Uydu yayını da izlemek istiyorum. Tanıdık Dsmart kullancısı yok. Ne yapacağım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
D-SMART KANAL DEĞİŞİKLİKLERİ >ANA KONU< (İlk Mesaj Güncel:21.04.2024) (43. sayfa)
-
-
D-Smart bünyesinde yer alan Insight TV kanalının yayın hakları 01.05.2024 itibariyla sona erecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 24 Nisan 2024; 10:2:16 > -
natıonal geography platformdan ayrıl dımı frekansta çıkmıyor.
-
Nat geo açık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
love natura kanalı 31.12.2024 dsmart bünyesinde ayrılacağı konuşuluyormuş
-
Viasat nature gelecek deniyor.
viasat explore ile birlikte gelse güzel olur
-
Viasat Nature daha kaliteli gelsin izleriz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D-smart uzun zamandır sessiz ve de hiç kanal eklenmiyor aksine kanal eksiliyor.SSport yada Viasat grubu ile atağa geçebilir.İnanılması güç ama hala 1 milyona yakın abonesi var bu durumda bile.Bunu ucuz olmasına bağlıyorum ben
-
eski filbox gibi olacak diye korkuyorum :) az kanal ve ucuz
-
Dsmart Go da Sinema tv kanallarında sorun var, sizde de öyle mi? Sinema Aksiyon mesela çalışmıyor.
Evet.Bende de öyle.Muhtemelen kısa sureli bir arizadir
BBC earth e ne oldu o da mı gitti
Edit: Gitmemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 18 Kasım 2024; 23:2:25 >
arkadaşlar...d-smart platformu yıllar önce piyasaya ilk çıktığı zaman aklımda kaldığına göre kendini şımart diyerek reklam yapıyodu ve üstelik özel şifreli erotizim paketi vardı...dünyaca meşhur erotica tv...penthouse...midnight channel...vesayire gibi şahane gece şovu kanalları gösterilirdi...2017 yılında hükümetin aldığı karar sebepiyle ülkemizde şifreli platformlarda bile erotizim yasaklandı...!!!...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X