Şimdi Ara

D smart ile filmleri izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar film arşivindeki herhangi bir filmi izlemek için ne yapmam lazım d smart mega paket mevcut da kumanda üzerinden film arşivi olan bir yer bulamadım

bi de kumanda üstünde BLU diye bir tuş var ona tıklayınca kaydetme özelliği kullanımda değil diyor bu neden kaynaklanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sowyet -- 3 Eylül 2014; 2:05:23 >

• d smartin arsivindeki filmleri izlemek icin d smart bluya kaydolup ordan izlemek gerekir. diger sorunun cevabini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

d smartin arsivindeki filmleri izlemek icin d smart bluya kaydolup ordan izlemek gerekir. diger sorunun cevabini bilmiyorum

teşekkürler kardeşim cevab için evet dediğiniz gibiymiş sanırım BLU tuşunun aktif olması için de HD+ almak gerekiyormuş çünkü benim uydu alıcım normal HD herhangi bir hdd yok üzerinde HD+ fiyatı daha yüksek sebebi bu olsa gerek.

bilen arkadaşlar vardır belki
  • HD+ kayit yapabilen demek oluyo zaten oyle olmadigi icin kayit yapamiyosunuz.
    kutuda usb girisi varsa hdd baglayip bi ihtimal kayit yapabilirsiniz derim sahsi fikrim olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

HD+ kayit yapabilen demek oluyo zaten oyle olmadigi icin kayit yapamiyosunuz.
    kutuda usb girisi varsa hdd baglayip bi ihtimal kayit yapabilirsiniz derim sahsi fikrim olarak

kutuya tekrar göz atayım hocam teşekkürler bilgileriniz için
  • Benim kutuda da HD+ plus yazıyor ama üyelik HD olduğundan o özellik aktif değil. Dsmart arşivindeki filmleri sadece blu websitesinden izleniyor diye biliyorum. Digitürk'ün kutusu gibi online içerik izletmiyor Dsmart sanırsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Benim kutuda da HD+ plus yazıyor ama üyelik HD olduğundan o özellik aktif değil. Dsmart arşivindeki filmleri sadece blu websitesinden izleniyor diye biliyorum. Digitürk'ün kutusu gibi online içerik izletmiyor Dsmart sanırsam :)

aynen hocam teşekkürler değerli bilgileriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.