Yakın bir zamanda D Smart Maxi HD Paket almayı düşünüyorum fakat 2 yıl sonra cihazı iade ederken sorun yaşamamak için kendi HD cihazımı alıp sadece modülden yararlanmak istiyorum. Bana D Smart modül uyumlu 200-250 lira civarında alabileceğim en iyi uydu alıcısının hangisi olabileceği konusunda yardımcı olur musunuz? Bir de modülü cihaza takıp hemen izlemeye başlayabiliyor muyuz yoksa herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu?
bende yeni aldım cihaz olarak uygun fiyatlı hiremco fx turbo hd 2 kullanıyorum (gittigidiyordan 180 tl ye aldım sıfır cihaz)
modulun aktivasyonunu yaptırıyorsunuz takıp izliyorsunuz o kadar
dreambox 800 hd de var bende cihaz görüntüsüde iyi
Teşekkürler hocam cihaz benim de alternatiflerim arasında, şu anda da zaten hiremco'nun sd cihazını kullanıyorum ve bir sıkıntım yok... Varsa başka alternatifler bir kaç gün içinde değerlendirme yapacağım bakalım...
Konuyu araştıracak arkadaşlara yardımcı olması açısından DSmart modül ile next 18500 hd + cihaz aldım ve sorunsuz kullanıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN
bende yeni aldım cihaz olarak uygun fiyatlı hiremco fx turbo hd 2 kullanıyorum (gittigidiyordan 180 tl ye aldım sıfır cihaz)
modulun aktivasyonunu yaptırıyorsunuz takıp izliyorsunuz o kadar
dreambox 800 hd de var bende cihaz görüntüsüde iyi
selamlar bendede dm 800 hd var dsmart paylaşımlı cihazlarda kartı bloke ediyor(yakıyor)diye biliyordum dreambox adsmart kartını takıp seyredebiliyormusunuz? teşekkürler.
hayır hocam denemedim kartları yakıyor sanırım dedğiniz gibi
goldmaster 1050 kullanıyorum tavsiye ederim
Benim HD+ cihazım var. Taahhüt 15 Ekim'de bitiyor. Şimdi taahhüt bittiğinde biz bu cihazın mülkiyetini 90 TL verip üstümüze geçirsek bir avantajımız olmuyor mu? Yani gidip gerektiğinde modül-kart alıp buna takamıyor muyuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme