Arkadaşlar dün yeni tv ve d-smart aldım pazartesi gelip takıcaklar.2 çanak + smart paketini aldım iki uyduyuda görebilmek için.Şimdi asıl sorum benim salona koyucağım reciver ile odamdaki tv ye nasıl bağlantı yapabileceğim.Yani 1 reciver ile 2 tv den farklı kanal izlemek mümkünmüdür?Yada değilse ne yapmam lazım.Yani bu kadar para verip odamdayken antenmi kullancam? :)
1 receiver ile 2 ayrı tv de 2 farklı kanal seyredemezsin... odanada 1 receiver daha alman gerek ve çanağada çift kablo çıkışı olan bir lnb almalısın(biri odana biri salona gidecek)...
Hayırlı olsun kardeş.Ancak bir uyduyla iki tv izleyemezsin bir cihaz daha gerekli.
Peki ikinci reciverin modeli önemlimi?yani eski bişi yada ucuz bişide işimi görürmü acaba?
model önemli değil DVB amblemli tüm cihazlar işini görür eski yeni ucuz mucuz farketmez...
elbette görür bence ucuz bir cihaz alın onuda ikinci bir cihaz olarak bağlayın ben öyle kullanıyorum salonda dsmart odamda 100 ytl lik redline cs10x var.
çok sağolun arkadaşlar.Yarın gelicek bende dedemin eski reciverini almaya çalışcam :)
Peki arkadaşlar bende 2. tv için çiftli lnb alacam fakat acaba eskisini çıkartıpda yerine çiftli lnb takabilirmyim diye düşünüyorum 7 sene evvel adam geldi taktı ondan sonrada ne çanakla nede lnb ile muhatab olmadım yapabilirmiyim nasıl diye düşünüyorum ne dersiniz kolaymı yoksa daha çok berbat etmiyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme