Şimdi Ara

D-Smart Modül almak istiyorum. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    söylemem
  • Bugün bimeks'e gittim 329'luk SPOR paketli modül almak için.
    Birincisi karton kutuda ve ambalajları açılmış vaziyette 2 tane modül vardı ve modüllerin üzerinde CI+ yazmıyordu. şu resimdeki modüldü:http://picture.yatego.com/images/45e6c18f711215.6/1000380_DE_d-smartavrupa-modul-ve.kart-kqh/12-ay-d-smart-abo-avrupa-maxi-paket---hd-hdtv-cam-ci-modul.jpg

Bimeks internet sayfasında ise üzerinde CI+ yazan bir modül resmi var:http://st4.bimeks.com.tr/img/urun/p_127251_05_04.jpg

bu ikisi farklı değil mi? Üstte linkini verdiğim eski modül?
    Eğer ben sadece D-Smart kanallarını izlemek istiyorsam, benim için aralarında bir fark olacak mıdır? Kanal geçişi, vb.?
    Bir bayiyi aradım, CI+ olanlar uydudan kendilerini güncelliyorlar dedi, öyle mi?

Kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum

• xao kullanıcısına yanıt
    Mağazada ben de bulamadım cı+ eski modül vardı. Cı+ biss çözüyor ve bazı uydu alıcılarının eski modülle uyumsuzluğu var. Yeni modül al. Teknosadakilerin paketi farklı sadece ön yüzü görünüyor yeni mi eski mi anlaşılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Ben 2 yıllık spor paketini 300 e aldım

Nereden aldınız? Size özel değilse bize de söyleyin biz de faydalanıp size dua edelim. 😉

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Bayiden 250 tlye dizi paket aldım. Bi sorayım dedim spor pakete yükseltmeyi. Müşteri hizmetlerini aradım. 52 tl fark istediler ben de hemen geçtim. Önceden eski modül kullanıyordum üyeliği bitti. Acaba o yüzden mi bilmiyorum.

• quote:

Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Bayiden 250 tlye dizi paket aldım. Bi sorayım dedim spor pakete yükseltmeyi. Müşteri hizmetlerini aradım. 52 tl fark istediler ben de hemen geçtim. Önceden eski modül kullanıyordum üyeliği bitti. Acaba o yüzden mi bilmiyorum.

Biz de mi öyle denesek ne yapsak?

Ya da burada daha alt pakete sahip olanlar musteri hizmetlerinden bir üst paket için ne kadar fark istediklerini öğrenseler???

Valla yeni modül de bulmak zor başka türlü. Az önce teknosadaydım. Biri açmış kutusunu o da eski modül. Teknosadakinden umutluydum ama o da tırt çıktı.

Dizi paketi alan bir arkadaş da aramış ona spor paketi yıllık 65 iki yıl 180 fark istemişler. Aslında gene de iyi yani şansınıza bahtınıza kalıyor D smartta işler. Denemeye değer gene ucuza geliyor

• ci+ yok hic bir yerde, bulunmuyor
  • quote:

Dizi paketi alan bir arkadaş da aramış ona spor paketi yıllık 65 iki yıl 180 fark istemişler. Aslında gene de iyi yani şansınıza bahtınıza kalıyor D smartta işler. Denemeye değer gene ucuza geliyor

Aslında dediğiniz mantıklı ama bu CI+ işi kafama takıldı... Almışken + olanı almak gerek

• Merhaba

Eski bir lg tv kullanıyorum

Pcmi card slot diyenim nin arkasında yatay bir yer var dsmart modül alıp takmak istiyorum

--
    Bugün d smart bayine gidince anlattım durumu tv yi görmeden o slot başka olmaz , dahili uydu alıcılı tv lerde olur anca dedi , ama sizin attığınız resimde olmuş bunu merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bayilerde CI+ dizi paketi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: Flo_Rida

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: longingxm

quote:

Arkadaşlar ben, SüperHD paket(eski maxi paket yani erotik kanallar hariç hepsi açık) + 8 mbps' ye kadar sınırsız (50gb AKK' lı) internet paketine ayda 65 TL ödüyorum. Taahhüdüm bitti fakat aynı fiyattan izlemeye devam ediyorum.

Adres değişikliği yapmak zorunda kaldım. Şimdi bu taşındığım yeni yerde telefon yok. Bu sebeple yalın internet için D smart 15 TL ek ücret istiyor. 80 TL 'ye gelecek fiyatı!

TV modül girişli ve ekstradan da Atlanta HdBox var evde. Mevcut aboneliğimi iptal edip modüllü üyeliğe geçmeyi düşünüyorum. İnterneti de uydunet kullanmayı düşünüyorum.

Uzatmayayım, modüllü kullanan arkadaşlar anladığım kadarıyla memnunlar...SuperHd modül fiyatı en uygun 30 TL buldum. Daha uygun var mıdır? Uydunet de (50 gb AKK'lı) 39 TL... Arada 5-10 TL' lik fark var
    Ne dersiniz macera aramaya gerek var mı?

modül süper bir şey .. biss keyleride çözüyo cı+ ama maçlara ve filmlere o kadar para verilmez ya ...
    sanırım 300 yazacağına 30 yazdın...ama keyfin bilir. bimekste var sanırım hala dimi

Hayır yanlış yazmadım. Aylık ortalamaya vurduğunda 30TL civarına geliyor. Uefa, Şampiyonlar ligi, La liga ve Formula ve arada sırada izlediğim bir kaç film için mecburen veriyoruz o farkı...

ci+ modul nerden alabilirim? hepsidijital ve multivizyona sordum, ellerinde eski modullerden varmıs. eski moduller de biss cozmuyo bildigim kadarıyla. dsmart bayisine bulasmadan ci+ tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? bayiler direk 2 yıllık satmaya calısıyo, 1 yıllık yok diyolar

Malesef o konuda bilgili değilim! Bu arada CI+ ısrarı nedir? La liga içinse zaten maçlar çoğunlukla ntvsporsmarthd kanalından veriliyor. O da sadece dsmart platformunda var?

Bu arada 329'dan daha ucuz bulamadım

oncelikle cı+ modül bissleri çözüyo...ikincisi bazı tvlerde sanırım Panasonic tvlerde cı modül sorunlu idi....cı+ modül onlardada sorunsuz çalışıyo..

• quote:

sen eski üyesin ondan ole teklif ediyolar...ilk alırken öyle olmuyo
  • quote:

Valla yeni modül de bulmak zor başka türlü. Az önce teknosadaydım. Biri açmış kutusunu o da eski modül. Teknosadakinden umutluydum ama o da tırt çıktı.

hadi ya .... bu dsmartta herşey şans işi...ben hepsiburada.camdan aldım...cı+ umudum yoktu ama cı+ çıktı paketten....ama orada dizi paketi kalmamış
  • Acaba internetten alınca yeni mi geliyor biri bimeksten aldım cı+ geldi dedi
  • Merhabalar , geçen gün burdan aldımhttp://www.multivizyon....-sinema-hd-paketi-1-yil .. Çok ilgilendiler , televizyonumun uyumlulugunu kotrol edip detaylı bilgi verdiler. modulü aktif edip göndermişler. bir gün sonrada elimde oldu. tavsiye edebilirim fiyatlarıda çok cazip..
  • Merhabalar, geçen gün burdan aldymhttp://www.multivizyon....-sinema-hd-paketi-1-yil .. Çok ilgilendiler , televizyonumun uyumlulugunu kotrol edip detayly bilgi verdiler. modulü aktif edip göndermi?ler. bir gün sonrada elimde oldu. tavsiye edebilirim fiyatlaryda çok cazip..
  • Arkadaşlar Merhaba

Bende dahili hd uydu alıcılı-modül girişli lg tv var.bende d smart modül almak istiyorum.Yaptığım araştırmalar sonucunda Bimekste spor paket 12 ay üyelik 330 tl+aktivasyon isterken Multivizyon tv diye bir elektronik bayisi süper paket modülü(sinema+spor) 350 tl den veriyor.12 ay üyelik Üstelik aktivasyon bu fiyata dahil.Yalnız Bimeks evet bildiğimiz bir yer ama multivizyon elektronik bayisini bilmiyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise ve bilgi paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürkanist34

Arkadaşlar Merhaba

Bende dahili hd uydu alıcılı-modül girişli lg tv var.bende d smart modül almak istiyorum.Yaptığım araştırmalar sonucunda Bimekste spor paket 12 ay üyelik 330 tl+aktivasyon isterken Multivizyon tv diye bir elektronik bayisi süper paket modülü(sinema+spor) 350 tl den veriyor.12 ay üyelik Üstelik aktivasyon bu fiyata dahil.Yalnız Bimeks evet bildiğimiz bir yer ama multivizyon elektronik bayisini bilmiyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise ve bilgi paylaşırsa sevinirim.

bir arkadaş almış yazdıkları böyle .
    Merhabalar , geçen gün burdan aldımhttp://www.multivizyon....-sinema-hd-paketi-1-yil ..
    Çok ilgilendiler , televizyonumun uyumlulugunu kotrol edip detaylı bilgi verdiler. modulü aktif edip göndermişler. bir gün sonrada elimde oldu. tavsiye edebilirim fiyatlarıda çok cazip..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.