< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (173. sayfa)
-
-
Sorun devam ediyorsa televizyondan Tivibu kurulumu yapın kanallar açılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana 24 ay mega paket 20tl den teklif ettiler 5 gün geçti hala tanımlama bekliyorum. Söz var icraat yok hoşgeldin paketine aldılar bide maçlarıda izleyemedim lanet ettim iptal etmediğime ne güzel peşin verip izliyordum kafam rahattı.
-
e devlet den nasıl dilekçe gönderiliyor, örneği varmıdır?
-
mobil imzanız yoksa banka ile giriş yapın dilekçe otomatik oluşturuluyor siz çıktı alıp imza atıyor ve foto yüklüyorsunuz. Ben imzanım fotosunu çekmiştim pc den ekliyorum dilekçeye sıkıntı olmadı hiç.
-
Hocam mega paket alsam ek paket almadan BBC ve ssport izleyebilir miyim peki?
BBC earth izleyemezsin ama s sport izlenebilinir
Teşekkürler
24 ay taahhüt ile mega paket teklif edildi. Üstüne 12 ay da diğer şifreli 7 belgesel kanalı da ilave edildi. Yapılan teklif ise 30 tl.. Sanırım bende iptal edeceğim.
-
Valla ben 3. Kez evraklı talepte bulundum anca tanımladılar ama ben çoktan modülü falan iade etmiştim 6 gün peşinde koştum. Şimdi birde fatura çıkaracaklar izlemediğim şey için
8 yıldır üyeyim 39 TL teklif ettiler iptal edecem modüllü üyelik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet normal bu devirde bedava verecek değiller.
-
30-40lira arası full kanalları teklif ederlerse aboneliğe devam ederim
TV izleyek mi kaldı 20 yi güzel hatırları için veriyodum
Sinema TV kanalları çok güzel diziler yerine sinema iyi gidiyor
Evet ne yapalım bütün gün pc başında oturup boş boş bakınalımmı 10 bin tl verip tv aldım tvsiz ev boş evdir bana göre.
-
Kesinlikle katılıyorum kanal listemde sinema kanalları var diziler hep aynı sinema veya spor kanalları nı izliyorum çok eğlenceliquote:
Orijinalden alıntı: AMCEvet ne yapalım bütün gün pc başında oturup boş boş bakınalımmı 10 bin tl verip tv aldım tvsiz ev boş evdir bana göre.
Arkadaşlar size eski fiyatı veremeyeceğini söyleyip modülü satın alırsanız olabilir gibisinden bir şey dediler mi? 300-500 TL arası bir fiyat lafları ediyor dsmart
Ben aradığım da modül dsmarta aittir dedi eğer iade olmazsa fatura çıkarırız dediler modülü satmıyorlar
Ayın 13'ünde aboneliğim bitiyor. Kurtulmak üzereyim bunlardan. Bir daha bunlara selam dahi vermem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X