Şimdi Ara

D SMART FOS ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir türk dünyaya bedeldir zaten senin gibiler yüzünden bu ülke tofaşa mahkum kendi markanı kötüleyeceğine yüceltki destek olki bir dreambox bu ülkeden çıksın
  • sonuçta sadece kendi cihazlarına seyrettireceklerse anlamı yok
    millet yararına yapılan birşey yok gene.
  • yerli next nasılsa
    iyice inceleyin ve sonra almaya gisince bakın arkasına bakalım ne malı yazıyor işgalci amerika yani :MADE IN USA

http://www.gelisimuydu.com/urun.php?urun_id=253
  • Dreambox bu işe nasılsa bir çözüm bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserel

Dreambox bu işe nasılsa bir çözüm bulur.

evet bu dünyanın kralı ha bende varmı yok illa bizdeki malımı övecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buca_ -- 27 Ocak 2007; 1:27:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

bir türk dünyaya bedeldir zaten senin gibiler yüzünden bu ülke tofaşa mahkum kendi markanı kötüleyeceğine yüceltki destek olki bir dreambox bu ülkeden çıksın

tabi siz nexti oturup kendiniz yaptınızya ondan böyle konuşabiliyosunuz! yazımı düzgün ve tarafsız okusaydın sizin yaptığınız işi her ne kadar benimsemesemde kabul ettiğimi söyledim,yeterki kaliteli olsun,desteği olsun dedim;ama siz öyle köreldinizki işinizde dış dünyayı göremiyosunuz. yazık...
  • bence bu D-smart digiturke değil de daha ziyade normal uydu alıcılarına rakip.. Şimdi ben yeni uydu alıcak olsam, hiç yazılımla falan uğraşmadan discovery animal planet izleyebileceğim gerekirse extra ücret ödeyerek film izleyebileceğim bi receiver alırım.. Sonuçta fiyatlar aşşağı yukarı aynı ama halihazırda bi uydu alıcısı olanları iki kanal için 250 ytl vermeye pek kolay kolay ikna edemezler..
  • Hiç şaşırmadım buda sansui free tv gibi millete cihaz satıp para kazanıcaklar hepsi satış stratejisi bunların
  • Şubat'ı bekliyoruz, ondan önce yorum yapmayın bu tarz.
  • Aynen katılıyorum+bende aynı nedenlerden dolayı alıcağım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ugur_bek

humax ta iyidir. içi kaliteli olsunda dış kasasına ne koyarlarsa koysunlar (doğan görünümlü şahin olmasın ama). sonuçta sırf animal planet ve discovery için alıcam ben d-smart'ı ama işin kötüsü bu nds sistemi niye reciever istiyo? yani bi modül yada bi kartla neden izlenmiyo? yanlış anlaşılmasın illegal olarak değilde yasal olarak diyorum. elimdeki reciever her ne kadar artık desteğini kaybetsede (baftec) ben genede bi kaç sene daha kullanmak isterdim. teknik bilgisi olan arkadaş varsa bilgilerini paylaşabilir mi?
  • Çoğu kişi belgesel kanalları için bu platformu tercih edecek zaten..
  • bende sadece belgesel artık hangisinde fazla iyi belgesel kanalı varsa oraya geçecegiz
  • history channel nerdeyse ben ordayim.

• History şu anda DT'de sanırım. Discovery ve Animal Planet'i kaptı D Smart, yakında onu da alırlar.
  • National g. kanalını da alırlarsa düşünülebilir ...
  • National Geographic şu anda DT'de mi?
  • Evet ermanpac şu an Kablo tv ve dt te ...
  • DT'ü uzun zamandır takip edemiyorum ben. Başka hangi belgesel kanalları var?
  • MTV türkiyeyi beklerken DT'de normal MTVyide kaldırdılar,sıkıntıdan kanser yapacaklar beni!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: stingy

sitesinde receiverlerin genel özelliklerinden bahsediyor ve diyor ki;

# Piyasadaki standart uydu alıcılarının temel özelliklerine sahip bir dijital uydu alıcısıdır.
    # Donanımı benzerlerine oranla daha güçlüdür. Yazılımı da uydudan güncellenmeye hazırdır.
    # Dijital görüntü ve ses kalitesi sağlar.
    # Birçok yerli/yabancı kanal, D-Smart uyumlu dijital uydu alıcısı sahiplerine özeldir, şifresizdir, ücretsizdir.
    # Kanallar televizyona sıralanmış olarak gelir, ayrıca bir ayarlama yapmaya gerek yoktur.
    # Her ay yeni bir hizmet, yeni bir uygulamayla reklam desteği verilecektir.

bütün bu özellikler digitürkte de var. üstelik son kampanya ile bir çok insana ulaştılar ve piyasadaki konumlarını da oldukça sağlamlaştırdılar. böle bir durumda dt ile başa çıkabilmeleri için hem daha ekonomik hemde daha özellikli receiverler ile insanların karşısına çıkmalıydılar. ben digitürkte ayda 18,60 ytl ödüyorum. bence gayet ekonomik. şuan da d smart'a geçmek için geçerli bir sebebim yok gibi.

Paralı bir televizyonun nesi ekonomik bana söylermisin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.