Evet dediğiniz doğru. Kutu ile aslında pek şikayetim yok çözünürlük anlamında o da şöyle kutu AVR üzerinden tv ye görüntü aktarıyor. AVR görüntüyü 8K ya kadar upscale yapıyor. ama bazen kanal geçişlerinde iki kanal birden atlama gibi durumlar oluyor. Bunun kutuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. O zaman dediğiniz gibi anteni direkt tv ye takıp çözünürlük kalitesine o şekilde bakayım. Tv ne kadar kaliteli bir upscale performansı gösterecek ona bakayım. Tatmin olursam modüle geçerim. Teşekkür ederim. |
D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (178. sayfa)
-
-
Modüllü yayın diye ayrı bir yayın yok, yayınların tümünü türksattan alıyor, sadece kendi platforuma ait kanalları kendi tp’sinden veriyor diğer kanallar kendi frekansından yayın yapıyor dsmart sadece kanal numarası veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
KabloTV aboneliğime devam edip receiver'dan conax modüle geçtim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar modul aldim fakat babamlarin evindeki hiremco cihaz module uygun degilmis bende modulu cihaz ile degistirmek istiyorum bu mumkunmudur ?
Musteri hizmetleri ile gorustunuz mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peşin ödeme ile yıllık aldıysanız modülü, cihaza geçmek için aylık ödemeye dönmeniz gerekebilir, önce ödediğiniz tutarı nasıl mahsuplaştırırlar orası biraz karışık, müşteri hizmetlerine bir sorun.
-
Sordum boyle bi uygulamamız yok diyolar malesef ama bayiye sordugumda 200 tl karsiligi degistirebiliriz diyolar
Modülü sizden alıp kutulu üyelik başlatırlar onlar muhtemelen ama aylık ödemeye dönersiniz büyük ihtimalle çünkü kutulu üyeliklerde yıllık ödeme yok diye biliyorum.
-
Peki en ucuz cı+ modul açan uydu cihazi biliyomusunuz
Direkt bir marka model veremem çünkü uydu alıcılarındaki modüller biraz sıkıntılı oluyor uyum sorunları olabiliyor vu duo cihazla modül kulllanan arkadaşım vardı ama o cihazlar pahalı epey.
-
Arkadaşlar selam,
Benim tv eski bir samsung smart tv.
Bu TV'de kablo tv'den veya dsmarttan tek kumanda ile yayın izlemek istiyorum. TV'de dahili uydu alıcısı yok ama common interface girişi var. Ancak kontrol ettiğimde normal decoderlerde olduğu gibi binanın çanağından gelen ince uçlu kabloyu bağlayacak bir yer de yok.
Ben bu tv'de herhangi bir bağlantı yapmadan modül takarak izleme şansım var mıdır?
-
Modül girişi varsa tv de mutlaka F konnektör benzeri bir anten girişi de olmalı. Yada sizin modül girişi olarak gördüğünüz giriş başka bir şey scart olabilir mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 28 Ağustos 2024; 9:25:37 > -
-
Evet dediğiniz gibi modül girişi var. O zaman şöyle yapacaksınız F konnektör yerine bu anten girişine uygun yani eski tip anten jakından alıp kabloya takacaksınız. Bir deneyin bence o şekilde uydu yayını alırsınız. Zaten smart tv dediniz mutlaka tv nin kendi uydu alıcısı vardır.
-
Yani duvardaki f connector cikisindan f konnektor ile cikip tv ye eski tip anten giris ucu ile baglayin diyorsunuz degil mi? Yoksa yanlis mi anladim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet aynen o şekilde. Duvardaki uydu sembolü olan anten çıkışına F konnektörle kabloyu bağlayacaksınız tv ye de dediğim gibi eski tip anten konnektörü ile bağlayacaksınız.
-
Bugun bir kablo alip/bulup deneyecegim. Eskiden kalma bir receiver ile deneyecegim. Bakalim ona sinyal bu giris tipiyle geliyorsa modulde calisir diye dusunuyorum. Gelismeleri Yazarim. Yardiminiz icin cok tesekkurler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Büyük ihtimalle çalışır.
-
Hocam, sizin TV'nizde dahili uydu alıcısı yok. Uydu alıcısı olsa, TV'nin arkasında F konnektör girişi de olur.
Resimde görünen ANT IN girişi eski usül kılçık antenler için, ya da kablo TV yayınları için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X