Şimdi Ara

D-Smart Kayıt Özellikli Çift Kanal Aynı Anda İzlenebilen Uydu Recevier Şok Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-smart firmasının bir süre önce başlatmış olduğu Smarty Bize Yol Göster adlı yarışmadan kazandım.

Piyasada sadece receiver (Sunny AT-10020 SD PVR) için ortalama fiyat 700

tl civarındandır.
    http://www.akillifiyat.com/Product/sunny-at_10020_sd-uydu_sistemleri-en-ucuz-fiyatlari/156930

Benim istediğim fiyatsa 160 tl

160 GB HDD'li D-Smart PVR ile Zamanın Kontrolü Sizde

Olsun.

D-Smart Kayıt Özellikli Çift Kanal Aynı Anda İzlenebilen Uydu Recevier Şok Fiyat

PVR Nedir?

D-Smart + kendi içinde hafızası bulunan bir cihazdır. D-Smart + ile dilediğiniz programları kaydedebilir,

canlı yayını durdurabilir, geri ve ardından ileri alabilir, istediğiniz zaman canlı yayın zamanına ulaşabilir,

aynı anda iki yayını kaydedebilirsiniz.

Avantajlar

D-Smart + ile artık çok sevdiğiniz programları kaçırmaktan korkmayacaksınız. İstediğiniz programları

istediğiniz zaman D-Smart +?a kaydedebilir, istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Akıllı kumandası ile hem D-Smart +?ı hem de televizyonunuzu kontrol edebilir, tek tuşla program

kaydedebilir, durdurabilir, geri sarabilirsiniz.

PVR Dünyası

İzlemekte olduğunuz bir program sırasında akıllı kumandanızın (R) kaydet tuşuna basarsanız, program

kaydedilmeye başlar.

Kumandanızın (Rehber) tuşuna bastığınızda ekrana gelecek olan program listesinden, istediğiniz

üzerine gelerek, kayıt bilgisi girebilirsiniz. Bunun için kayıt edilecek program üzerinden kumandanızın (R)

tuşuna basmanız yeterli.

Kaydettiğiniz programları görmek ve izlemek için, kumandanızın "Menü" tuşuna basınız. Ekrana

gelecek menüden "Planlayıcı", ardından "Kayıtlar" menülerini seçiniz. Kayıtlar ekranında, kaydedilmiş tüm

programları görebilir ve istediğinizi izleyebilirsiniz.

Durdurma ve Geri Alma:

Artık televizyonda bir program izlerken istediğiniz zaman ara verebilirsiniz. Tek yapmanız

gereken kumandanızın "Pause" (II) tuşuna basmak. Programı kaldığı yerden izlemek için "Play" (I>) tuşuna

basınız.

İzlediğiniz programı geri almak için kumandanızın "Rewind" (<<) tuşuna basınız. Tekrar ileri

gitmek içinse "Forward" (>>) tuşuna basmanız yeterli.

Özellikleri

Teknik Özellikler

Hafıza kapasitesi ( 160 GB ),

2 adet tuner girişi,

Hızlı ethernet bağlantısı (100 Mbit Hızlı Network Erişimi),

Dolby Digital sistem,

56 K modem,

CI (Common Interface) Girişi.

Kullanım Özellikleri

Canlı yayını durdurma, geri alma ve canlı yayın anına kadar ileri sarma,

Bir program izlerken, istediğiniz diğer bir programı kaydetme,

Aynı anda iki farklı programı kaydetme,

Dizi programların tüm bölümlerini seri olarak kaydetme,

Program rehberinden istenen programı işaretleyip kayıt edebilme,

Zamanlayarak kayıt edebilme "Kurulma Özelliği ",

D-VD Club Hizmeti: İstediğiniz anda, istediğiniz kadar program seçip izleyebilirsiniz.

7 günlük program rehberi,

İnteraktivite "Kumandanız ile TV ekranınızda oyun ve iddia oynayın, güncel, dünya, ekonomi ve

spor haberlerini okuyun, hava durumunu takip edin, kısaca D-Smart dünyanızı kendiniz yönetin.",

Favori kanal listesi "4 (+1) adet",

Çocuk kilidi,

Kanal (5000 kanal).

Kutusu kumandası ve garanti belgeleri mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bunu kullanmak icin d-smart kartimizi takmak yeterli mi?
  • Hocam normal uydu olarak kullansak calisiyor mu ve butun ozellikleri aktif olarak kullaniliyor mu acaba.
  • quote:

Hocam normal uydu olarak kullansak calisiyor mu ve butun ozellikleri aktif olarak kullaniliyor mu acaba.

Aynı soruyu ben soracaktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

Hocam normal uydu olarak kullansak calisiyor mu ve butun ozellikleri aktif olarak kullaniliyor mu acaba.

Aynı soruyu ben soracaktım...

Evet normal uydu olarak çalışıyor ..Zaten normal uydunun geliştirilmiş halidir bu uydu..

Çift tuner ve hdd mevcuttur
  • Bu cihaz hdmi çıkışlımıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Bu cihaz hdmi çıkışlımıdır acaba?

Cihazda hdmi maalesef yok cihaz SD yani standart defination cihazdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim ben kaydetme tuşuna basıyorum . Sonra disk takın ve plus modunda baslatın diyor. Flash takıyorum. Sonra 160 Gb altında diyor hd modunda devam edecektir gibi bir hata veriyor. Ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.