Şimdi Ara

D-Smart Modül almak istiyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaslar samsung tvde modül kullaniyorum.Dunya kupasi sirasinda 18ve19.kanallara trt1hd ve trt hd gelmisti sorunsuz izledim.Ama şimdi bu kanallar gitmiş ve 26.kanalda trt1hd acmiyo servis yok yazıyor. Sizlerdeki durum nasıl bilgi verirseniz sevinirim.

dsmart modül kullanıyorsan bazı kanalların frekansları değişti yeni frekansları tarat çıkar
  • D smart modullu mega hd kullanmaktayim. 4. Yil oldu herhangi bir problem ile karsilasmadim..
    Kanal siralama ozgurlugu var.. uydudan bulunamiyor diye bisey yok canaginiz saglam ve sinyalinizde bi dusujkluk yok ise uydudan d smartin tumkanallari cikmakta... modul rahatligini tavsiye ederim.. mesala d smartta uye olmadigin kannallr mevcut ise siralamadan.dolayi hep karsina cikmakta halbuki modulde istenmeyen kannalari en geriye istenen kanallarida en basa kafana gore siraliyosun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 tl peşin ödeyip dsmart cam modül + 24 ay mega paket üyeliği aldım fakat çalındı tutanağım mevcut dsmartı aradığımda bana tekrardan 1200 tl ödeyip yeni üye olmam gerektiği söylendi bide kampanyalıymış ben elektronik cihaz almadım dijital yayın aldım cam modülün parası neyse 100-200 alırsın dijital yayınımı aktarırsın aktaramadıklarını söylediler peki dedim güncelleme var diye beni aradınız ve cam modülümü dsmart bayine götürüp yeni cam modülünüzü alabilirsiniz dediniz bende aldım o zaman nasıl aktardınız neymiş prosedürleri böyleymiş böyle bişey saçmalık ben sizinle 24 ay dijital platform sözleşmesi imzalıyorum parasını peşin ödüyorum yaptıklarına bakın iptalde etmiyolar hırsızlar keyifle izlesin diye kesinlikle dsmart almanızı tavsiye etmiyorum gerekli her yere şikayet edicem sakın almayın
  • elinde eski modül olupta kullanmak istemeyen varsa alıcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeGoS

1200 tl peşin ödeyip dsmart cam modül + 24 ay mega paket üyeliği aldım fakat çalındı tutanağım mevcut dsmartı aradığımda bana tekrardan 1200 tl ödeyip yeni üye olmam gerektiği söylendi bide kampanyalıymış ben elektronik cihaz almadım dijital yayın aldım cam modülün parası neyse 100-200 alırsın dijital yayınımı aktarırsın aktaramadıklarını söylediler peki dedim güncelleme var diye beni aradınız ve cam modülümü dsmart bayine götürüp yeni cam modülünüzü alabilirsiniz dediniz bende aldım o zaman nasıl aktardınız neymiş prosedürleri böyleymiş böyle bişey saçmalık ben sizinle 24 ay dijital platform sözleşmesi imzalıyorum parasını peşin ödüyorum yaptıklarına bakın iptalde etmiyolar hırsızlar keyifle izlesin diye kesinlikle dsmart almanızı tavsiye etmiyorum gerekli her yere şikayet edicem sakın almayın

BTK'ya şikayet edin. İptal edip yeni bir modüle üyeliğinizi tanımlarlar.

