Müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri cam modül sizin oldu dedi. Fatura çıkmaz, aboneliğiniz iptal edildi dedi. İnşallah bir dümen yoktur.
    ben de n11'den dfix modülü bir yıl önce aldım. 1 hafta önce abonelik iptali için faks çektim, iptal talebiniz alınmıştır mesajı geldi. bu süre içerisinde her gün dsmartdan ikna edilmek için aranıyorum. hepside modülü iade etmeniz gerekiyor diyorlar.
  • Arkadaslar simdi modulu iade icin bayiye gittim almadilar. Once mesaj gelmesi gerekiyor dediler, bosuna gitmeyin erkenden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de iade edecektim ki iade edebilirsiniz tarzı bir mesaj gelmedi. kaç güne geliyor bu mesaj acaba.
  • sanırım dilekçe gönderdikten sonra 1 hafta falan ikna etmeye uğraşıyorlar, sonra iptal ediyorlar ve cihazı iade edin diye sms geliyor.
  • Facebook'ta bir sayfa la liganın dsmartta olduğunu yazmış ama bu ne kadar doğru acaba 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Facebook'ta bir sayfa la liganın dsmartta olduğunu yazmış ama bu ne kadar doğru acaba 🤔
    basketbol ligi var diye biliyorum, la liga yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

basketbol ligi var diye biliyorum, la liga yok.

Alıntıları Göster
    Yok hocam yeni almış diye yazmışlar

• Bana bildirim geldi az önce. La liga 3 yıl boyunca dsmart go da yayınlanacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    bana go dan bildirim gelmişti biraz araştırdım smartspor dan yayınlanacakmış güzel oldu.
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Çakışan maçlar ne olacak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

Çakışan maçlar ne olacak acaba?
    şimdi la liga maçlarına baktım, bizdeki gibi hepsi sırayla oynanıyor (son haftalarda değişebilir tabi),
    asıl korkum formula 1 yarışlarının çakışması, umarım spor için 2. kanalı tekrar açarlar.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    F1 bu hafta son ayrıca asıl yayıncısı s sport.premier lig maçları ile çakışınca smart sport yayınlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

F1 bu hafta son ayrıca asıl yayıncısı s sport.premier lig maçları ile çakışınca smart sport yayınlıyor.
    21 yarış haftasonu var, bu sene herhalde 5-6 yarışı smart sport'dan verdiler. bu sefer de la liga ile çakışacak. üstelik sezon sonunda lig maçları aynı saatte oynanacak, maçlar da kendi arasında çakışacak.
    acelesi yok ama mart ayına kadar 2. sport kanalını açmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 28 Kasım 2019; 13:50:56 >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    tahminim sportplus tan verir f1 i.dsmartın verdiğini bile bilmiyordum. ayrıca youtube kanalından verecek demiş haberlerde ama dsmart go üzerinden yayın olur bence çakışan maçlarda.
  • Mrb,
    D-fix modülü bulamıyorum.aldık 1 yıllık ön ödemeli hiç de kullanmadım😔

Ne kadar bedeli bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

Mrb,
    D-fix modülü bulamıyorum.aldık 1 yıllık ön ödemeli hiç de kullanmadım😔

Ne kadar bedeli bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    d-fix modülü iptal ettim ama iade etmeye fırsat olmadı. dün mesaj geldi, 1 hafta içinde iade etmezseniz 250 tl yansıtılacaktır diye...
  • Çok tşk ederim.👍

250 TL iyiymiş😠

• dsmart modül için aylık fatura çıkarmış, geçen ay biten modül n11 ön ödemeli alınmıştı, hiç bir imza yok, form gönderme yok, bu yasal mıdır
  • Merhabalar tvim samsung 46c750 modül girişi var fakat modülü kuramadım anten girişi biraz garip nasıl kullanabilirim acaba?anten girişinin fotosunu yüklüyorum arkadaşlar

• o normal karasal anten girişi .Size lnb uydu anteni girişi lazım.Biraz araştırdım sanırsam dahili uydu yok?

tv de dahili karasal digital alıcı var sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.