Bildirim
D-Smart HD+ Çekmeyen kanallar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
katılıyorum -
lnb ile ilgili değildir büyük ihtimal sinyal ayarı yaptırdığınızda düzelecektir. -
Aynı sorun bende de var tek farkla TRT hd kanalları çekiyor ama sürekli ekran kararıyor , diğer kanallarda da saatte bir ekran gidip geliyor Kime sorduysam ne yaptıysam bi çözüm bulamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Outdoor ve Fast Fun Kanallarıda çekmiyordu. Kuvvetli rüzgardan sonra çekmeye başladılar. Çanak antene çıkıp oynamak lazım galiba.
Bu arada biz Hoşgeldin HD paketi kullanıyoruz ama Discovery, Animal planet ve Nat Geographic kanalları HD değil. D-smart sitesinde HD olarak gösteriyor? -
HD nerden biliyon olmadigini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Logolar farklı. -
Nasi yani
-
Ohoo DH iyice kafayı yemiş resimleride yazılarıda göstermiyor. Mesela Animal planet HD logosu yeşil ve HD yazıyor. Bizim yayında Beyaz ve HD Yazmıyor. Diğer kanallarda böyle. Nat geo, wild, people ve discovery falan bunlarda HD yazmıyor. -
-
Hocam D-Smart'taki tüm şifreli kanallar HD, %100'ü yani. Zaten ulusal kanallar dahil çoğu kanal artık ek olarak HD ibaresini kullanmıyor logoda, standart bu artık. -
Yıl 2017 kardeş hd yazması ne allah için hd yazınca hd mi oluyor yayın? -
Tamam beyler vurmayın. -
Bu kanallar bende de çekmiyor sinyal yok diyor servis ince ayar çekti yine aynı LNB yi değiştirdi kabloyu değiştirdi aynı değişen bir şey yok
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahimEsad
Bu kanallar bende de çekmiyor sinyal yok diyor servis ince ayar çekti yine aynı LNB yi değiştirdi kabloyu değiştirdi aynı değişen bir şey yok
Bende çıkıp lnb ile oynadım ufak ufak 1 tur döndürdüm yok hiçbir şekilde sinyal gelmiyor. Ne yapmak lazım bilmiyorum. -
Nat Geo'nun 3 kanalıda gitti. -
çözüm bulabilen var mı? -
Bende de Nat geo kanalları ve Fx, Foxlife, Foxcrime çekmiyor. Güncellemeden sonra oldu sanırım. Öncesinde çıkıyordu ama kalite bozuktu. Şimdi hepten gitti. Ortalama %20 sinyal gücü var. Mh aramadım yardımcı olmazlar diye. Farklı bir frekansa alma ihtimalleri vardır umarım.
İyi bir usta buldum çanağı ayarladı LNB yi değiştirdi tekrar ayarladı eve çıktık baktım çekmeyen bütün kanallar çekiyor...
İyi bir usta bulun çanağı öyle ayarlayın ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X