Şimdi Ara

D-Smart Net Ping ve İptal Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aydır D-Smart net kullanmaktayım. Ping ve müşteri hizmetlerinden çok sıkıldım. 9000 ping gördüm ilk defa ve bunun ile ilgili hiç birşey yapmadıkları gibi dalga geçermişçesine teknik ekip elemanları da daha "Ping süresi" denen şeyden habersizcesine bana "Upload, download hızlarınız normal", "AKK biliyor musun sen" gibi şeyler söyleyerek deli etmektedirler. Ping'i bu heriflere bulaşmadan düzeltme şansım var mı acaba?

+ olarak

Şikayetçiyim ve iptal ettirmek istiyorum, ceza ücretleri nekadar diye sorduğumda ise 700 TL ücret istediler. Dava açıp ödememe gibi bir şansım var mı yoksa 2 sene baba baba kullanmak zorunda mıyım? Teşekkürler şimdiden..

• O1CanYucel O kullanıcısına yanıt
    modem hat değerlerini göster muhtemelen hattın interleave path de

Mh den port değişimi isteyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 29 Ocak 2014; 16:10:35 >
  • Biraz daha açık yazabilir misiniz acaba? İnterleave path hakkında pek bir bilgim yok, ancak Fast path'e çevrilince ping değerleri düşüyormuş anladığım kadarıyla. Port değişimi ile ilgili daha fazla bilgi vermem gerekir mi ? Çünkü ulaşabildiğimde sanki gerizekalıymışım gibi davranan bir müşteri hizmetleri ile uğraşmaktayım.
  • O1CanYucel O kullanıcısına yanıt
    şu an modem arayüzüne bakmak daha mantıklı.

Tarayıcıdan 192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 adresine girin

kullanıcı adı : admin

şifre: dsmart ya da admin dir
  • Şuanda kendileri ile görüştüm hat bilgilerinde interleave path diye birşey görülmediğini, port değişiminin ise müşteri isteği üzerine sorun yokken yapılmadığını söyledi. Ping değerleri için birşey yapamıyorlarmış ve bu onlar tarafından kaynaklanmıyormuş. Girilen sitelerin serverlarından kaynaklanıyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.