Bildirim
D-smart Pazartesi Sürprizi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardım edin bende d-smat kullanıcısıyım ama bana böyle kanallar gelmedi ne yapmalıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: dominik87
arkadaşlar yardım edin bende d-smat kullanıcısıyım ama bana böyle kanallar gelmedi ne yapmalıyım
fisi cikarin bekleyin tekrar takin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
d-smart hd kullanıyorum ama bu kanallar bende yok sorun mu var acaba -
yok denedim olmuyor
ne yapmam gerekir -
Beklenen surpriz buymus demekki..guzel oldu..
Bende modullu uyeyim aksam gidince freknslari guncelleyeyim..
tm geldi sağolun fiş çekip çıkardım oldu sağolun bu arada fox hd show hd a spor hd kanalları ne zaman gelecek acaba bilginiz varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: wakara
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
Classic ve Türk Sinema kanalı hd olacak diye söylentiler var
uzun zamandır bu iki kanalın hd olmasını mi bekliyordunuz ki
Evet beklediğim iki kanaldı -
çok bekliyorduk bu iki kanalın hd olmasını sanki çok izlenen kanallar da... bir de çok bekliyorsunuz diye reklam yapıyorlardı... -
koşa koşa eve gidiyorum çok bekliyordum aman allahım çok büyük bir hizmet... -
2 gün evvel yayına geçeceğini reklam döndürerek bildirdiler. benim bildiğim süpriz önceden söylenmez :)) hakikaten büyük süpriz oldu şimdi gördünüz mü ..
biz de süpriz deyince başka şeyler de beklemiştik ama beklemememiz gerektiğini anladık.. -
müşteri hizmetleri Show tv hd yayında olduğunu söyledi. modül için frekans bilgisi olan var mı? -
moviesmart türk hd olması bence yeni türk filmlerini ve restorasyon gören türk filmlerinide yayınlayacaklarını gösteriyor.olumlu bir gelişme bence. -
show tv hd d-smarta geldimi -
quote:
show tv hd d-smarta geldimi
Gelmemiş. Turksat ana konuda bahsediyorlardı. Müş hiz. doğrulamadı .
Yenilik yeniliktir.. O kadar kanalin icinde bu iki kanal.siritiyordu.. Camur gibi goruntusu ile hic zevk vermiyordu.. Simdi en azindan goruntu daha net olacak.. Dogru duzgun film yayinlamasalrda arada ise yarar fimler oynuyordu.. Hd goruntu olmadigi icin pek bakmiyordum bundan sonra hosuma giden film olursa bakarim..
geçenlerde habertürk kanalında maç vardı kanalı açtım bıss li bir şey yazdı d-smart kullanmama ramen bu sorun nasıl çözeceğim d-smartlı olarak yardım edebilirmisiniz -
quote:
geçenlerde habertürk kanalında maç vardı kanalı açtım bıss li bir şey yazdı d-smart kullanmama ramen bu sorun nasıl çözeceğim d-smartlı olarak yardım edebilirmisiniz
sanırım kendiliğinden düzeldi.dün gece isviçre-ingiltere maçı vardı habertürkte bu sefer şifreye girmedi. -
adam akıllı film çıkmıyor ki.nuh nebi zamanından kalma filmler var hep.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X