Şimdi Ara

d-smart sd yayını 1 ocakta bitiyor..!! peki biz!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
12
Favori
17.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar magduriyetinizi Btk sitesi araciligiyla dile getirirseniz yaptirimi daha etkili diye biliyorum. Platforma ait sd yayinlari kapatmasi bir yana guncelleme ile ekrana siyah ekran gonderip ucretsiz ulusal yayinlari izlemek isteyen insanlari cihaz degistirmek zorunda birakmak hic hos olmamis. O halde platformdan yararlanmak istemeyen insanlara degerinde fta kutu alabilecegi her abonesine bir miktar odeme yapsin bu platform. Zamaninda ilk ciktiginda su tarihe kadar alanlara omur boyu platform kanallari bedava gibi ibaresiyle satis yapmislardi. O halde sd cihaz kapatiliyorsa hdde de kanal hakki bulunan uyelerin hangi kanallat sd de aciliyorsa hdde de ucretsiz hizmetini vermek yakisirdi Dsmarta. Onerim Btk aracligiyla magduriyetinizi bildirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • btk nın sitesinde nasıl şikayet edebiliriz arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

btk nın sitesinde nasıl şikayet edebiliriz arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

Btk sitesine giris yapip kayit olun zaten sikayet olustur dediginizde sikayet etmek istediginiz kurum vs. Sizi yonlendiriyor site. Google da sikayet btk diye arama yaparsaniz cikiyor sikayet bildirme sayfasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fourtytrees -- 11 Aralık 2015; 13:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-emre53

Benim dsmart yayınımdaki kanallarda az önce gitti.401.kanal açılıyor ve izlemeye devam etmek için arayın bla bla blaa...
    Normal olarak kullanmaya devam edebilmek için kartı çıkardıgımızda ise normal türksat yayınları açılıyor (Sonradan kendi eklediginiz kanallar 600.kanalın devamı olarak[İstediginiz normal ulusal kanalları ekleyebilrisiniz] )ama ekrandaki kartınızı takın uyarısı gitmiyor. Bu uyarıyı kaldırmanın bir yolu var mıdır ?
    Eger kaldırabilir isek normal uydu alıcısı olarak kullanmaya devam edebiliriz sanırım. ?

çözebilen var mı sorunu??
  • eyvallah hocam hem btk ya hem şikayet var a gerekli şeyleri yazdım dikkat ettimde herkese aynı şeyleri yollayıp duruyolar yok teknolojik gelişmeden dolayı yok vırt yok zırt sesimizi duyuralım herkes şikayet ederse bi yerlere varırız diye düşünüyorum haydi hayırlısı inşallah elimizde patlamaz
  • rica ederim, tabiki sd kullanan abone sayısı azımsancak sayıda değildir diye düşünüyorum ve tüm bu insanların cihazları para yoksa tv yok diyip ekranı kapatmak çok yanlış bir hareket. Herkes usulünce hakkını ararsa umuyorum bir kolaylık sağlanacaktır. En azından kendi özel kanallarını kanal listesinden çekip kutuyu fta olarak müşteriye bırakmalılar. Çünkü kutu mülkiyeti diye birşey varsa müşteriye ait bir malı karşılığında bir şey sunmadan hangi hakla kullanılmaz hale getiriyorsun diye sormalı insan.
  • Bizim yayın da gitmiş. Sırf belgesel için HD alıcı alabilirim. Mega Paketi taahhütle 15 TL mi yapıyorlar şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Bizim yayın da gitmiş. Sırf belgesel için HD alıcı alabilirim. Mega Paketi taahhütle 15 TL mi yapıyorlar şimdi?

Mega Paket değildir hocam o Aile Paketi olmasın.
    Bunlar ayda 64tl lik paketi 15tl'ye indirmezler D-Smart bu
    Bende sırf belgesel kanalları için almayı düşünüyorum.
  • N3F3S kullanıcısına yanıt
    2008 abonesiyim bende, gecenlerde aradılar ve değiştir kampanyası var dediler, 1 yıl boyunca mega paket 15 tl dediler, kabul ettim. bugun geldiler ve eski kutuyu alıp yerine hd kutu taktılar. butun kanallar acık.
  • GKMDGN G kullanıcısına yanıt
    2 kere aramışlardı bilgi için de bu teklif için nasıl aratabilirim tekrardan? Mesajda DEGISTIR yazıp bilmem kaça yollayını yaparsam ararlar mı?
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Normal sd kanallar devam. Sadece D Smart kanalları yokmuş

• drrasitaltintas kullanıcısına yanıt
    İyi bari,cihaz cope gitmemis olur.

