Şimdi Ara

D SMART FOS ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MTV Türkiye geldi ama daha herhangi bir platformda yer almıyor sanırım.

MTV niye gitti DT'den?
  • Dostum şu an uydu ve dt te değişim söz konusu naaptıklarını bende anlamış değilim valla kanallar yerlerinde durmuyo bir türlü ...
  • Şimdi arkadaşlar bu d smart çıktığında türksat üzerinden yayın yapan GSTV, discovery, animal planet gibi yayınlar yayınlarına hem d smart üzerinden
    hemde türksat üzerinden devam edeceklermi yoksa sadece d smart tan mı izlenebilecek.
  • bence bekleyip görelim......
  • Yorum yapmak için henüz erken
  • Sürekli olarak dünyadaki önemli network'lerle anlaşıp özellikle tematik kanallar konusuna eğiliyorlar ki bu hedef kitlenin giderek büyüdüğünü gözlemlemekteyim.Hem bu kanalların reklam pazarlaması (zira net olarak kaç kişiye, nasıl bir hedef kitleye ulaştığını da biliyor) hem izle/öde sistemleri derken asıl golü Futbol federasyonu'nun naklen yayın ihalesinde atacaklar diye düşünüyorum.

İhale şartnamesinde teknik yaygınlık, erişebilirlik gibi ifadeler vardı diye hatırlıyorum.Bu ihaleye ciddi bir abone kitlesiyle giderlerse çok değişiklikler olabilir.

Elbette ki başarılı ve yenilikçi olmalarını diliyorum.Rekabet, fiyatlama, hizmette kalite, üründe çeşitlilik ve zenginlik ancak böyle sağlanır.Kazanan elbette ki tüketici olacaktır.

Hep birlikte göreceğiz...
  • bugun d-smart yetkilileriyle yaptığımız toplantıda next&nextstar goldmaster sunny bothec arçelik beko firmalarıya anlaşıldığını reciver üretimini bu firmaların yapacağı söylendi reciver satışıyla ileriden yada yakından d-smartın alakası olmayacağı gibi sadece bu üretilen reciverlara kendi nds çipi ve işletim sistemini ekleyecekleri ve reciverları d-smartlı hale getireceklerini söylediler reciverlarda standart olarak modem ethernet optik ses çıkışı çift skart rf çıkşı ve ci modül yuvası nds kart okuyucu bulunacak mesela nextin ürettiği d-smartlı reciverlarda üstta next altında d-smart yazacak ve bunları aldıktan sonra turksat üzerinde fta yayın yapan kanalları ve discovery animal planet gibi birkaç özel kanalıda ücretsiz olarak seyredeceksiniz hiçbir aylık ödemeyeceksiniz kanallarınız sıralı gelecek sürekli uydu üzerinden yazılım güncellemesi mail gibi özellikler olacak ama d-smarta özel kanalları kullanacağınız zaman digital kart devreye girecek onada aylık ödemeyeceksiniz konturlu olacak hazır kartlar gibi burada d-smart izleyiciden para kazanma gibi bir eğilmde olmadığını en iyi yaptıkları iş olan reklamlardan para kazanma amacında olduğunu söylediler d-smart kutusu emu-cardsharing emulu modülleri desteklemeyecek yasal modülleri destekleyecek ve yaklaşık 2 ay sonra satışıda başlayacak türksat üzerindeki discovery ve animal şifrelenecek normal uydu alıcılarıyla seyredilemiyecek sadece bu kutuya özel olacak bir çok kanalda bu pakete ilave olacak amerikan hbo carton network spice discovery home travel channel gibi kanallar

• quote:

Orjinalden alıntı: org

Dostum şu an uydu ve dt te değişim söz konusu naaptıklarını bende anlamış değilim valla kanallar yerlerinde durmuyo bir türlü ...

Ya ben yıllardır MTV DT'de diye biliyorum. Değişime gidebilirler ama MTV gibi bir kanalı neden bünyelerinden çıkarırlar anlamış değilim..
  • Arkadaşlar, D Smart hakkında konuşmak isteyenler diğer topicten yazabilirler.

D Smart çok yakında piyasaya girecek ve bu sektörü daha da canlandıracaktır. D Smart hakkında "ne zaman piyasaya girecek", "fos çıktı" gibi başlıklar açmayalım lütfen.

Hepinize iyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.