Şimdi Ara

D-Smart / Next YE- 18500 Kampanyası Sorun***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 ay önce bu kampanya için reciever almıştık. reciever ı ilk çalıştırdığımızda kanallar vardı ve hiç dokunmadık ancak animal planet HD kanalında ses yoktu bu nedenle bu gece el atmaya karar verdim. şunu söylemeliyim bu uydu alıcısıysa kanal araması yapmak ölüm. TP listesinden yapmaya çalıştım, zaten var mesajı verdi. o kanalların bulunduğu tp yi sildim. HD Tv Smart, discovery HD, animal planet HD ve benim için en önemlisi olan eurosport HD kanalları gitti. bunun yanında sinema tv hd ve sinema tv2 hd kanlları da şifreli hatasını veriyor. defalarca tekrar arama yaptım ancak HD kanalların hiç birini reciever bulamıyor. 1 ay boyunca d-smart'ın bize vermiş olduğu *tüm* kanallar çıkıyor (ne yazık ki şifreli) HD kanallar çıkmıyor. TP listesi yarattığımda sinyal iyi olmasına rağmen arama sonucu kanal bulamıyor.

yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozangurbuz -- 11 Ağustos 2010; 3:03:11 >

• Hocam o ses sorunu ondan değil bildiğim kadarıyla.En güncel yazılımı yükleyin düzelecektir.
  • artık sesin bi önemi yok çünkü kanallar gitti. kanalları reciever bulamıyor daha önce de dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozancik1993

artık sesin bi önemi yok çünkü kanallar gitti. kanalları reciever bulamıyor daha önce de dediğim gibi.

Uyducu çağırıp uydunuza ince ayar yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.