Zaten uzun zamandir izlemiyordum bile D smart i

• Sadece normal.uydu alici olarak kullanilamiyormu ?

• Tartışma konusunun ilk sayfalarını okursanız attığım adımları görürsünüz. BTK Üzerinden 4 şikayette bulundum. BTK da okuyan kimse yok konuyu. Şikayetler.com dan öteye gitmiyor yaptıkları iş malesef
     d-smart sd yayını 1 ocakta bitiyor..!!  peki biz!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekan06

1 Ocaktan itibaren kapatılacağı mesajını bende bugün aldım. Bana kalırsa, D-Smart bizim gibi abone olmaksızın üye olanları alel acele abone yapmak için son dakika böyle bir yol izliyor. Ne kadar abone yaparsa kardır kendince. Kalanlardan birileri mutlaka mahkemeye verip kazanacaktır. Ve aboneliğe geçmeyenlere D-smart HD receiver ı mecburen verecektir. Şikayet sitelerine yazmak ne derece işe yarar bilmiyorum, az önce bende yazdım ve benzer yazıları okudum. Nerdeyse hepsine aynı cevabı vermişler. Gelişen teknoloji.... vesaire vesaire. Mesnetsiz bişeyler yazmışlar, sözleşme yaparken, 8 sene önce 400TL ye 40TL lik receiver ı satarken teknolojinin gelişmeyeceğini mi öngörmüşler. Bana kalırsa herkes kutusuna sahip çıksın, aldanmayın, sözleşme en bağlayıcı şeydir, tek taraflı değiştirilemez.

yılbaşından sonra teklif yaparlar bence.
    15tl ye bir sürü kişi full paket aldı.15tl teklif ederler kaçırmayın.

şuan zaten 5-6tane sd kanal kaldı zaten.o kanallarda hd ye geçiyor.

sd abonelik satmıyor zaten dsmart uzun süredir.

eski abonelerin kutuları fta kutu oldu kısaca

• Diğer kanallarda kapanmıştı aradık açtırdık ayın 1 ine kadar.
    Eğer Mega Paket 15₺ ise iyiymiş gerçekten.
    Kanalları kapanıp 401 e alanlar D-Smart'ı ararsanız ayın sonuna kadar kanalları açıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 11 Aralık 2015; 21:45:07 >
  • Sayın BTK yetkilileri, normalde uydu platformları sözleşmesinde bulunması gereken " İlgili platform D-Smart, ticari nedenlerle kanallarda ve içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar " ifadesinin bana verilen sözleşmede bulunmaması tamamen D-Smart dijital platformunun hatasıdır. Benim de bu eksiklikten doğan hakkımı savunmam en doğal hakkımdır. Bu konuda hakem yetkinizi kullanmanızı ve D Smart dijital platformunu satın aldığım anda mevcut olan
    1- FX
    2- CNN İnternational
    3- discovery chanel
    4- animal planet
    5- discovery science
    6- luli tv
    7- da vinci learning
    8- Smart çocuk
    9- max Smart
    10- dizi Smart
    11- Movie Smart
    Kanallarını, taahhütnamelerinin 8. Maddesinde belirttikleri üzere ücretsiz kullanmam konusunda gereğini yapmaları gerekmektedir
    Maalesef bana verilen cevapta d Smart dijital platformuna özgü kanalların yayınlarının sonlanması nedeniyle bu kanalları izleyemeyeceğim belirtilmiştir. Ancak ilk başvuru dilekçemde de görüldüğü üzere taahhütte kanalların değişmesi hususu hiç bir maddede yoktur.

• Bu kadar başvuru sonucu: bir hiç. Yani BTK da kimse bu başvuruları okumuyor. Sizler de başvurursanız belki dikkate alırlar

• Tum kanallar degil sadece sifreli olan sd yayinlar gidecek...

https://youtu.be/3YeARU5gnZA

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.