Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.577
Cevap
56
Favori
191.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bilip bilmeden araştırmadan yorum yapıyorsunuz F konnektör girişi yok diye uydu alıcısı yok mu demek oluyor şimdi. İlk çıkan 4K Philips smart tv leri bir araştırın isterseniz. Kaynatamın evinde iki tane Philips tv var birinin girişi eski anten fişlerinden ve dahili uydu alıcılı. Ayrıca smart tv olupta dahili uydu alıcısı olmayan tv mantığa aykırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 28 Ağustos 2024; 19:1:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Yazınızın girişi gereksiz yere saldırgan olmuş, "bilip bilmeden" filan diye...

Soruyu soran arkadaşın kendisi "benim televizyonumda dahili uydu alıcısı yok" diye söze başlıyor. Ben onun dediğini tekrarlıyorum.

Neyse, en iyisi arkadaşın kendisi denesin söylesin. Bakalım uydu yayınlarını alabilecek mi? Alabiliyorsa ne ala. O zaman yanılmışız deriz, geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 28 Ağustos 2024; 19:37:5 >
  • Selamlar, Tatildeydim yeni döndüm. Kablo bulup duvardan uydu cikisina bagladim. Sonrasinda kablo tv ucuyla tv ye girdim. Herhangi bir modul veya uydu alici olmadan tvde kanal bulunsun mu sorusuna tamam dedim ve bir suru hd kanal buldu. Yani bu yontem ise yariyormus.

Ek olarak en cok izledigimiz fox tv tv8 show tv gibi kanallar siyah ekranda kaliyor. Bunlar icin bir cozumunuz var midir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gözünüz aydın hayırlı olsun. Bahsettiğiniz kanallar yakın zamanda frekans değiştirmiş olabilir. Tv nin bulduğu tüm kanalları kontrol ettiniz mi hiç bir yerde bu kanallar göstermiyor mu? Eğer göstermiyorsa binanızın uydu santralinde veya LNB de yada alt yapısında yani kablolarda sıkıntı olabilir (ek yapılmış kablo vs.) Diğer komşularınıza da sorun onlar bu kanalları izleyebiliyorlar mı? Bir de şu var eski tv lerin uydu alıcıları sinyal işlemede pek iyi değil. Onu da göz önünde bulundurmak lazım.

• Merhabalar DMK yeni üye sayılırım. Aldığım peşin ödemeli d-smart modüllü paketin cı+ modül için tv de bazen donma yapıyor. LG 49UF serisi. TV kanallarını sıfırlayıp kendim kurdumd-smart modunda kurmadım çünkü belli olmaz 12 ay sonra iptal ederim diye. Yaşadığım şu ki yoğun bir kullanımda kanallarda donmaya sebep olan bir cı+cam modül kullanıyorum. Sinyal seviyesi çok iyi olmasına rağmen bunu m.h belirttim değişim için bayiye yönlendirdi ancak bayi de 200tl ücret talep ediyor. Ben de haklı olarak d-smart m.h. mülkiyeti sizde olan bir ürün için cihazınızın sizden kaynaklı tv donmaya sebep oluyor ücretsiz değişim dediniz tamam kabul ettim ancak bayiler ücret istiyor. Kardeş ne anladım ben bu işten. Cihaz sana ait ise ve modul arızalı ise ben neden ücret ödüyorum cihaz sana ait değilse öderim ama mülkiyeti bana ait olur. Bir sen mi akıllısın? (Modul kartlı ve şifreler konusunda sorun yok son güncelleme 2013 yazıyor güncelleme tv olmuyor denedim)

• Arkadaşlar

Trendyol üzerinden 400 e modül aldım yeni dün arayıp iptal den 12 ay mega ve 6ay ek paketleri açtırdım.

Fakat paketlerim bölümünde ek paketler gözükmüyor sizde de böyle mi?

Müşteri hizmetleri görebiliyor ama?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Bende de öyle.Ek paket hediye edince online islemlerden gözükmüyor nedense.

Hocam modül yok diyorlardı var mı?

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Trendyol ve n11 üzerinden alabilirsiniz.

Hocam daha yazın almıştım Go aboneliği o zamanlar yoktu modül.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Teşekkür ederim bilgi için.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Aslında Bayadır vardı da bi dönem kalkmıştı sanırım. Çok eskiden yıllık 120 ye modül kullanıyordum da iptal olmuştu. Şimdi tekrar dönmüş olduk.

• Arkadaşlar köyde d smart modül kullanıyorum nat geo lar hariç hepsi çekiyor güncel frekansı nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 4 Ocak 2025; 20:46:30 >
    türksat uydu haberleşme kablo tv ve İşletme a.ş.
    Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.
    https://www.turksat.com.tr/tr/turksat-frekans-listesi

Dh urlnin sonuna kendi ekini ekledigi icindir.Google da Türksat 4A frekans listesi yazip bulabilirsiniz kendiniz.

Hallettim teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.