• bende yeni bir modül paket alacağım, uygun fiyatlı satan bildiğiniz bir yer var ise yazarmısınız?
  • Ben yaklaşık 4 ay kadar önce modülümü buradan "http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-maxi-paket#0" aldım 7 taksit ile modül zamanında geldi, aktivasyonunu da firma ile görüşerek hallettim, bir yıl dolduktan sonra pazarlık ile fiyatını düşürürüz tahminim, modül ve kart kutusunda gelmiyor biraz derme çatma gibi ama hiç bir sorun yaşamadım, ben 55LA740s televizyonumda kullanıyorum, direk televizyona bağladım dahili uydu alıcısı ile sorunsuz izliyorum, tavsiye ederim.
  • Bana sorarsanız CI Modül özgürlüktür gerek kanal sıralaması ayarla gerekse Hem yerden tasarruf sağlaması hemde Görsel bir çekicilik var sonuçta . D-Smart CI Modulü 2 Yıldır kullanıyorum Gayet memnun kaldım tek sorun BISS idi onuda NTV Spor HD İle hallettiler .TV'yi duvara asılı ne bir kablo kirliliği nede başka bişi . Alacak olan arkadaşlara kesinlikle öneririm .
  • Arkadaşlar elinde modüllü üyeliği olupta yan oda üyeliğinden faydalanıp modül yollayabilecek birisi var mı?parasını peşin yollayacağım ,bu mübarek Kadir gecesinde dua kazanırsınız
  • arkadaşlar selamlar bende bilgi edinmek istiyorum bu konu hakkında.

tv nin onboard uydusu ile kullanmak istiyorum. modülü taktığım zaman bu parçanın herhangi bir kanal menüsü falan yok değil mi takıldığı zaman harhangi bir değişiklik yapmayacak normal sıralamada ve kullanımda.

sadece diyelim animal planet in üstüne gelince modül aktif olup kanalı açacak normal tv nin kumandasını ve sistemini kullanıyor olacağız. böyleyse kısacık cevapla beni aydınlatabilir siniz, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

elinde eski modül olupta kullanmak istemeyen varsa alıcıyım

bayramdan sonra olabilir.
    ci modül var elimde bir adet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

arkadaşlar selamlar bende bilgi edinmek istiyorum bu konu hakkında.

tv nin onboard uydusu ile kullanmak istiyorum. modülü taktığım zaman bu parçanın herhangi bir kanal menüsü falan yok değil mi takıldığı zaman harhangi bir değişiklik yapmayacak normal sıralamada ve kullanımda.

sadece diyelim animal planet in üstüne gelince modül aktif olup kanalı açacak normal tv nin kumandasını ve sistemini kullanıyor olacağız. böyleyse kısacık cevapla beni aydınlatabilir siniz, teşekkürler.

aynen dedıgın gıbı olucak.
  • Tüm kanallarin oldugu hd paketi en son 264 tlye almıştım. Hic bi sorunu da yok. Tavsiyem bimeks vs den değilde dsmart bayi olan bi yerden alman. Tereddüt etmeden al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 31 Temmuz 2014; 10:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

Tüm kanallarin oldugu hd paketi en son 264 tlye almıştım. Hic bi sorunu da yok. Tavsiyem bimeks vs den değilde dsmart bayi olan bi yerden alman. Tereddüt etmeden al bence.

bayiden alırsa 40 tl aktivasyon ödersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeGoS

1200 tl peşin ödeyip dsmart cam modül + 24 ay mega paket üyeliği aldım fakat çalındı tutanağım mevcut dsmartı aradığımda bana tekrardan 1200 tl ödeyip yeni üye olmam gerektiği söylendi bide kampanyalıymış ben elektronik cihaz almadım dijital yayın aldım cam modülün parası neyse 100-200 alırsın dijital yayınımı aktarırsın aktaramadıklarını söylediler peki dedim güncelleme var diye beni aradınız ve cam modülümü dsmart bayine götürüp yeni cam modülünüzü alabilirsiniz dediniz bende aldım o zaman nasıl aktardınız neymiş prosedürleri böyleymiş böyle bişey saçmalık ben sizinle 24 ay dijital platform sözleşmesi imzalıyorum parasını peşin ödüyorum yaptıklarına bakın iptalde etmiyolar hırsızlar keyifle izlesin diye kesinlikle dsmart almanızı tavsiye etmiyorum gerekli her yere şikayet edicem sakın almayın

Tüketici hakem heyetine filan şikayet edin kesinlikle hakkınızı alırsınız... eşek gibi de ödemeni geri yapar veya yeniden gönderim yaparlar ücretsiz olarak

• longingxm L kullanıcısına yanıt
    LG'nin LW -s serisinde problem yaşayan varmı acaba? Modül düzgün çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavi

Bende almıştım ama modül pek önermem. D-smart üzerinden kanalları buluyo ama tüm D-Smart kanallarını bulmuyo karışık biraz kanal sırası falan. Ayrıca bendeki bi problem Discovery C ve Disney C ingilizce idi Discovery'de türkçe seçenegi yoktu Disney de ise her seferinde türkçeye çeviriyodun her kanal çıkmıyo ayrı problem hani bence hd receiver alın daha iyi derim.

Modullu uyelik en rahat ve keyifli uyeliktir... herhalde senin.uydu alicinda problem vardi.. ben 3 yildir modullu uyeyim. Turkce ingilizce altyazi secenekleri kumanda ile halledilebiliyor.. istet orginal dilindr istersem turkce seyredebiliyorum bircok kanali.. ayrica bulunamayan kanal yok.. tum.d smart kanallari turksatta cikiyor.. senin sinyal dusukse bazi hd kanallat cikmaz.. anten ayari yapman lazim..kanallar karisik cikiyor fakat istedigin siralamayi yapabiliyorsun d smartin kutusunda sabit yer degistiremdiginden surekli istemedign kannalar onune geliyor..modul demek rahatlik demek... mega hd paket kullaniyorum.. tum kanallarim calisiyor..hepsini zevkime gore siraladim..karisiklik yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Orijinalden alıntı: emreavi

Bende almıştım ama modül pek önermem. D-smart üzerinden kanalları buluyo ama tüm D-Smart kanallarını bulmuyo karışık biraz kanal sırası falan. Ayrıca bendeki bi problem Discovery C ve Disney C ingilizce idi Discovery'de türkçe seçenegi yoktu Disney de ise her seferinde türkçeye çeviriyodun her kanal çıkmıyo ayrı problem hani bence hd receiver alın daha iyi derim.

Modullu uyelik en rahat ve keyifli uyeliktir... herhalde senin.uydu alicinda problem vardi.. ben 3 yildir modullu uyeyim. Turkce ingilizce altyazi secenekleri kumanda ile halledilebiliyor.. istet orginal dilindr istersem turkce seyredebiliyorum bircok kanali.. ayrica bulunamayan kanal yok.. tum.d smart kanallari turksatta cikiyor.. senin sinyal dusukse bazi hd kanallat cikmaz.. anten ayari yapman lazim..kanallar karisik cikiyor fakat istedigin siralamayi yapabiliyorsun d smartin kutusunda sabit yer degistiremdiginden surekli istemedign kannalar onune geliyor..modul demek rahatlik demek... mega hd paket kullaniyorum.. tum kanallarim calisiyor..hepsini zevkime gore siraladim..karisiklik yok...

aynen katılıyorum...süper rahatlık ve zevkli...ama mega paket işe yaramıyor ( fiyatına göre ). dsmartın sineme kanalları istenilen seviyede değil( fiyatına göre). spor kanalları da öyle( fiyatına göre)....
    anlıcanız sadece ve sadece belgeseller ve hd kanallar işe yarıyo...tavsiyem dizi paketi

• arkadaşlar bende d smart hd uydu alıcısı var ben modül alsam içindeki kartı uyduya takıp izleyebilirmiyim kanalları
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalogluserdar

arkadaşlar bende d smart hd uydu alıcısı var ben modül alsam içindeki kartı uyduya takıp izleyebilirmiyim kanalları

maalesef olmuyo arkadaşım.. benimde senin gibi vardı ama olmuyor... yenıden modül ve kart aldım :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.