Şimdi Ara

D-SMART KANAL DEĞİŞİKLİKLERİ >ANA KONU< (İlk Mesaj Güncel:21.04.2024) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
20
Favori
78.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturk yardırıyor dsmartta hala gelişme yok ceosuda yazmış zaten giden olur gelen olmaz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene giden ve yenisi gelmeyen kanallar.
    1.Travel Channel
    2.BBC HD
    3.E!
    4.The Fight Network
    5.Food Network

1 yıllık üyeyim ve şu 5 kanal kadar önemli kanal yoktu benim gözümde. kendileri bilir seneye direk iptal isterler bedavaya versinler.
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    İçi boşaltılan Moviesmart Classic kanalını da gidenlere ekleyebilirsiniz. En kaliteli filmleri yayınlayan kanalda artık adı sanı bilinmedik kanalların yayınladığı türden Türk filmleri yayınlanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar d-smart abonesiyim. kutu bozuldu açılıp kapanıyordu değişim talep ettim. gittim değiştirdim. aynı kutudan verdiler (muhtemelen onarılıp gönderiliyor) bir kaç sorunum var.

1-kanal geçişleri çok yavaş bu kutuda. kanal değiştiriyorum ses geliyor görüntü daha sonra geliyor. (önceki aynı anda geliyordu)

2-belgesel kanallarının logosunda da kanal listesinde isminde de HD ibaresi yok.. görüntülerden emin olamadım psikolojik mi bilemedim ama görüntüler kesinlikle çok daha kötü gibime geliyor. logolar bile tırtıklı. sizde belgesel kanallarında logolarında HD ibaresi var mı ?
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    3 tane erotik kanal vardı onları da unuttum yazık 10 tane kanal silinmiş ben Gaziantep tv izlemek için mi para ödüyorum bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

arkadaşlar d-smart abonesiyim. kutu bozuldu açılıp kapanıyordu değişim talep ettim. gittim değiştirdim. aynı kutudan verdiler (muhtemelen onarılıp gönderiliyor) bir kaç sorunum var.

1-kanal geçişleri çok yavaş bu kutuda. kanal değiştiriyorum ses geliyor görüntü daha sonra geliyor. (önceki aynı anda geliyordu)

2-belgesel kanallarının logosunda da kanal listesinde isminde de HD ibaresi yok.. görüntülerden emin olamadım psikolojik mi bilemedim ama görüntüler kesinlikle çok daha kötü gibime geliyor. logolar bile tırtıklı. sizde belgesel kanallarında logolarında HD ibaresi var mı ?

https://forum.donanimhaber.com/dh-hd-smart-genel-konu-dhds--40255895-524
    ana konuya yazabilirsiniz.

• Şuan d smart da hiç erotik kanal yok mu?

• cs_adolf kullanıcısına yanıt
    Yok. Hiçbir platformda yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • davinci kanalı 11012v frekansında yayımda.
  • belgesel kanal içeriği çok zayıf dsmartın. turkcell+ kendini çok geliştirdi mesela. en azından ek belgesel paket içeriğini standart olarak vermeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

belgesel kanal içeriği çok zayıf dsmartın. turkcell+ kendini çok geliştirdi mesela. en azından ek belgesel paket içeriğini standart olarak vermeli.
    turkcel tv+ nat geo ve nat geo people kanallarını çıkardı geçen ay.
    dsmart fena değil bence şuan. ek belgesel paketi ile tabiki.
    tivibu yılbaşında animal planeti çıkaracak. dtx ve showcase kapanıyor zaten.

dsmart dublajsız BOX kanalları yerine absat kanallarını getirse daha iyi olacak.science vie , animaux, trek vs

bakalım yılbaşında neler olacak
  • Dsmart 1 senelik modul 80 liraya dagittilar. Dsmartta gidici beyler

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Viacom kanalları gelse yeter aslında. Animal Planet'i neden çıkarıyorlar ? Kapanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

Viacom kanalları gelse yeter aslında. Animal Planet'i neden çıkarıyorlar ? Kapanıyor mu ?
    sanmam kapanacağını .
    animal planet türkiye kapandı zaten avrupa yayını platformlardaki şuan.
    tivibu boomerang ve baby first i de kapatıyor(konusuhttps://forum.donanimhaber.com/animal-planet-discovery-vs-tivibu-dan-cikariliyor-1-ocak-2019--136102778 )
  • Yılbaşında Dsmart kanallarında yaprak dökümü bekliyorum.

• gelen giden kanal yok yılbaşında .
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Platformlar bitik durumda malesef.

• Yılbaşında fox life kanalı kapanıyor

• Film dizi paketim var. Movie Premium ve Movie Premium 2 birkaç gündür şifreli kanal hatası veriyordu, bugün program rehberinde spor programları görünmeye başlayınca tekrar şebeke taraması yaptırdım ama kanallar çıkmadı. Bu iki kanal kapandı mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kef

Film dizi paketim var. Movie Premium ve Movie Premium 2 birkaç gündür şifreli kanal hatası veriyordu, bugün program rehberinde spor programları görünmeye başlayınca tekrar şebeke taraması yaptırdım ama kanallar çıkmadı. Bu iki kanal kapandı mı acaba?

11977H ye geçti o kanallar ama ve birçok kanal.

11012v kapacak sanırım.

11977h dvb-s2 ye geçek sanırım. yılbaşında.

ilk mesaj güncel

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.