Şimdi Ara

D-smart +İnternet paket sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-smart müşterisi olarak paket değişikliği yapmak istedğim kaynak olabilecek olan d-smart.com.tr adresine giriyorum ve oarda ki paketlere bakıp paket değişikliği yapmak istiyorum ama müşteri hizmetlerini aradığımda farklı fiyatlar çıkıyor ....

• quote:

Orijinalden alıntı: king512

D-smart müşterisi olarak paket değişikliği yapmak istedğim kaynak olabilecek olan d-smart.com.tr adresine giriyorum ve oarda ki paketlere bakıp paket değişikliği yapmak istiyorum ama müşteri hizmetlerini aradığımda farklı fiyatlar çıkıyor ....

kardeş internet adreslerindeki paket fiyatı ile faturana yansıyan rakam birbirini hiç tutmaz.paket yükseltirken iki defa düşün.pişman olma benim gibi.2 ay boyunca savaş halindeyim bu d smartla.ama kazanan ben oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

quote:

Orijinalden alıntı: king512

D-smart müşterisi olarak paket değişikliği yapmak istedğim kaynak olabilecek olan d-smart.com.tr adresine giriyorum ve oarda ki paketlere bakıp paket değişikliği yapmak istiyorum ama müşteri hizmetlerini aradığımda farklı fiyatlar çıkıyor ....

kardeş internet adreslerindeki paket fiyatı ile faturana yansıyan rakam birbirini hiç tutmaz.paket yükseltirken iki defa düşün.pişman olma benim gibi.2 ay boyunca savaş halindeyim bu d smartla.ama kazanan ben oldum.

Şikayet sitesene yazı yazmışmışdım ve anında döndüler ve dediğim gibi yaptılar hem netimi limitsiz yaptım hemde daha az ücret ödüyeceğim tabiki daha faturam elime ulaşmadı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.